Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #4

by - 06:00


Kaip ir praeitą, taip ir šį mėnesį pradedu parodydama ką gi sunaudojau :) Šį kartą tuštučiai dar įdomesni, nes iš 24-ių produktų kartojasi tik penki, o apie didelę dalį kitų nesu dariusi apžvalgų ar apskritai apie juos kalbėjusi. Jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Pradėsiu nuo to kas kartojasi - visus šiuos produktus matėte ankstesniuose tuštučiuose ir visi šie produktai mano labai mylimi, todėl nebekartosiu jums priežasčių kodėl :) Jeigu neskaitėte ankstesnių tuštučių, tai galite pasiskaityti ten arba susirasti apie kiekvieną priemonę atskirai - visos jos turi savo įrašus.


Organic Shop Organic Camellia & 5 Oils Body Cream kūno kremas (2.59€) - pirkau jį Droge su gera nuolaida, nes kainavo gal 1.59€, taip sakant pasiemiau ant durniaus, bet kremas man taip patiko! Nesitikėjau, nes nemėgstu gėlių kvapo, bet jis man nekvepėjo gėlėmis - daugiau saldainiais ir ne per smarkiai. Ne per tirštas ir ne per skystas, šviesiai rausvos spalvos, gerai drėkino odą, sudėtis irgi gera. Už tokią kainą geresnio kremo turbūt nėra, nors man čia kaina pasirodė tikrai neatspindinti kremo vertės, būtinai kartosiu!

Bioderma Atoderm Sos Spray purškiklis (14.99€) - kovą apie jį rašiau pilną apžvalgą ir jau naudoju antrą pakuotę. Pirmoji susinaudojo jau gegužės pradžioje, nes nors flakonėlis ir atrodo didelis kiek gi ten yra, 200ml. Mano sausai odai niežėjimą numalšina, drėkina ir mėgstu už tai, kad labai greita ir patogu naudoti :)

La Roche-Posay purškiamasis terminis vanduo (7.90€) - kai atšyla orai man jis visada po ranka :) Geras, tolygią dulksną purškiantis purkštukas, vanduo būna šaltas ir puikiai atgaivina tiek kūną tiek veidą. Dažnai naudoju ir prieš tepimąsi kremu, nes ant drėgnos odos geriau pasiskirsto.


First Aid Beauty Facial Radiance Pads (16.45€) - iš pradžių labai patiko ir produktas ir konceptas (sudrėkinti tarsi toniku vatos padeliai) nes patogu ir greita naudoti, bet poto kažkaip ėmė ir nusibodo. Nors sudėtis gana turtinga juose esanti glikolio rūgštis mano veidui nelabai tinka, tad aš nebepirkčiau, nors šiaip jie gana giriami.

Rasa Dermo Series micelinis vanduo jautriai odai (5.49€) - kadangi kompanija rebrandinasi ir Rasos nebeliks produkciją galima rasti pirkti su -50 procentų nuolaida ir tikrai verta išbandyti, nors su gera nuolaida kartais Biodermos micelinis išeina pigiau :) Man jie pasirodė visai panašūs. Rasa micelinis nedirgino nei odos nei akių, švelnus, gerai valo makiažą, o iš 11 ingredientų sudėtyje tik du yra vidutinio saugumo. Vienintelis minusas, kad padauginus jo ant vatos padelio bevalant veidą pradeda kiek putoti, dėl to Biodermai teikiu pirmenybę, bet per akcijas įsigijau šiuos dar du.

Margarita Anti Acne valomasis tonikas su aviečių ekstraktu (4.49€) - rašiau apie jį apžvalgą ir man labai patiko, bet ilgainiui vis labiau sausino odą, todėl kai atradau Biok toniką šį tiesiog apleidau. Pabaigiau naudoti ant nugaros, kur išdygdavo koks spuogelis. Ne sausai odai jis tikrai turėtų būti puikus tonikas :)

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil (9.80€) - sunkokai pripratau prie truputį keistoko, tarsi žuviško kvapo, bet šis aliejus sudėtyje turi nemažai vitamino A, kas yra natūralus retinolis ir tikrai naudingas odai. Galbūt kažkada ir kartosiu, bet dabar veidui kartoju The Ordinary Squalane ir Marulos aliejus.


