Ar natūrali kosmetika gali būti gera? / Uoga Uoga natūralus maskuotukas „Agentas 004”

by - 06:00


Pastaruoju metu sukuosi pokyčių virtinėje, vienu metu sušoko namai, darbai, augintinis.. Su būstu daug tvarkymosi, nesąmonių ir popierizmų, mažas šuniukas reikalauja daug priežiūros ir dėmesio, tad ir nuo blogo esu atitolusi, vis kokie reikalai okupuoja dėmesį ir laiką, aišku ir pinigus. Tad norint kažko, kartais reikia atsisakyt kažko kito, tai kolkas ir visa kosmetika nustumta į šoną :D Rodos visko turiu pakankamai, o yra daug svarbesnių pirkinių, tad apart dantų pastų ir dušo želių pastarąjį laiką nelabai ką ir bepirkau. Nors laukiu kol atsiųs naująjį Too Faced maskuoklį ir dar norėčiau vėl kartoti jų tušą :) Bet reiks daryti rimtą kosmetikos prasivalymą, ką norėčiau parodyti įraše. Įžanga ilga ir į lankas, bet norisi save pateisinti dėl tokių užtęstų (laiku) įrašų. Jei neišeina, man svarbiau išlaukti, o ne pateikti beleką, niekinių apžvalgų po kelis sakinius nerašau :) O pirmame sakinyje išvardintų pokyčių dar tik pradžia, tad geras mėnuo ar du galiu rašyti rečiau. O šiandien apie produktą, kuris į mano akiratį pateko dar net neišleistas - Uoga Uoga skystas maskuoklis Agentas 004.


Uoga Uoga produkcija man visuomet įdomi, nes lietuviška ir pakankamai natūrali, bet kiek jų produktų myliu, tiek turbūt ir nekenčiu. Todėl bandyti kažką naujo iš jų man kartais baisu, nes nemaža tikimybė, jog produktas nepatiks, ypač jei tai liečia dekoratyvinę kosmetiką. Aš tiesiog tokios nuomonės, kad gerą natūralią dekoratyvinę kosmetiką pagaminti yra labai sunku, nes jos paskirtis nėra natūralumas. Todėl nors ir norėjau iš pradžių, jų natūralų maskuotuką pirkti dvejojau gal gerą mėnesį, gal ir ilgiau.


Pirkau salėleje ir konsultantė man labiau rekomendavo jų kietos, pieštukinės formulės maskuoklį, bet tokio aš nenorėjau. Sakė, kad šis beveik nemaskuoja, nes yra natūralus. Bet aš galvojau, kaip Uoga Uoga gali išleist nemaskuojantį maskuoklį? Vat nusipirksiu ir įrodysiu priešingai! Maskuoklio aprašymas toks : „Naujieji kreminės tekstūros maskuotukai su aplikatoriumi labai lengvai ir maloniai tepasi, gerai maskuoja nepageidaujamus odos trūkumus, rausvasis itin tinka paakiams, vizualiai juos atgaivina, o tamsiausias tinka ir kontūravimui. Kreminės tekstūros maskuotukai tinka ir probleminei odai. Maskuotukai yra trijų atspalvių. Neutralus į gelsvumą („Agentas 004”) – visiems odos tipams, rausvas („Agentas 005”) – itin šviesiai į melsvumą linkusiai odai, tamsus („Agentas 006”) – įdegusiai odai, taip pat tinka kontūravimui.”


Maskuoklis labai paprastoje plastikinėje tūbelėje, su pigiu, kietu aplikatoriumi. Aplikatorius plonas ir nedidelis, vienu metu pasiima labai mažas kiekis, todėl naudojant pvz ant paakių reikia imti maskuoklį kokius 2-3 kartus.  


