Sol de Janeiro Vol. 2 Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter lūpų sviestas

by - 06:00


Užpraeitą savaitę dalinausi pačiais nuostabiausiais įspūdžiais apie Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum kūno kremą ir kuo toliau tuo labiau klimpstu į liūną, sergu Sol de Janeiro liga! Apie pačią brazilišką kompaniją pasakojau Bum Bum įraše, tai jau nebesikartosiu, o šoksiu tiesiai prie Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter lūpų sviesto apžvalgos :)


Vazelinams esu baisiai išranki, nes didelė jų dalis yra parafino/mineral oil/petroleum jelly/paraffin wax/petrolatum pagrindu, visi jie pigūs naftos subproduktai, naftos chemijos atliekos ir riebalai. Ne vien dėl to nenoriu naudoti tokių balzamų ant lūpų ir to valgyti, bet ir dėl to, kad iš jų naudos nėra, nes tokio tipo balzamai kaip tik padengia odą ir lūpas nekvėpuojančia plėvele, dėl kurios dehidratacija dar labiau padidėja, žodžiu neturi jokios naudingos ar maitinamosios vertės. Todėl balzamai man būtinai turi būti kuo natūralesni ir su tikrais aliejais!

O Sol de Janeiro Brazilian Kiss lūpų balzamas - sviestas toks ir yra. Pagrindinės sudedamosios dalys visiems gerai žinomos ir labai paprastos - saulėgrąžų sėklų aliejus, bičių vaškas, kokosų aliejus ir alyvuogių aliejus. Po jų sudėtyje vynuogių kauliukų aliejus, jų tradicinis cupuaçu sviestas ir açaí uogų ekstraktas, kanapių sėklų aliejus, sviestas, skonį-kvapą suteikianti medžiaga, rozmarinų ekstraktas, E vitaminas ir alavijas.

Organic Helianthus Annuus (Sunflower/Tournesol) Seed Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d'abeille, Organic Cocos Nucifera (Coconut/Noix de Coco) Oil, Organic Olea Europaea (Extra Virgin Olive) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Seed Butter, Euterpe Oleracea (Açaí/Açaï) Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Butter, Flavor, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Tocopherol, Aloe Vera

SaugūsVidutinio saugumoPavojingi

Daugelis ingredientų žymimi kaip organiški ir turbūt visos bent minimaliai žinote įvairių aliejų, sviestų ir ekstraktų naudą odai, lūpoms ar plaukams - jie drėkina, ramina ir minkština, turi daug įvairių skirtingų vitaminų, išlaiko drėgmę.


Balzamas išsukamas ir platesnėje pakuotėje negu įprasti lūpų balzamai, kas man patinka. Uždengtukas tik užsistuma, o ne užsisuka, nors šiaip laikosi gerai, bet jeigu apsiterlioja balzamu iš vidinės pusės gali slidinėti, dėl to bet kaip į rankinę nemesčiau. Tęsiant istorijas apie neišpasakytą, užkrečiantį ir svaiginantį kvapą, galiu pasakyti, kad jis balzame daug švelnesnis, neatsiskleidžia tiek daug natų, man kvepia sūdyta pieniška karamele ir vos vos pistacijomis. Kvapas tikrai skanus ir jaukus, ne per stiprus, jaučiasi tik tepant balzamą, o poto kvapą jaučiu labai mažai :)

Kadangi balzamo pagrindas labai sviestinis ir aliejinis greitai reaguoja į temperatūrą ir jei per karšta pradeda tižti. Žodžiu, toks tižus, tikrai ne kietas, bet pliusas, kad labai lengvai padengia lūpas. Sunkiai ant lūpų nesijaučia, bet palieka jas švytinčias, kiek riebaluotas (bet ne per daug) ir ne lipnias. Dėl to drėkina ir maitina tiesiog puikiai, padaro lūpas minkštas ir labai švelnias! Vienintelis riebus minusas yra tas, kad balzamas žiauriai greitai naudojasi, o Sol de Janeiro ir taip jo pagailėjo. Galvojau, kad balzamo kiekis (6.2g) bus bent per trečdalį įpakavimo, o jo iš viso tėra kokie 2-1.5cm gylio! Mokant už lūpų sviestą 15£ ir gaunat tik tiek produkto kažkaip apmaudu. Už tokią kainą norėtųsi daugiau kiekio, nepaisant koks tas produktas geras. Parsisiųsti galima iš UK puslapio cultbeauty.co.uk


Ką ir bepridurti? Brazilian Kiss lūpų sviestas fantastiškas, man apie jį patinka viskas, išskyrus kiekio neatitinkančią kainą. Visgi, rekomenduočiau išbandyti, galiu priminti higienišką išsukamą pakuotę, puikų kvapą, poveikį ir gerą, saugią sudėtį, o kai saviškį pabaigsiu tikrai neatmesiu galimybės pirkti dar kartą!

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. O ne... man atrodo man dabar jo reikia! �� dievinu karameles kvapa! O ir labai patiko issami apzvalga:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi jei net dievinat karamelės kvapą, tai balzamą ir suvalgyt norėsis :D Tikrai turėtų labai patikt :)

      Panaikinti