St. Moriz Professional Dark Self Tanning Lotion (5.99€) - savaiminio įdegio losjonas, vienintelis ne tuštutis šiame įraše. Net nepamenu ar pirkau ar gavau, bet praeitą vasarą pamėginau ir pastačiau į spintelę, tad jis tiesiog prastovėjo. Įspūdžių gerai nebeprisimenu, bet lyg ir davė žalsvą atspalvį? Žinau, kad nepatiko, bus jau ir pasenęs todėl bye bye.

Loving Tan Deluxe Bronzing Mousse (34.95$)  - rašydama apžvalgą apie Loving Tan savaiminio įdegio putas nebuvau jų labai įsimylėjusi, bet vėliau išbandžiau kitokių putų ir nieko geresnio neradau. Todėl vis kartoju, ši buvo Dark, dabar nusipirkau Extra Dark versiją ir ji kiek tamsesnė - rodžiau instagram'e. Gerai drėkinant odą nenueina plėmais, mane tenkina sudėtis, spalva tamsi ir ne oranžinė, putos neturi to stipraus bjauraus kvapo ir lengvai pasidengia. Super!

Old Spice Wolfthorn dezodorantas (3.65€) - vyriškas, bet itin populiarus tarp merginų :) Sudėtis bloga, bet puikus kvapas, netepa drabužių ir nepalieka žymių. Naudojau retai, bet po metų ar dviejų pagaliau susinaudojo ir tikrai patiko.


/'stemm/ Black Fulvic kondicionierius ir High-Amino šampūnas - tai Deciem, The Ordinary gamintojo linija, kurios jau nebėra pardavime. Pirkau su 70 procentų nuolaida ir kai jų dar buvo rašiau apžvalgą, kurios nuoroda produktų pavadinime. Susidraugavau su keistokais kvapais ir galop abi priemonės man labai patiko :) Kažkas panašaus turėtų atsirasti po The Ordinary ženklu, tad labai laukiu.

Hask Argan Oil Healing Shine Hair Treatment - pigus ir nedidelio kiekio plaukų aliejukas, kvapas skanus, bet sudėtyje yra silikonų, nebekartočiau.


L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Caring plaukų balzamas (2.20€) - turėjau ir šampūną, bet sunaudojau greičiau. Iš tiesų man visai patiko ši linija, visai nebloga riebiems plaukams ir be silikonų. Kaip už tokią kainą taupant ar esant extra situacijai man atrodo neblogas variantas.

Natura Siberica Frozen Berries šampūnas (5.29€) - nesenai rašiau apžvalgą apie jį ir kondicionierių. Trumpai tariant sudėtis gera, kvapas nerealiai skanus, bet greitai rebaluojasi plaukai - dėl to nekartosiu :)

Head & Shoulders Citrus Fresh šampūnas (5.27€) - šios kompanijos šampūnus naudojau visą paauglystę ir vis dar namuose man juos norisi turėti. Sudėtis baisi, bet puikiai putoja ir plauna, todėl labai mėgstu juo išsiplauti po sunkių aliejinių kaukių ar laku supurkštų plaukų, nes jis išvalo viską lengvai ir šimtu procentų.

EO Lab Aktivizator plaukų augimą skatinanti kaukė (4.19€) - nelabai supratau šios kaukės paskirties, nes pagal aprašymą ją reikia naudoti kaip kondicionierių, tepti ant šlapių plaukių ir nuplauti, tad kaip tai gali skatinti plaukų augimą? Pora kartų naudojau tiesiog kaip kaukę ant plaukų šaknų ir viso ilgio, o likusius kartus naudojau duše po galvos plovimo. Ingredientai joje geri, bet nepastebėjau labai išskirtinio efekto, plaukai nebuvo minkštesni ar gražesni nei naudojant kitas kaukes ar kondicionierius.


Becca Under Eye Brightening Corrector paakių korektorius (24.00£) - apskritai vienas mano mėgstamiausių produktų kosmetikoje, net gaila, kad jau pabaigiau. Tai šviesios rausvos lašišos spalvos korektorius paakiams, kuris netik pamaskuoja, bet ir labai gerai iššviesina paakius, tarsi pritraukia šviesą :) Tai nieko panašaus į tuos sunkius maskuoklius, kurie būna skirti maskuoti spuogeliams - šis korektorius drėkinantis ir slidus. Minėjau 2016-ių favorituose, myliu labai smarkiai ir iki šiol - būtinai pirksiu vėl!

