Kosmetikos priemonės, kurių antrą kartą nepirkčiau

by - 17:57


Kartais būna tokių produktų dėl kurių atrodo neverta daryti visos apžvalgos, dažnai jie nėra labai įdomūs ar nauji, ar nėra ką tiek daug apie juos papasakoti. Žinote, kad mano apžvalgos būna pakankamai ilgos ir informatyvios su daug nuotraukų, apžvelgiant pakuotę, patį produkto veikimą, sudėtį ir visus kitus įmanomus aspektus, tad joms parašyti taip pat reikia nemažai laiko. Todėl šalia tų apžvalgų karts nuo karto noriu įtraukti siauresnės informacijos apie daugiau produktų, tai yra šiuo metu mano labiausiai naudojamos priemonės, nepatikę produktai, arba kaip šiandien - kosmetika, kurios nepirkčiau antrą kartą :) Šiandienos įraše tikrai nebūtinai bus vien blogos, man netikusios ar nepatikusios priemonės, aišku bus visokių, bet skirtingas priežastis dėl ko nekartočiau šių produktų tikrai išgirsite. 


L′ORÉAL PARIS Nude Magique Cushion Foundation

Pamenu kaip laukiau, kol pagaliau ši pudra atsiras Lietuvoje ir tik Droge jai atsiradus turbūt buvau pati pirmoji pirkėja. Tai iš korėjiečių atėjusi „mada“ - makiažo pagrindai ir apskritai kosmetika kempinėlese, tačiau tai nei labai higieniška nei patogu. Pati skysta pudra visai nebloga, lengvai maskuojanti, suteikianti satininį efektą, ant mano sausėti linkusius odos atrodė pakankamai neblogai, bet per labiausiai nesužavėjo. Pagrindinis minusas tas, kad pudros yra nerealiai mažai ir man jos užteko pakankamai trumpam laikui, toks vaizdas, kad tai maždaug koks trečdalis įprastinio kiekio pudros, kuri yra 30ml. Kitas dalykas kaina - be nuolaidų 18 eurų, kas sakyčiau yra kur kas per daug už tokį kiekį L'oreal priemonės. Man nepatiko daug kartų tapšnoti į tą pudros prisotintą kempinėlę su beautyblenderiu, kad pudra pasiimtų, plius nežinia kiek jos pasiema, o poto ilgainiui naudojant nebuvo aišku kiek jos ten tebėra, tad naudodavau nežinodama kuriuo metu ji man baigsis. Tikrai daugiau nebežadu jos pirkti.





Catrice Cosmetics Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Puikiai žinau, koks jis populiarus ir daugelio labai mėgstamas, deja, man pagrindinė problema su šiuo Catrice maskuokliu buvo per intensyvus kvapas. Aš pakankamai jautri kvapams ir tepant šį maskuoklį man pradėdavo net graužti akis, o tą jo kvapą jausdavau ir pilnai pasidariusi makiažą dienos eigoje ir mane labai smarkiai erzindavo. Jeigu ne kvapas manau tikrai mano patirtis būtų buvusi su juo geresnė, nes suteikiamas efektas, maskavimas man visai patiko.




NYX HD Finishing Powder

Tai makiažo užbaigimui arba maskuoklio fiksavimui skirta presuota pudra, maniškė gelsvos spalvos. Tai turėjo būti puikus variantas fiksuoti maskuoklį ties paakiais, tačiau susidūriau su tokia problema kaip labai smarkus sausinimas ir užmatizavimas. Kažkam su labai riebia oda manau ši NYX presuota pudra galbūt būtų ir labai neblogas variantas.




Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Įžymioji Giorgio Armani skysta pudra, kuri bent man tikrai neverta kartojimo. Visų pirma ji brangi. Aš tiesiog turiu kur kas pigesnių pudrų, kurios man patinka labiau negu ši. Antra, kvepia muilu, kas nelabai smagiai nuteikia. Taip pat sudėtyje gausu parabenų, kenksmingų kvapiklių. Ši pudra šiek tiek „kimba“ ant sausesnių odos plotelių ir yra linkusi kiek pasausinti odą. Pilną apžvalgą apie šią pudrą galite rasti ČIA.




MAKEUP REVOLUTION LONDON Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray

Tai makiažo fiksatorius, kuris žada išlaikyti makiažą nepajudėjusį 12 valandų. Jis turi intensyvų kvapą, kuris nėra malonus, taip pat sudėtyje yra kelių rūšių alkoholio ir jis sausina odą. Fiksatorius nudžiūvęs ant odos palieka kiek lipnų paviršių. 12 valandų makiažo kaip naujo tikrai neišlaiko, bet makiažui ilgiau išsilaikyti gali padėti, tik galbūt labiau tiktų riebesnę odą turinčioms merginoms.




HYLAMIDE HA Blur 

Tai Deciem kompanijos Hylamide produktas, kuris naudojamas kaip makiažo primeris. Kaip tik praeita mano apžvalga buvo skirta jam, ten galite rasti daugiau informacijos. Tikrai nekartočiau, nes nevertas savo kainos (19 eurų), taip pat bent man nepadaro žadamų efektų blurinti, mažinti poras ir realiai nematau jokio skirtumo naudojant jį prieš makiažą ar ne.




Rival de Loop Young Baked Highlighter 

Nežinau ar jų yra ir daugiau, bet mano spalva - 01 moon dust. Tai labai kuklios sudėties highlighteris su pigia pakuote ir yra nebrangus, kažkuriuo metu buvo tikrai populiarus Lietuvoje. Man nepatinka jo cheminis kvapas, galėtų būti kiek minkštesnis ir malonesnis liesti, bet labiausiai kliūna rausva spalva. Man jis tiesiog per rožinis, dėl to negražiai atrodo o ant veido, o naudoti kaip skaistalus irgi neišeina, nes yra per blizgus. Toms, kas mėgsta tikrai rausvus highlighterius manau šitas produktas būtų vertas dėmėsio.





