Geriausios paieškose : LANEIGE Lip Sleeping Mask lūpų kaukė

by - 11:00



Turėjote girdėti apie Laneige. Tai gana populiari korėjiečių kompanija ir mano geriausios lūpų kaukės paieškos negalėjo likti be pačio jų perkamiausio produkto ir daugelio most wanted lūpų kaukės  - Laneige Lip Sleeping Mask! Aš įsigijau tą originalią, bene populiariausią Berry versiją, kuri kvepia uogomis, bet dar galima rinktis iš vanilės, obuolių ar greipfruto versijų.

Ji plastikiniame indelyje, kartu yra ir popierinė dėžutė bei maža lopetėlė, kuria galima tipo higieniškiau paimti produktą, bet man paprasčiau tiesiog pirštu. Beveik visa informacija ant pakuotės hieroglifais, tad aprašymą ir sudėtį galima rasti tik internete. Rašo, kad Laneige lūpų kaukė yra su C vitaminu, Berry Mix Complex™ sudarytu iš saldžių ir kvepiančių aviečių, braškių, spanguolių bei mėlynių ekstraktų, taip pat turi Moisture Wrap™ technologiją, kurios dėka hialurono rūgštis ir mineralai ant lūpų suformuoja apsauginę plėvelę, kuri užrakina drėgmę ir aktyvius ingredientus. Dosnus kiekis šios lūpų kaukės prieš naktį padės sumažinti šerpetojimą, pabudus lūpos jausis atsinaujinę, putlios ir minkštos.


Tekstūra super minkšta, slidi, net truputį lipni ir tiži, klampoka. Indelyje ji šviesiai rausva, bet ne tiek, kad lūpoms priduotų atspalvio. Ir užtepus tikrai jaučiasi maloniai, ji nei kiek ne aliejinė ar sviestinė, o tokia daugiau gelinė. Nėra lipni, bet ant lūpų išlieka ilgai, ne taip lengvai persiduoda ant kitų paviršių. Man labai malonus jos lengvas uoginis/vaisinis, net truputį bubblegum kvapas. Jau esu minėjusi, kad poveikiu ji man pasirodė panaši į Jouer lūpų kaukę, taip pat geriasi į lūpas, gelbėja nuo sausumo, padaro lūpas švelnesnes ir minkštesnes, natūraliai putlesnes. Tik Laneige kaukė man atrodo daugiau drėkinanti ir kiek lengvesnės tekstūros, ant lūpų jaučiasi slidžiau ir tas kaukės sluoksnis kiek paslankesnis, slidesnis, lengvesnis.


Sudėtis labai labai laaabai ilga! Pagrindas yra saugios, bet sintetinės drėkinančios ir kondicionuojančios medžiagos, iš natūralių medžiagų aukštai yra tik taukmedžių ir murumuru sviestai. Jei skaitėte ir dar pamenate kaukės aprašymą ir visų tų technologijų paminėjimus, tai viskas tik pačiame gale, aišku, mums šiuo atveju nėra aiškūs ingredientų kiekiai, na, bet aišku tiek, kad tos medžiagos tikrai nėra kaukės pagrindas :) ☆ Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį produktą. 

Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Phytosteryl / Isostearyl / Cetyl / Stearyl / Behenyl Dimer Dilinoleate, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Polybutene, Microcrystalline Wax / Cera Microcristallina / Cire Microcristalline, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Synthetic Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Candelilla Cera / Cire de Candelilla, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Butylene / Ethylene / Styrene Copolymer, Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer, Mica (CI 77019), Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Titanium Dioxide (CI 77891), Dimethicone, Fragrance / Parfum, Polyglyceryl-2 Diisostearate, Dehydroacetic Acid, Methicone, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba / Cire de Carnauba, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 6 (CI 15850), Polyhydroxystearic Acid, Water, Potassium Alginate, Propanediol, Glycerin, Alcohol, Lycium Chinense Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Seed Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Magnesium Sulfate, Calcium Chloride, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Manganese Sulfate, Zinc Sulfate, Ascorbyl Glucoside (minkštikliai, kondicionuojančios medžiagos, mikrokristalinis vaškas (iš naftos), taukmedžių sviestas, dar vienas sintetinis vaškas, emulsikliai, klampumo reguliavimo medžiagos, žėrutis, murumuru sviestas, dažikliai, silikonai, kvepalai, konservantas, emulsiklis, vanduo, tirpikliai, drėkikliai, alkoholis, ličio, spanguolių, braškių, aviečių, mėlynių, tešnių ekstraktai, kavos pupelių ekstraktas, klampumo reguliavimo medžiagos, hialurono rūgštis, tūrinio tankio mažinimo medžiagos, kondicionieriai, vitaminas C).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaukės daug - 20g., parsisiųsti galite paprastai iš iherb.com, dabar jai kaip tik 20% nuolaida, o su kodu BES1709 gausite ir papildomą nuolaidą! Dar atsirado cultbeauty.co.uk svetainėje. Ten galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Lūpų kaukės kaina svyruoja nuo pirkimo vietos ir nuolaidų, apie 15€ - 20€.

Nors ji ir Sleeping Mask, man ji labiau dieninė, pasitepu ryte ir dienos eigoje jei jaučiu poreikį. Pasitepu ir prieš naktį, bet kol dar nueinu miegot ji man nusitrina, o Jouer kaukę laikau ant naktinio staliuko, tai jei reikia ji visada man į pagalbą. Tai šios dvi dabar mano top'as :) Šiaip tikrai Laneige lūpų kaukė labai populiari, žymi ir daugumos puikiai vertinama, nemanau, kad kas nors išbandęs visiškai nusiviltų. Tarp kitko labai tiktų daug kam alergiškiems ir besirenkantiems vegan kosmetiką.

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


















You May Also Like

0 komentarai (-ų)