Biovene veido kaukės : Charcoal Under - Eye Patches ir Pink Peel - Off Mask

by - 07:00


Biovene kaukės pas mane atsirado dar lapkritį, kai nusipirkau jas per Maximos grožio mugę ir tadadadaam po keturių mėnesių jau turim apžvalgą! Kartais jau taip būna, kad tos vienkartinės kaukės pas mane labai užsistovi, na, bet vis gi išbandžiau. Ir čia aš pasakosiu apie Pink Peel - Off Mask kaukę, kuri yra nulupama ir turėtų valyti odą, taip pat apie Charcoal Under-Eye Patches juodą paakių kaukę - lapelius. Na, tai gal iš pradžių trumpai apie ją, o poto apie kitą :)

Biovene Charcoal Under-Eye Patches juoda paakių kaukė švelniai ir efektyviai rūpinasi gležna, jautria ir pavargusia paakių oda. Sudėtyje esanti bambukų anglis atgaivina ir pašviesina paakius, suteikia jaunatviško spindesio. Kolagenas stangrina odą ir mažina paakių raukšleles, paburkimą. Arbatmedžių aliejus pagyvina odą, stabdo senėjimo procesus ir padeda išvengti paakių patamsėjimo.


Naudojimas labai paprastas, išėmus iš pakuotės uždėti ant paakių ir palaikyti 25 minutes. Kaukytės visiškai juodos ir tokios visos slidžios, prie paakių man prilipo tikrai gerai ir neslidinėjo, nors ir negulėjau. Labai jautėsi šaldymas, vėsinimas, gaivinimas. Išties nusiemus paakiai buvo tarsi lediniai, bet jausmas buvo malonus ir kiek relaksiškai suveikė. Manau turėtų pagelbėti bent kažkiek tiems, kas turi paburkusių paakių problemą. Man patiko!

Jos sudėtis taip pat gana saugi, bet apart to gero šaldymo nežinau ar kažkuo bus smarkiai naudinga naudojant tarkim ilgainiui, nes jaučiasi tiesiog kaip iš gelinės medžiagos ir nors aprašyme minimi puikūs ingredientai yra, bet jų kiekis čia bus labai mažas : Vanduo, glicerinas, emulsiklis, visokie minkštikliai, rišikliai ir drėkikliai, konservantas ir kiti ingredientai 1% ar mažiau : E vitaminas, arbatmedžio aliejus, anglies milteliai, hidrogelizuotas kolagenas, ženšenio ir ramunėlių ekstraktai, koenzimas coq10.
Ingredients: Aqua (water)glycerinsorbitan stearate, cetearyl alcoholisopropyl palmitatepropylene glycolbutylene glycolphenoxyethanol, tocopheryl acetate, melaleuca alternifolia leaf oil, charcoal powderhydrolyzed collagenpanax quinqueflius root extractchamomilla recutita (matricaria) flower extract, ubiquinone.

SaugūsVidutinio saugumoPavojingi

Kita, Biovene Pink Peel - Off Mask rožinė nulupamoji veido kaukė apibūdinama taip : Vitaminų ir antioksidantų gausi braškinė veido kaukė puikiai atgaivins veido odą ir suteiks jai spindesio. Sudėtyje esantis hialuronas intensyviai drėkina odą, kolagenas stangrina ir kovoja su smulkiomis raukšlelėmis. Arganų aliejus – tikras supermaistas Jūsų odai! Oda prisotinama vitamino E ir maitinama. Kaukės sudėtyje esanti anglis mažina spuogelius ir inkštirus, valo nešvarumus, susikaupusius ant odos.     


Ir galiu pasakyti, kad beveik netikiu niekuom iki paskutinės eilutės. C'mon tai sudžiūnanti ir nuplėšiama veido kaukė, kurios pagrindas yra vanduo ir alkoholis, kaip ir daugelio tokio tipo kaukių. Nors ant pakuotės modelis visu rožiniu veidu, bet aprašyme kaukę rašo tepti tik ant kaktos, nosies ir smakro. Iš pradžių, kas nustebino, tai, kad kaukė itin tiršta, klampi ir lipni, grynai kaip pakramtyta kramtoma guma. Yra itin rožinė, turi chemišką, netikrą braškinį kvapą ir jos pakuotėje labai daug, užtektų net trims žmonėms.

Mes naudojome dviese ir tai kaukės liko dar daug, nors ji dėl savo konsistencijos tepėsi labai storai ir džiuvo net ilgiau nei pusvalandį :) Man su švaresne oda kaukė pasirodė OK, o jam labai patiko! Nors ir sakoma, kad nuplėšiamos kaukės odai nesveika, bet ši išties ištraukė daug nešvarumų iš nosies ir kaktos, kur poros buvo užsikimšę (beje nuo vieno įžymaus The Ordinary produkto) ir ant kaktos buvo pasidaręs toks šiurkštesnis plotas, kuris po šios kaukės nuplėšimo net gi pranyko! Sakė nupirkti dar :)


Jos sudėtis irgi pagrinde saugi, aišku alkoholis kiek pasausina : vanduo, plėvelę suformuojanti medžiaga, alkoholis, kitas plėvelės sudarytojas, dažiklis, hialurono rūgštis, hidrolizuotas kolagenas, drėkiklis, konservantas, tirpiklis, kvepalai, braškių ekstraktas, taukmedžių sviesto, kviečių ir žaliosios arbatos ekstraktai, argano aliejus, konservantai, paprastųjų čiobrelių ekstraktas, konservantas (toksiškas įkvėpus), anglies milteliai.

Ingredients: Aqua (water), polyvinyl alcohol, alcoholacrylates/acrylamide copolymer, titanium dioxide, sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen, glycosaminoglycans, disodium EDTA, propylene glycol, parfum (fragrance), fragaria vesca (strawberry) fruit extract, butyrospermum parkii (shea) butter extract, triticum vulgare (wheat) seed extract, camellia oleifera seed extract, argania spinosa kernel oil, sodium benzoate, sorbic acid, thymus serpillum extract, iodopropynyl butylcarbamate charcoal powder.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaukes pirkti turėtumėte rasti tiek didelėse Maxima tiek Drogas. Kainos jau neatsimenu, bet tikrai iki 2€. Jokių stebuklų, bet visai abi patiko :) Jei prisiminsit mano įrašą bestovėdamos parduotuvėje prie kaukių ir norėsit kažko panašaus, tikrai galit pabandyti.


★ sužinok apie viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Labai įdomu, nuo kurio the ordinary produkto taip užsikimšo tos poros? Turiu ir naudoju jų gana daug, tad labai aktualu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuo NMF kremo :) bet porų kimšimas gana individualu!

      Panaikinti