Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #3

by - 06:00


Jums patiko praeiti tuštučių įrašai, todėl skubu vėl papasakoti apie išnaudotus ir perleistus produktus :) Kadangi padariau šiokią tokią pertrauką, man jau kaupiasi nauji tuštučiai, o šių nuotraukos darytos jau senokai, tad net ir nebegaliu ilgiau laukti. Jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Trys EO Macadamia Spa linijos priemonės plaukams - šampūnas (5.97€), balzamas (5.97€) ir populiarusis plaukų aliejukas, kurio nebėra pirkti. Šis aliejukas puikus, maža kaina, didelis kiekis, maitina plaukų galiukus, nesuriebina, o svarbiausia dalis, kad jame nėra jokių silikonų. Šampūnas ir balzamas man irgi patiko - nors šampune nėra SLS, bet putoja labai puikiai, gerai išplauna plaukus, turi lengvą kvapą, man jis panašus į uogų. Minusas tik tas, kad su greit besiriebaluojančiais plaukais reikia plautis galvą kas dvi dienas. Balzamas kaip balzamas, nieko stebuklingo, bet nieko ir blogo - paminkštindavo plaukus, jie nesielektrindavo. Šiaip tikrai rekomenduoju šią liniją vien dėl natūralios sudėties.


Apie Uoga Uoga Nebijok Pilnaties (9.95€) levandinį kremą jau pasakojau N kartų - dabar sunaudojau juos du, vis dar mano mėgstamiausi, puikiai susitvarko su sausa oda. Kartais jau atsibosta vis tas pats produktas, tad pamainau, bet namuose turiu turėti ir jį. Organic Shop Orange & Sugar kūno šveitiklis (2.49€) buvo puikus - gera sudėtis, skanus kvapas, nebrangus ir nesunkiai randamas prekybcentriuose. Tiek kremą (akivaizdu) tiek šveitiklį kartoju.


Dar dvi kartojamos priemonės, kurios, manau, bus ir dar kituose tuštučiuose (gal nebetaip ir įdomu, kai daug kas kartojasi?) - nesenai atsiradę Green Feel/Aš Ikona kūno kremas (3.19 €) ir prausiklis (3.19€). Svarbiausia, kad jie abu yra puikios sudėties. Man ypač patiko prausiklis, o kūno kremas taip pat geras, tik su sausa oda drėkinimo kartais mažokai. Apie abu yra atskiri įrašai čia.


Bioderma Sensibio H2O micelinis vanduo (11.69€) jau klasikų klasika, vis dar pačiausias ir man. Biok toniką sausai, jautriai odai (6.99€) sunaudojau tik vieną, nors realiai turėjau sunaudoti du. Bėda ta, kad tiek vasario gale, tiek net kovą visur rasdavau jį tik su galiojimu iki 2018.03. Jau maniau, kad dings iš prekybos. Tik kovo gale ar net balandį radau jį su ilgesniu galiojimu, tad kokį mėnesį teko praleisti be jo ir tikrai trūko, nes man šitas tonikas idealus. Apie jį rasit ir ankstesniuose tuštučiuose ir metų mėgstamiausiuose ir jis turi net atskirą įrašą čia. Pixi Glow Tonic (12-24€) taip pat jau atsiduria trečiame, ir manau, paskutiniame įraše ir ne iš gerosios pusės. Viena iš nemėgstamiausių, priverstinai mano sunaudotų priemonių : tikras smirdalas + sausino odą. 


Vos ne vienu metu pasibaigė ir daug The Ordinary priemonių. Susidūriau su moralinėmis problemomis dėl The Ordinary, tiksliau apskritai Deciem produktų naudojimo, nes nebesuprantu kas ten darosi su jų marketingu ir instagram? Viskas vyksta žiauriai neprofesionaliai, kelia daug klausimų, vyksta daug dramų ir juodai erzina, kad instagrame apie nereikalingus dalykus Brendonas (Deciem įkūrėjas) kalba daug, o išleidžiant naują produktą sugeba tik įmest nuotrauką ir apie jį nieko nepapasakot. Šiaip ar taip sunaudojau du aliejus : Marula (9.90€) ir Argan (6.80€) bei Squalane (7.20€) emulsiją. Marula yra turtingiausias sudėtimi, argano taip pat geras, bet neturi tiek daug gerų savybių, o skvalenas puikiai maitina ir yra lengviausias iš jų, greičiausiai susigeria (bet vistiek lėtai). Tiek marulos aliejų tiek skvaleną kartoju. Alpha Arbutin 2% + HA (8.90€) turėjo naikinti hiperpigmentaciją ir dėmeles, bet po vienos bonkutės kažkokio skirtumo nelabai matau. Apie Buffet (14.80€) ir Matrixyl 10% + HA (11.50€) rašiau išsamų palyginimo įrašą, tad visą nuomonę išsakiau ten, kolkas nekartoju, bet neatmetu tokios galimybės. Apskritai visų jų priemonių konsistencijos man buvo malonios ir noriai naudojosi, bet ryškių pokyčių odoje dar nesimato.


