Drunk Elephant》 B-Hydra Intensive Hydration Serum drėkinantis veido serumas / ar vertas dėmesio?

by - 07:00



Labai jau ilgą laiką nepasakojau apie veido serumus, kremus ar kitus panašios paskirties produktus, dažniausiai dėl to, kad daug mylimų priemonių vis kartoju ir naujų neperku. O jei naujų ir atsiranda, tai reikia nemažai laiko išbandyt, kad susidaryčiau tvirtą nuomonę, na, juk pačios suprantat. Bet gi va, po Kalėdų pas mane apsigyveno nauja priemonė, kurią iki šiol kasdien rytais ir vakarais tepuosi! Drunk Elephant tikrai įžymus prekinis ženklas, ypač užsienyje, ir toks populiarus, išgirtas, švarus ir brangus, kad visos jo nori. Norėjau ir aš, tai ir gavau tokį gana neįpareigojantį produktą be jokių rūgščių, kuris turėtų tikti daugeliui - drėkinantį B-Hydra Intensive Hydration serumą.


Na, serumas žada būti kaip vandens stiklinė ištroškusiai odai, papildyti drėgmę, pagerinti odos tekstūrą ir atspalvį. Suformuluotas su B5 vitaminu ir ananasų keramidu B-Hydra užtikrina tolygų odos drėkinimą per visą dieną, todėl veidas atrodys skaistesnis ir jaunatviškesnis su kiekvienu užtepimu. Taip pat rašo, kad šis serumas idealus visiems odos tipams.

Serumas ateina įpakuotas dar ir popierinėje dėžutėje, o pats serumo buteliukas iš storo plastiko, aukštas ir sunkokas, stačiakampiškas. Dozatorius ne kažkaip atsispaudžia, o išsisuka ir susisuka atgal, kas man atrodo smagu, nes dar tokioje pakuotėje kaip ir nieko neturėjau :D Pakuotė tai jau tikrai super, man ir graži ir kokybiška, higieniška, nesitrina jokie užrašai, tik, kad serumo likučio nesimato.


Serumas balkšvai permatomas, pakankamai gelinis ir beveik bekvapis. Iš pradžių man labai smarkiai priminė The Ordinary Buffet serumą, ypač tuo vos juntamu kvapu ir tuo, kad lyg ir daro kažką lyg ir nedaro, buvo sunku suprasti. Bet poto pastebėjau jog besitepant Drunk Elephant serumą odai pasidaro gaivu ir vėsu, tad tas pasakymas iš aprašymo kaip vandens stiklinė ištroškusiai odai tampa labai juntamas. Taip pat jis gana lengvas, labai greitai susigeria, tarsi išdžiūna, tad nieko nelaukusi ant viršaus dar tepu ir kitus produktus. Tačiau, nors B-Hydra serumas ir drėkina, bet nepavadinčiau drėkinimo bomba visai dienai, nors patiko, kad nepalieka jokio lipnumo, bent manęs nealergizuoja, neberia, suteikia to plumping, putlinančio odą efekto, bet niekaip jo neįsimylėjau taip kaip Glow Recipe serumo.

Turiu paminėti, kad nors ir turiu sausą odą, mano odai drėgmės netrūksta. Daug kas šiuos terminus painioja ir nustemba :) Sausa oda yra odos tipas, tokiai odai trūksta riebalų, kurių, pavyzdžiui, riebi oda gamina net per daug. Kai odai trūksta drėgmės ji vadinasi dehidratuota ir tai yra odos būklė, kuri gali kamuoti net ir riebų odos tipą. Bet, kad taip neatsitiktų nuolatinis drėkinimas būtinas visiems. Ir man atrodo, kad šis B-Hydra serumas itin tiktų riebiai odai.



Drunk Elephant žinomi savo sudėčių žalumu ir nenaudoja savo produktuose eterinių aliejų, sausinančių alkoholių, silikonų, kvapiklių ir dažų, sulfatų, cheminių SPF, kas yra nuostabu! Tad išrankioms sudėtims tikrai verta užmesti akį į jų produkcija, o šio B-Hydra serumo sudėtis man labai patiko, jei ne raudonuojantis konservantas tai tikrai būtų tobula :) Sudėtyje daug drėkinančių medžiagų, ekstraktų, kai kurie gali net padėti gydyti aknę, ananasas sudėtyje šviesina ir apskritai yra daug šviesinančių odą medžiagų, hialurono. 

O visa sudėtis tokia : Vanduo, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, glicerinas, drėkiklis, kietrių sėklų aliejus, kviečių amino rūgštys, ananaso, raugerškio, arbūzo, lęšių ir obuolių ekstraktai, minkštikliai, pantenolis, hialurono rūgštis, drėkiklis, niacinamidas, pH reaguliuojanti medžiaga, kita hialurono rūgšties formulė, drėkiklis, konservantas, kvapų sugėriklis, vėl pH reaguliuojančios medžiagos, konservantai.
Water/Aqua/Eau, Coconut Alkanes, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycerin, Pentylene Glycol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Wheat Amino Acids, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Panthenol, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Niacinamide, Cyclodextrin, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Phenoxyethanol, Hydroxyproline, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Į Lietuvą Drunk Elephant kosmetiką galim patogiai parsisiųsti iš cultbeauty.co.uk, kur nemokamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, o siuntinys ateina maždaug per savaitę. (P.S galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną - tik tam reikia įvesti naują emailą, kuriuo dar nesate prisiregistravę šioje svetainėje). Drunk Elephant B-Hydra serumo kaina čia lygiai 44£, kas eurais gaunasi apie 51, priklausomai nuo kurso. Išties, kaina kandžiojasi, bet šio serumo gauname ne 15, ne 30, o net 50ml. Kiek tas kiekis laiko naudosis dar nežinau, nes neišnaudojau ir per pakuotę nesimato. Bet vienam kartui man susinaudoja 1.5 išspaudimo ir kolkas neatrodo jog eitų link pabaigos, Pagamintas JAV ir galioja metus nuo atidarymo. 

Bendra mano nuomonė tokia, kad jis tiesiog paprastas, savo darbą atliekantis produktas. Pagyrimai už beveik puikią sudėtį, labai estetišką pakuotę. Serumas man patinka, bet va stogo nenunešė :) Gal ir taip smarkiai užsienyje užhype'intas Drunk Elephant prekinis ženklas iškelė labai didelius lūkesčius. Bet šiaip tikrai būtų labai įdomu išbandyt daugiau jų produkcijos. Ar jūs esat ką bandę?


❃ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomi apžvalga. Smagu skaityti lietuviškas apžvalgas apie tokius žymius brendus. Aš pasižvalgiau į asortimentą Cultbeauty ir užteko. ☺ Kainos tikrai kandžiojasi. Man tai keista, kad tokia žymi kompanija, taip akcentuoja geras sudėtis, o vis tiek fenoksietanolį prideda. Taip atrodo, kad ir mokėti tokius pinigus neverta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, bet ES yra žymiai didesni ribojimai sudėtims nei JAV, net ewg.org svetainėj fenoksietanolis žymimas kaip vidutinio saugumo :) Nusibodęs iki gyvo kaulo jau, bet jau nebėra lengva ir priemonių be jo rast, ypač mass market :(

      Panaikinti
  3. Kaip tik ieškau gero serumo, tad dairiausi į šį. Ačiū už apžvalgą, nepirksiu, nes mano odos tipas kaip tavo 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pasižiūrėk dar daugiau apžvalgų! Man jis patinka, bet nėra toks wow kaip galvojau. Girdėjusi daug gero buvau, tikrai yra kam jis žiauriai patinka :)

      Panaikinti