Sol de Janeiro Vol. 4 Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel dušo želė

by - 06:00


Sol de Janeiro liga man jau praėjo kaip ir vasara, ir išbandžiusi keturis bene populiariausius produktus sustojau. Kolkas jų kitokių produktų pirkti neplanuoju, nebent kai ką ateityje kartoti, bet likau jums skoloje vieną įrašą! Ir jis apie Sol de Janeiro Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel dušo želę, prausiklį.

Sol de Janeiro dušo želę apibūdina kaip kreminę ir labai putojančią, ji turėtų maitinti ir švelniai išvalyti, išspręsti tokias problemas kaip odos sausumas, blyškumas ir nelygi odos tekstūra. Čia aš įsiterpsiu ir pasakysiu, kad tokiais pažadais netikiu. O toliau seka dalis tokių pačių medžiagų, kaip ir visuose jų produktuose :  Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel yra su veiksmingais ingredientais iš pačios amazonės, įskaitant maistingą cupuaçu sviestą, odą kondicionuojantį kokoso aliejų ir antioksidantų kupinas acai uogas.


Pakuotė, kaip ir beveik visos jų - oranžinė, apvalaina, lengvai atsidaro, todėl duše naudoti patogu. Kai instagram stories rodžiausi pirkinius, sakiau, kad šią dušo želę pirkau tik dėl kvapo. Kas skaitėte ankstesnius įrašus, kur plačiai šnekėjau apie jų produktų nerealų kvapą atsimenat, o kas ne, paskaitykit. Nors kvapas ir kosminis, bet žinokit jis garuojasi, ko dar nežinojau rašydama apžvalgą apie Bum Bum kūno kremą :( Todėl nusipirkę naudokit ir negailėkit taip kaip aš, nes daug kvapo natų dingo. Kvapas liko labiau tiesiog pistacinis ir migdolinis, su labai mažai saldumo, tai ir nusinešė beveik visą žavesį. Baisi problema su šia dušo žele buvo ta, kad aš ją jau gavau būtent su tokiu prasigaravusiu kvapu. Todėl labai didelės laimės besiprausiant nėra. 


Pati želė kreminė, vidutinio skystumo ir baltai perlamutrinė, putoja lengvai ir greitai. Prausia gerai, kvapas likęs lengvas, tad jo ant kūno nepalieka. Nors SLS joje jau antras ingredientas, odos nesausina, bet nesuteikia ir žymaus drėkinimo. Jei tik būtų tas nuostabus kvapas turbūt aš ją dievinčiau, bet dabar švelnios pistacijos neišskiria jos taip iš kitų dušo želių, ir dėl to man ji mažiausiai patiko iš visų keturių bandytų Sol de Janeiro produktų.


Sudėtis ne pati švelniausia : vanduo, SLS ir kitas kiek švelnesnis ploviklis iš kokosų aliejaus, glicerinas, emulsiklis, kvepalai, cupuacu sėklų sviestas, acai uogų aliejus ir kokosų aliejus, konservantas fenoksietanolis, drėkiklis, emulsiklis, emulsijos stabilizatorius, antistatikas, konservantas (EU ribojamas), chelatorius, konservantai

Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Stearate, Fragrance (Parfum), Theobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Seed Butter, Euterpe Oleracea (Açaí/Açaï) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut/Noix de Coco) Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbeth-230 Tetraoleate, Decyl Glucoside, Sorbitan Laurate, Polyquaternium-7, Sorbic Acid, Tetrasodium ETA, BHT, Sodium Benzoate


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Sol de Janeiro Brazilian 4 Play dušo želę galima parsisiųsti iš cultbeauty.co.uk parduotuvės. Mažo (90ml) kiekio pakuotės kaina 10£, pilno kiekio (385ml) kaina 21£. Taip pat galite įsigyti nepilno dydžio dušo želės ir Bum Bum kremo rinkinuką už 20£. (P.S galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną - tik tam reikia įvesti naują emailą, kuriuo dar nesate prisiregistravę šioje svetainėje).

Gaila, kad Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel man pasitaikė ne pilno kvapo, nes pirkau ją būtent tik dėl jo :D Apmaudu ir tai, kad žmogus girdėjęs apie įstabų Sol de Janeiro kvapą ir pirmą kartą užtaikęs nusipirkti kažkodėl prasigaravusį produktą, nesupras už ką čia jis toks giriamas. Tad dabar net sunku jums kažką rekomenduoti. Pasakysiu, kad bent man labiausiai pasiteisinęs produktas ir kaina ir nuostabiu kvapu - Brazilian Crush kūno dulksna. Bet lūpų balzamas bei kūno kremas irgi vasarą padarė dar vasariškesnę ir ypatingai kvepiančią :)


Besame ❤



You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Na ir kokie mano pirmi įspūdžiai apie šią dušo želę? (nusipirkau miniukų rinkinuką ir kadangi per Kalėdas keliavau - nekantravau išmėginti)... Ogi 10 minučių stovėjau šlapia duše, ir nesugebėjau atidaryt pakuotės, t.y. nuplėšt to apsauginio plastmasiuko :D Susigadinau manikiūrą, bandžiau dantimis - niekaip. Galiausiai palikau draugui, tai jis pradūrė tą plastmasiuką, nes matomai ir jam nekaip sekėsi :) Tai vat tokie ir įspūdžiai, juokingi, gerai kad nelabai kažkur skubėjau, prasikankinus prausiausi vyriška dušo žele, nes kitos neturėjau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Omg! :D Pažįstama situacija, bet ant šitos mano pirktos dušo želės atrodo išvis nebuvo jokio apsauginio plastmasiuko, gal dėl to ir gavau prasigaravusią :D Tai vis dar ir nepavyko išbandyti? O kaip kūno kremas ir visa kita? :)

      Panaikinti
    2. Jo jo, antrą kartą eidama į dušą jau turėjau pradarytą buteliuką :) Na labai daug nepakomentuosiu - tokių produktų norisi žiemą, kad pasikeltų nuotaika :) Sakyčiau gamintojai gerai padirbėjo su visa idėja, pakuotėmis, marketingu :) Aišku, dar net neįpusėjau buteliukų, tad liko kitoms vilioklinėms kelionėms (tikiuos neužilgo) :) Kūno kremo galėtų būt daugiau, net gaila naudot :D

      Panaikinti
    3. Nu va jei priemonės sugeba nuotaiką pakelt vadinasi super!

      Panaikinti