Fenty Beauty by Rihanna : Killawatt Freestyle Highlighter Duo Mean Money/Hu$tla Baby apžvalga

by - 15:55


Na, greičiausiai jau visos girdėjote ir matėte ne vieną užsieniečių apžvalgą apie naują Rihannos dekoratyvinės kosmetikos liniją Fenty Beauty, tačiau šiandien jums pateikiu, kiek žinau, pirmąją lietuvišką apžvalgą. Rihanna savo kosmetikos liniją išleido jau daugiau nei prieš mėnesį, rugsėjo 9 dieną, tačiau pati laukiau pirmųjų atsiliepimų, kol supratau ką noriu išbandyti. Užsisakiusi kelis produktus ir juos naudojusi jau kelias savaites, šiandien dalinuosi įspūdžiais apie Killawatt Freestyle Highlighter Duo highlighterį, kurio spalva vadinasi Mean Money/Hu$tla Baby.


Pats įpakavimas ir produkto pakuotė yra skonio reikalas, bet bent man abu tikrai patinka. Dėžutė ryški, beveik juoda tarsi purkšta dažais su graffiti užrašu, ant viršaus lipdukas su kiek įdomiau pateiktais spalvų pavadinimais. Highlighterio pakuotė, nors ir balta, bet turi vos vos holografinio spindesio ir visa yra kampuota, kas daugeliui (kaip ir man) kiek primena bičių korį. Nesu mačiusi daug tokio tipo pakuočių, nieko panašaus neturiu, tad iš kitos kosmetikos tikrai išsiskiria. Man patinka, kad highlighteris turi veidrodėlį, tačiau ta dalis atsilenkia tik kiek daugiau nei stačiu kampu, iki galo nenusilenkia, dėl to bent man nėra labai patogu, beto kartais sunkiai atsidaro. Tačiau man patinka ta idėja, kad tai du skirtingi highlighteriai sudėti į vieną, kompaktišką pakuotę.




Viduje yra du skirtingi highlighteriai, kairėje Mean Money, apibūdinamas kaip turintis švelnaus šampaninio švytėjimo (soft champagne sheen), o dešinėje Hu$tla Baby, intensyvaus persikinio šampaninio blizgesio (supercharged peachy champagne shimmer). Ant abiejų yra išspausti Fenty Beauty inicialiai (P.S Fenty yra Rihhanos pavardė) ir abu highlighteriai vienodos formos ir kiekio - rašoma, kad po 3,5g. 


Kol nepradėjau naudoti, kairė pusė su Mean Money highlighteriu atrodė kaip matinė, iš pažiūros nesimatė jokio švytėjimo ar blizgučių. Na, bet šio tipo highlighterių ir tokia idėja, kad viena dalis tik subtilus, dieninis, lengvas švytėjimas, o kita pusė wowza, ryškus, žibantis highlighteris. Iš ties taip ir yra. Naudojant tikrai pasimatė Mean Money pusėje blizgučių, bet tik pačiame produkte ir ne per daugiausiai. Swatchinant su pirštu jie tikrai matosi, bet imant produktą su šepetėliu ir dedant ant veido tarsi kažkur dingsta, matosi tik labai lengvas, natūralus švytėjimas  „tarsi iš savęs“. Ant šepetėlio daug produkto paimti neįmanoma, nors liečiant produktas ir švelnus, bet įtariu smarkiai supresuotas ir tikrai nėra labai pigmentuotas. Net imant ir dedant ant veido antrą, trečią, ketvirtą kartą tas švytėjimas menkas. Norinčioms švelnaus žerėjimo ši highlighterio pusė gal ir yra tai ko reikia, bet ne man, nuotraukoje jo beveik nė nesimato.