Geriausias dalykas tas, kad Agentas 004 spalva yra ir šviesi ir gelsva, ką kartais sunku surasti. Tačiau šviesios spalvos yra tik dvi, tad pasirinkimas baisiai mažas. Patiko, kad maskuoklis yra visiškai bekvapis. Gana skystas, tad nors imti reikia bent kelis kartus, dengiasi maloniai, bet plonu, skystu sluoksniu. Blogiausia, kad visgi jis man nepatiko. Galite matyti nuotraukoje, ypač prisiartinus, kad išsklaidžius drėgna kempinėle maskuoklis neatrodo gerai. Visur subėga, ima atsiskyrinėti, atrodo cakey. Žodžiu, vaizdas nekoks ir maskavimas netenkina - jis tikrai lengvas. Maskuoklio sudėtyje daug aliejų, tad ir jis pats kiek aliejingas, ilgai nenudžiūna ir lengvai nusitrina. Na, bent paakių nesausina, bet kas iš to, kai subėga į raukšleles iš karto ir visvien jas išryškina.




Sudėtis paprasta, saugi ir įdomi, aliejinga. Ingredientai išvardinti ir lietuviškai, todėl neperrašinėju :

Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Oryza Sativa Starch (ryžių krakmolas), Titanium Dioxide (titano dioksidas), Zinc Oxide (cinko oksidas), Persea Gratissima Oil (avokadų aliejus)*, Moringa Oleifera Seed Oil (moringų aliejus), Ricinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Copernicia Cerifera Wax (braziliškų palmių vaškas), Cera Flava (bičių vaškas), Argania Spinosa Oil (arganų aliejus)*, Tocopherol (vitaminas E), Helianthus Anuus Seed Oil (saulėgrąžų aliejus), +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (geležies oksidai). *Išauginta ekologiniame ūkyje. 100 % natūralios kilmės.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

4g maskuoklio kaina 7.95€. Galiojimo laiką rašo ilgą - 2 metai. Įsigyti galima Uoga Uoga salelėse arba internetu uogauoga.lt.


Tai tokios ir tokelės, galiu pasakyti, kad Uoga Uoga natūralus maskuotukas „Agentas 004” man nelabai patiko. Jei jį užsimaniusi ir panaudoju, ant viršaus vistiek dedu kitą maskuoklį, nes vaizdu patenkinta nebūnu. Nors kartais ir norisi natūralios priemonės, man atrodo, kad geriau jau be nieko nei su tokia. Jei esat didelės tokios kosmetikos megėjos, pasibandykite salėleje ant pačių paakių, ne vien tik kaip aš, ant rankos. Gal tai padės jums sutaupyti 8 eurus, o jei ne, tai nusipirkę pasidalinkit savo įspūdžiais!

Besame ❤

You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Šiandien nusipirkau Agentą 004... Parašyčiau viską lygiai tą patį. Beveik identiškai. Net konsultantė sakė beveik tą patį ir siūlė pieštukinį. Bet būtent pieštukinio irgi nenorėjau. Ir eina sau, kaip greit subėga į raukšleles!
    Pabandysiu dar visaip pažaisti. Bet įspūdis lygiai toks pats. Gaila, kad irgi ant rankos bandžiau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vajė, gaila.. na ant to pačio grėblio užšokom :D Įdomu ar buvot skaičiusi šitą mano apžvalgą prieš perkant? Aš irgi stengiausi su juo ir taip ir anaip, bet galop perleidau. Realiai nesistebiu, kad nepatiko, asmeniškai negirdėjau nei vieno gero atsiliepimo apart kelių jų svetainėje. Ačiū labai, kad pasidalinai nuomone!

      Panaikinti
    2. Šį postą perskaičiau jau po nusivylimo. :-D Ir taip gaila! Vos neidentiškai viskas. Galbūt paskaičiusi nebūčiau pirkusi.
      Kaip tik renkuosi maskuoklį. Skaitau apžvalgas, žiūriu youtube. Ir neišsirenku. O štai, užėjo kažkoks užtemimas. Pagalvojau, labai gerai, kad natūtalus. Dzin, jei nebus stipraus maskavimo. Svarbu man ramiau bus dėl to, kas ant veido. Ir bac, nusipirkau Agentas 004. Užtemimas, nekitaip. :-D
      Paskaičius postą kiek dvejoju ar man dar bandyti su juo žaisti ir kažką išlaužti.

      Panaikinti