Physiogel produkcija dingsta iš vaistinių lentynų ir visi nesupranta kas vyksta, o vaistininkės irgi trauko pečiais. Physiogel Daily Moisture Therapy (14.59€) tai mano n metų naudojamas veido kremas, gana kuklios, bet puikios ir naudingos sudėties. Vienas iš tos mažumos kremų, kuris iš tikrųjų ir ilgam sudrėkina ir maitina odą. Labai noriu tikėti, kad iš prekybos nedings. P.S kai nebeišsispaudžia visuomet prakerpu pakuotę, nes ten būna dar 10-15ml. 

Best Damn Beauty Best Damn Firming Serum (36$) vienas iš mano mėgstamiausių serumų, kurio sunaudojau jau trečią pakuotę. Turtinga, antioksidantų pilna sudėtis, gaivus citrusinis kvapas.

Fizz & Bubble Watermelon Lip Scrub lūpų šveitiklis (8$) man labai patiko, indelio užteko ilgam, šveitiklis tikrai šiurkštokas, kas man patinka, nes lengvi gerai nenušveičia. Kaina irgi nėra baisi lyginant su kitais šveitikliais, kartoju. 


Per paskutinius pora mėnesių perleidau ir nemažai kosmetikos - devynias priemones. Viską ką matote nuotraukose ir RCMA pudrą bei Wet n Wild šešėlių paletę, apie kuriuos pasakojau praeitame įraše. Apie kiekvieną atskirai nepasakosiu, nes ir taip įrašas ilgas. Šios priemonės man tiesiog nepatiko arba smarkiai neprilipo, atsibodo ar turiu mėgstamesnių produktų, tad laikyti ir beveik nenaudoti tikslo nėra, nes man nuolat norisi išbandyti kažką naujo :) 


Besame ❤

You May Also Like

7 komentarai (-ų)

  1. O sudėtis šio lip scrub'o gera-sveika? (nenurodyta puslapyje!) Ir kur jį galima nusipirkt? Dar klausimas - kokį apskritai lip scrub'ą rekomenduotum (aš šiai dienai, jei neatrasiu ką geresnio, žadu išbandyt kvapų namų - tai būtų mano pirmasis lip scrub'as apskritai) :)
    O dėl Deciem sutinku, kai kurių Brandono video tikrai nereikėtų :D Taip pat nesuprantu, kam postina tuos kitų žmonių komentarus :/ Bet galvoju, jei priemonės geros iš esmės, tai klausimas ar man darytų įtaką kas ten vyksta instagrame :)
    Kalbant apie aliejus, esu girdėjus kad gyrė emu oil dėl savo savybių. Įsivaizdavau, kad jis labai brangus. Bet vat žiūriu, kad ebayjuose kaina visai nedidelė, tad gal ir susigundysiu įsigyt. Šiaip esu riebia-problema-odė, tad aliejų (argano) naudoju tik jei kartais darau veido masažą, arba jei labai jau aršus šaltukas užspaudė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Fizz&Bubble scrub'ų geros sudėtys :) Kaip ir visi cukraus pagrindu, yra aliejų ir vitaminų. Tik vienintelis dalykas - dažikliai/kvapai bent man nebūtini. Nes tas watermelon ir buvo arbūzo kvapo ir spalvos. Apie įsigijimą nepaminėjau, nes man atrodo niekur jo tiesiogiai į LT nesiunčia, nebent ebay kokiam ieškoti. Aš kai gal 50% visko per tarpininkę perku, tai nesureikšminu :)

      Panaikinti
    2. O dėl emu oil tai man kažkaip keista būtų naudoti, pripratusi prie cruelty free aliejų, juk taip daug ką ir iš augalų galima išgauti 🤔 net neįsivaizduoju kaip išgaunamas emu aliejus..

      Panaikinti
    3. O geras, nebuvau pasiskaičius kad čia iš paukščio :o

      Panaikinti
    4. O kaip manei iš ko daugiau? 😄

      Panaikinti
  2. dėl lūpų šveitiklio - pabandykit Franks&Body - natūralios sudėties, puikiai nušveičia ir siunčia į Lietuvą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kur perkat? 🤗 Radau beautybay, bet tik ten su kava yra. O aš labai labai jos nemėgstu 😄

      Panaikinti