Rimmel London Volumeflash Scandaleyes Mascara

Blakstienų tušai apskritai yra iš tų produktų, kuriuos man sunkiausia atrasti, nes tikrai retas mane sužavi. Nuo prigimties ilgų ir tankių blakstienų savininkės gali naudoti praktiškai visus tušus ir efektas bus geras, tačiau turint trumpesnes blakstienas kaip man, reikia pavargti. Rimmel Scandaleyes tušas man nepatiko dėl savo nenormaliai didelio šepetėlio. Atleiskit man, Rimmel, bet iš pirmo žvilgsnio labiau atrodo, kad jis skirtas dažyti karvių akis, o ne žmonių. Sunku prieiti prie pat blakstienų augimo linijos, kažkaip nelabai jis sugriebia mano blakstienas ir ką padaro tai faktiškai tik patamsina, ilgio neprideda visai, tik duoda vos vos apimties. Tikrai nebepirkčiau ir nerekomenduočiau.





L′ORÉAL PARIS Telescopic Extra Black Mascara

Šis tušas šiek tiek kitokioje pakuotėje labai mylimas užsienyje, bet Lietuvoje esantis manęs visiškai nesužavėjo. Skirtingai nuo Rimmel čia šepetėlis itin mažiukas ir plokščias, kas yra patogu. tačiau tokio tipo šepetėlis mano blakstienoms taip pat netinka. Tai ilginantis tušas, tad neprideda visiškai jokio tankumo, o jį atima sulipindamas blakstienas ir jos ima atrodyti kaip voro kojelės. Ant mano blakstienų šis tušas atrodo visiškai siaubingai ir tikrai nebus kartojamas.




MAYBELLINE Lash Sensational Luscious Mascara

Tai jau trečias šitame sąraše atsiradęs tušas, nors pakuotė ir labai labai graži pats produktas, mano nuomone, dėmesio visai nevertas. Šepetėlio nenufotografavau, bet tai kūginės formos sintetinis šepetėlis su labai mažais „spygliukais“, panašiai kaip prieš tai rodytas tušas iš L'oreal. Pagrindinė problema su šiuo tušu tokia, kad jis yra tiesiog per šlapias ir krauna per daug tušo ant blakstienų, galop labai lipina ir vėl gaunasi tokios voro kojos, nei daug ilgio nei tankumo.




ESTÉE LAUDER Sumptous Knockout Mascara

Šis tušas gal mažiausia blogybė iš šito antrą kartą nebeperkamų tušų ketvirtuko, bet tikrai nieko įspūdingo. Jis visai neblogai blakstienas patankina, tačiau už jo kainą (33,95 euro) labai norėtųsi, kad dar blakstienas ir pailgintų. Taip pat turi intensyvų, tą tušams būdingą kvapą. Nekartočiau, mano nuomone kainos tikrai visiškai nevertas. Pilną apžvalgą apie jį, tiksliau net apie visą rinkinį rasite ČIA (yra demo nuotraukos ant blakstienų).




MAYBELLINE COLORAMA Crayon Khol 

Tai tiesiog paprastų paprasčiausias drožiamas juodos spalvos akių pieštukas, ganėtinai minkštas, tačiau nėra toks intensyvus, kokio norėtųsi, jo spalva daugiau granito nei intensyvi, ryški juoda. Kitas dalykas, kažkodėl man naudojant jį ant akių, ypač vandens linijoje kažkodėl labai išsiryškina šiame pieštuke spėju esantis žalias pigmentas ir tas pieštukas išvis atrodo žalsvai tamsiai pilkas. Tikrai daugiau jo nebepirkčiau.



Na, štai kolkas ir viskas. Kaip girdite daugumoje tokio tipo įrašų ar video tikrai neįsižeiskite, jei kažkuri iš šių priemonių yra jūsų perkama n-tąjį kartą, juk visi mes skirtingi ir kartais natūralu, kad mums tinka skirtingi produktai. Ar jums patiktų daugiau tokio tipo įrašų mano bloge? Leiskite žinoti :)

Besame ❤ 

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. puiki apzvalga, naudinga, nes mano kriterijai renkantis kosmetika panasus ( t.y. saugi sudetis, neerzinantys kvapai). Apskritai sis blogas man atradimas, kokybiskos apzvalgos ir nuotraukos, ne vien LT randami prekiu zenklai, sklandi kalba. zodziu, prasau, teskite si puiku darba :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiek daug tusu ispeikei, o kuriuos galetum rekomenduoti?
    Ir taip, as guliu lovoje su temperatura, tad siauciu Tavo bloge ;) ta dalis apie karviu blakstienas iki kosulio priepuolio privede...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D oi, linkiu greičiau pasveikti! Suvedusi į paiešką tušas turi rasti daugiau įrašų. Nesenai apie Bobbi Brown tušą rašiau - man jis labai patinka. Taip pat Lancome tas naujausias man labai patinka, irgi yra apžvalga. Max Factor 2000 calorie ir Bourjois juodoje pakuotėje kur reguliuojasi šepetėlis man patiko :) Nemažai ir tų gerų tušų yra. Vienas iš visų laikų mėgstamiausių tai Too Faced Better Than Sex.

      Panaikinti
  3. Tiek tokio tipo, tiek „tustuciu“ apzvalgos labai naudingos ir idomios, skaitau su malonumu (aisku kaip ir visa bloga :D )

    AtsakytiPanaikinti