Iššūkis - mėnuo su kauke #4 Ellamé Hydro Complex šilkinė veido kaukė

by - 13:46



4-tąjam kaukės bandymui (11/20) naudojau Ellamé Hydro Complex veido kaukę. Plačiau apie šį iššūkį galite rasti čia - Iššūkis - menuo su kauke. Išties kuo toliau tuo sunkiau man prisiversti naudoti tas kaukes, tačiau artėju į pabaigą, bus dar du įrašai išskirstyti per gruodį. Išsirinkau šią lakštinę veido kaukę, nes jos sudėtis pakankamai gera ir kaukė rodos populiari, bet aš, kaip kaukių nemegėja jos dar nebandžiau. 

Apie šią kaukę rašoma :  Ellamé Hydro Complex šilkinė veido kaukė  – intensyviai drėkina, greitai atgaivina ir tonizuoja nualintą odą. Idealus pasirinkimas dehidratuotai odai nepriklausomai nuo amžiaus. Puikiai tinka odai atgaivinti po saulės vonių ar vėjo keliamų iššūkių, taip pat odos skaistumui ir jaunatviškumui išlaikyti po ilgo buvimo šildomose ar kondicionuojamose patalpose.


Lakštinės kaukės daugmaž visos panašios, tačiau ši labai plona ir paslėpta tarp kitų dviejų sluoksnių. Pirmajį, baltą lakštą reikia nuimti iškart išėmus kaukę, o antrąjį, mėlyną nuimti užsidėjus kaukę ant veido. Tie sluoksniai kiek apsunkina kaukės naudojimą, nors pirmas sluoksnis nusiemė lengvai, tačiau su antru tikrai kilo sunkumų, buvo nelengva atskirti jį nuo pačios kaukės.
        

Užsidėjus kaukę ji buvo laabai šalta, tiesiog ledinė, nors pakuotė kelias savaites buvo kambaryje, bet jausmas buvo kaip ištraukus ją iš šaldiklio. Ji pakankamai sudrėkinta, šlapia, bet nevarvanti ir tikrai turbūt pati ploniausia lakštinė kaukė, kokią naudojau, tačiau, žinoma, jautėsi ant veido. Prilipo taip pat gerai, nečiuožinėjo, beveik jokio kvapo taip pat nejutau, tačiau vienas iš minusų pačiame kaukės dizaine - iškirptas kiek mažokas plotas akims ir lūpoms, o plotas tarp akių paliktas neiškirptas per didelis, dengė akių kampučius, jaučiausi lyg tas navis iš filmo Avataras

Per tas 20 minučių su kauke jaučiau vėsumą ir drėkinimą. Nusiemus kaukę veidas taip pat buvo ledinis, kadangi kaukės likučių nereikia nuplauti, o tik įmasažuoti į veidą jis ir liko labai šaltas kurį laiką. Kadangi poto turėjau trumpam pabūti šaltam ore, įtariu, kad nušalau veidą, nes mano veidas vėliau tapo labai raudonas. :/  


Sudėtis pakankamai saugi ir naudinga, tik jautrią odą gali dirginti aukštai sudėtyje esantis propileno glikolis. Nesu tikra kodėl kai kurie ingredientai perskirti ne kableliu, o pasviruoju ženklu, kuris lyg ir reikštų ''arba'. Sudėtis tokia : vanduo, drėkinantis odą glicerinas, hialurono rūgštis, propleno glikolis - tirpiklis, drėkiklis, iš naftos, toliau alavijų lapų sultys, emulsiklis, saugus konservantas, prancūzinio erškėčio gėlių vanduo/damaskinių rožių žiedų aliejus, ryžių ekstraktas/melsvadumblių ekstraktas, žaliosios arbatos ekstraktas, tirpikliai, drėkikliai, vaistinių ramunių žiedų ekstraktas ir kvapiklis iš ramunėlių/ph reguliuojanti medžiaga/peptidas, drėkiklis, konservantas, kvepalai, E vitaminas, hidrolizuotas šilkas.

Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan gum, Chlorphenesin, Rosa Gallica Flower Extract / Rosa Damascena Flower Oil, Oryza Sativa Extract / Spirulina Platensis Extract, Camellia Sinensis Extract, Ethoxydiglycol / Butylene Glycol / Glucose / Lactic Acid / Chamomilla Recutita Flower Extract / Bisabolol, Mannitol / Sodium Citrate / Acetyl Tetrapeptide-15, Panthenol, o-Cymen-5-Ol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Silk.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Aš ją pirkau iš eurovaistine.lt, kaina išties tikrai didelė kaip vienkartinei kaukei4.71€. Ją įsigyti galima ir kitose vaistinėse.


Realiai kaukė nebloga, tačiau kaip rudeniui - žiemai ji tiesiog tarsi per šalta, net dabar pagalvojus apie ją pasidaro vėsu ir tiesiog brrr. Vasarai, manau, tas pojūtis tikrai būtų malonus. Sudėtis irgi nebloga, padrėkino veidą tam kartui, tik erzino tas sluoksnių lupinėjimas, netikęs kaukės angų iškirpimas ir dar vienas minusas - didelė kaina.

Besame ❤  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)