Geriausias Becca produktas - Under Eye Brightening Corrector ❤

by - 06:00


Ar girdėjot, kad Becca pagaliau ateina į Lietuvą? Man tai viena mylimiausių kompanijų apskritai, nes visi mano iki šiol bandyti jų produktai pasirodė labai kokybiški ir patiko. Žinau, kad kai nauja įžymi kosmetikos firma pasirodo pas mus, visų susidomėjimas ja pakyla, tad apžvelgsiu kelis produktus, bet man niekada neatrodė sunku parsisiųsti ją iš cultbeauty parduotuvės - per kurjerius atkeliauja labai greitai, o dabar dar ir siuntimas visai kosmetikai nemokamas :) O aš apie šį Becca Under Eye Brightening Corrector kalbėjau ne kartą, nuo 2016-ų mėgstamiausių iki praeitų tuštučių, bet viso įrašo ir tiek dėmesio, kiek nusipelnė šis produktas tikrai dar nėra gavęs :) 


Jei pavertėjauti aprašymą, tai korektorius apibūdinamas kaip rausvos spalvos kamufliažas, kuris neutralizuoja mėlynus paakių patamsėjimus ir matomus kapiliarus, tuo tarpu itin smulkios perlamutrinės dalelės subtiliai išsklaido šviesą, kad pašviesintų ir suvienodintų spalvą paakiuose. Su sviesto minkštumo tekstūra maskuoklis praktiškai ištirpsta į odą be pėdsakų. Ilgai išliekantis ir nesubėgantis, formulė padeda ir maskuokliui išlikti ilgiau - nėra jokio pavojaus, kad produktas nusitrins arba migruosis į raukšles.

Iš pakuotės gali pasirodyti, kad tai kaip įprastas sunkus maskuoklis (ale Catrice Camouflage ar MAC Studio Finish), bet tikrai tikrai ne! Nieko panašaus, jo formulė visiškai ne tokia. Visų pirma, tai yra korektorius, ant kurio viršaus dažniausiai maskuoklis vistiek reikalingas, nes palieka savo spalvą. Jis labai šviesiai rožinis ir kaip aprašyme rašė, puikiai atspindi šviesą, dėl to užtepus ant paakių atrodo beveik kaip šlapias. 


Pati jo tekstūra yra labai unikali ir dar niekur nemačiau kito tokio korektoriaus. Liečiant su pirštu indelyje jis minkštutis ir labai slidus, žiūrint į indelį švyti taip lyg būtų šlapias. Pirmoji, pagrindinė sudėties dalis yra ricinų aliejus, tad ir turi truputį aliejingumo ir šio aliejaus kvapo, yra šiek tiek lipnokas. Pats iš savęs tikrai nėra sunkus produktas, persiduoda ant odos net truputį peršviečiamai, bet tai priklauso nuo uždedamo kiekio :) 


Ant paakių aš tepu ir su pirštu ir su šepetėliu, kaip jau norisi, man patinka abiem būdais. Dedu visur kur yra tamsumos ir akių kampučiuose. Čia jau nėra nuostatų grynai kaip jį naudoti, bet aš uždėjusi jo nebeliečiu ir nesklaidau - ant viršaus dedu maskuoklį. Šis Becca korektorius nerealiai iššviesina paakius, atspindi šviesą ir kartu pamaskuoja, nesausina, o dėl jo nestipraus lipnumo ir maskuoklis geriau laikosi, mažiau subėga į raukšleles. Jau esu minėjusi, kad šio korektoriaus dėka galiu naudoti ir lengvai maskuojantį maskuoklį, nes sunkaus maskavimo tiesiog nebereikia.


Sudėtis pakankamai saugi, kaip minėjau, pagrindas yra ricinos aliejus, poto rišamoji medžiaga, rišiklis, baltasis molis, pigmentas, minkštiklis, dažiklis, drumstiklis, vitamino C forma, dvi E vitamino formos, antioksidantas, drėkikliai, tirpikliai, minkštikliai, emulsikliai, burnos priežiūros priemonė, ramina odą (EU ribojama), tirštiklis, konservantas ir keli dažikliai

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Rhus Succedanea Fruit Wax, Polybutene, Kaolin, Mica, C12-15 Alkyl Benzoate, Barium Sulfate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Caprylyl Glycol, Sorbitan Sesquioleate, Squalane, Hexylene Glycol, Trihydroxystearin, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Lauroyl Aspartatel, Zinc Chloride, Aluminum HydroxidePhenoxyethanol, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Korektoriaus yra 4.5g, išties bent man jo užteko ilgam laikui. Pagamintas JAV ir galioja 18 mėnesių nuo atidarymo. Įsigyti galima cultbeauty.co.uk už 24£. Kaip minėjau siunčia registruotai ir per kurjerius, tad ateina per kokią savaitę, nėra jokių muito ar papildomų mokesčių ir dar šiuo metu kosmetikai nemokamas siuntimas :) O kam patinka pirkti gyvai, tai galit laukti, neužilgo turėtų atsirasti Douglas.


Labai senai įsimylėjau šį produktą ir vis dar myliu, nes kartoju :) Kad ir kiek Becca turi puikių  produktų, šis man mėgstamiausias ir turbūt geriausias. Manau, jei turite tamsių paakių problemą, kurios dauguma maskuoklių pilnai neišsprendžia, Becca Under Eye Brightening Corrector turėtų būtinai atsirasti jūsų kosmetinėje, nes žymiai palengvins visą maskavimo procesą ir paakiai atrodys taip gerai kaip niekad! Aš, va, juo neatsidžiaugiu.

Besame ❤


You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Pati turiu miniuką, tai visu 100% pritariu dėl šio produkto! Tikrai pirksiu ir pilną dydį :)

    AtsakytiPanaikinti