Hu$tla Baby dešinioji pusė yra kitas reikalas. Tai ir šampaninė ir persikinė spalva, sudaranti tarsi švelnią rausvo aukso spalvą, tarsi turinti duochrome dvigubą atspalvį keičiantis apšvietimui, intensyvi ir turinti miniatūrinių visokių spalvų blizgučių. Jos pigmentacija ryškiai stipresnė ir ant veido pasidengia gan ryškiai jau vienu užtepimu. Vis dėl to abi pusės tikrai įdomios formulės, gal sakyčiau net truputį gelinės, nes pudriškumo beveik nėra jokio, net su šepetėliu gerai pasklaidant ant highlighterių pakuotėje praktiškai nesusidaro jokių pabyrėjimų, abi spalvos nėra minkštos, nepasiema kaip sviestukas.

Ant veido vaizdą gan sunkiai pagavau, nes saulės nebuvo jokios, o dar ir fotikas suryja vaizdą. Mean Money dėjau net keturis kartus, nes visiškai nieko nesimatė, o Hu$tla Baby užteko dviejų uždėjimų iki ryškaus efekto. Jei jus sudomino, siūlyčiau pasieškoti youtube ir peržiūrėti ne vieną filmuką, kol bus aiški ta tikresnė spalva.




Abiejų highlighterių sudėtys skirtingos ir galima teigti, kad geros. Beveik visi ingredientai yra saugūs, iš nesaugių ingredientų abiejų sudėtyje yra beveik visur dedamas konservantas fenoksietanolis, taip pat vidutiniškai saugus talkas ir polietilenas.

Mean Money:
Talc, Dimethicone, Isododecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Phenoxyethanol, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Carmine (CI 75470), Yellow 5 Lake (CI 19140), Manganese Violet (CI 77742). (talkas, du silikonai, drėkinantys ir odos sausumą gydantys kaprio/kaprilio trigliceridai, du mineralai - pigmentai, konservantas fenoksietanolis, už jo įvairūs saugūs dažikliai)

Hu$tla Baby:
Dimethicone, Isododecane, Mica, Talc, Diisostearyl Malate, Polyethylene, Synthetic Fluorphlogopite, Cetyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Tin Oxide, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Carmine (CI 75470). (du silikonai, pigmentai, talkas, minkštiklis, polietilenas, mineralas, silikonas, konservantas fenoksietanolis, keli drumstikliai, tūrį didinančios medžiagos, saugūs dažikliai).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Įsigyti galima daugelio šalių Sephorose, jei keliaujate, turėtų būti Ispanijoje, Prancūzijoje, Danijoje ir kitose šalyse, bei Harvey Nichols parduotuvėse Airijoje ir UK (platesnis sąrašas čia). Oficiali Fenty Beauty svetainė siunčia ir tiesiogiai į Lietuvą, bet siuntimo kainos gan didelės. Kitas variantas ieškoti tarpininkių ir siųstis iš JAV. Killawatt Freestyle Highlighterių kaina 34.00$, maniškio nuoroda. Maniškis pagamintas Kanadoje, galioja 9 mėnesius nuo atidarymo.


Man labai patinka idėja ir pakuotės tiesiog dieviškai žavios akiai, bet negalėčiau pasakyti, kad mane taip sužavėjo, kad bėgsiu susipirkti ir visų kitų spalvų. Manau ties šia viena ir apsistosiu. Švelnesnės Mean Money pusės vienos nenaudoju, vis dažantis pagalvoju, kad gal šiandien užteks ir sėslaus minimalaus highlighterio, bet kiekvieną kartą ant viršaus dedu stipresnę Hu$tla Baby spalvą, neišeina susilaikyti, bet tai tik asmeninis pasirinkimas.

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Nedrąsu rašyti į elpaštą, tai rašau čia :D būtų įdomu daugiau sužinoti apie priklijuojamas blakstienas, kokios, jūsų manymu, geresnės/patogesnės, juostinės/kuokštinės, kokių firmų mėgstamiausios, kokie modeliai ir pan. Pasitikiu jūsų apžvalgomis, dar niekada nusipirkus rekomenduotus produktus nenusivyliau. Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, nebijokit rašyti ir į el paštą :) Nors iš esmės nesvarbu per kur :) Ačiū už mintį, būtinai padarysiu tokio tipo įrašą kai tik surašysiu visus „degančius“ postus :) Ir ačiū už pasitikėjimą!

      Panaikinti