Catrice Slim'matic Ultra Precise automatinis antakių pieštukas (3.19€) - mano spalva Dark ir ji mano antakiams buvo šiek tiek per šilto atspalvio. Patiko, kad kitoje pusėje yra šukelės, pats pieštukas išsukamas ir plonas, bet per minkštas. Benaudojant, besukant nulūžo ne vieną kartą ir dėl to minkštumo išsinaudojo per pora savaičių, kai ABH pieštukas man tarnauja apie kokius 6-8 mėnesius :) nekartosiu.

Taip pat atidaviau visą dėžę nenaudojamų produktų ir nieko nenufotografavau, tai ir nerodau :) Kas jūsų tuštučiuose? Ar nenuvargina tokie ilgi maniškiai? :) Jei jums būtų patogiau galiu tiek daug neprikaupti ir papasakoti viename įraše ne apie 25, o apie kokius 15. Duokit žinot tik!

Besame ❤

You May Also Like

9 komentarai (-ų)

  1. Ne, kaip tik smagu ilgas sąrašas, mėgstu skaityti :)
    Irgi kankinuosi su greit besiriebaluojančiais plaukais, tačiau jau esu praradusi viltį, joks šampūnas nepadeda ilgiau išbūt, koks būtų tau geriausiai išlaikantis plaukus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir aš dar vargstu. Kolkas tokie ilgėliau išlaikantys yra iš Tigi mėlyni ir tie patys Head and Shoulders, bet bent kokius du - tris kartus reikia plauti iš eilės, kol pradeda jaustis skirtumas. Dabar natūralius iš EO Lab naudoju, tai žiauriai kankinuosi, nes jau antrą dieną plaukai riebaluoti ir galvos odą niežti. Nežinau ir aš net ką naujo čia išbandyt :/

      Panaikinti
    2. Aš dabar naudoju Dermorganic šampūną, kurį pirkau Cascadoj, ir to paties ženklo kaukę, kurią susižvejojau Vinted. Pirmas įspūdis man geras - šampūnas putoja gan gerai kaip tokio tipo priemonei, kvepia skaniai, o ir plaukai tarytum ilgiau išsilaiko neplauti (gal tai ir saviįsitikinimas). Kai pabaigsi Stemm šampūnus, apžiūrėk Dermorganic, galbūt verta išbandyt :)

      Panaikinti
    3. Ačiū, pagooglinau :) atrodo neblogai, firma tik negirdėta. Užsirašysiu, gal kada išbandysiu :)

      Panaikinti
  2. Stemm šampūną ir aš ką tik pabaigiau, patiko, ačiū už rekomendaciją. Gaila nebeliko su 70%, nes mielai užsisakyčiau dar ir kondicionierių :) Aš irgi laukiu naujų The Ordinary produktų :)
    O įdomu kokius dar savaiminius įdegius bandei? Aš nusipirkau Vita Liberata 3-4 dienų putas, kartą jau bandžiau - ir viskas puikiai(pasidengė gan tolygiai, atrodė natūraliai), tik kadangi aš tokia prie tinginio truputį, klausimas ar prisiversiu tepliotis daug, ypač jei rimtos progos nėra :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va iš Stemm aš irgi dar kartočiau abu :) Šampūnas ypač patiko, bet bent man juodai daug jo reikėdavo. Geriausiai naudodavosi po kokios kaukės ar kaip antras šampūnas plaunant galvą iškart dukart, greičiausiai suputodavo taip. O dėl savaiminių aš bandžiau Million Dollar Tan, St. Moriz, St. Tropez ir Bondi Sands. Vita Liberata kaip tyčia nebandžiau, šiaip skaičiau, kad daug kam oranžinio tono duoda tamsios spalvos :) Nors tos ''Phenomenal'' kur 2-3 savaites išsilaiko buvo sudominę, ale, kad kaina didelė, jei netiks/nepatiks tai vėl bėda..

      Panaikinti
  3. Neee, ilgus kaip tik įdomiau paskaityti, kol geriu ryte kavą, ir vis pasižymiu, ką reikės įsigyti pabandymui :D taip kad, įdomu skaityti, ir vis patuštinu piniginę! bet labai smagu, ir toliau prašau kurti!

    AtsakytiPanaikinti