Braškinis Colourpop Lip Scrub lūpų šveitiklis

by - 07:00



Na, šiuo metu bloge tikėtina, kad bus (jau ir yra) daugiau paprastesnių, nuobodesnių produktų ir trumpesnių apžvalgų, nes pagaliau ruošiamės pilnam vonios kambario remontui, tai dėl interjero didžiausia atsakomybė tenka man. O surasti daiktus pagal viziją, kainą, tuo, kad tiktų pagal išmatavimus ir patiktų ne taip ir paprasta. Va, apvažiavome 7 skirtingas parduotuves, kai kurias iš jų dukart, kol gavosi vien tik plyteles išsirinkti, o kai apsisprendėm ir išpirko. Tad vėl teko važinėti kol radome kitas, dėl kurių dar ir daug abejonės buvo! Bet dėl plytelių jau kaip ir ramu, tik niekaip kitų dalykų negaliu išsirinkti, vis blaškausi nuo vienų variantų prie kitų. Jau net pradėjau viską sapnuoti, tai tikrai galva per daug užimta remonto reikalais, o atsiplėšti sunku, net ir dabar kiek laiko apie tai pragalvojau rašydama :) Na, bet šiandien juk pasakoju apie Colourpop Lippie Scrub lūpų šveitiklį, kuris vadinasi By the Bushel ir yra braškinis.

Ar jūs naudojate lūpų šveitiklius? Aš esu turėjusi iš MAC, o pastaruoju metu sunaudojau du iš Fizz&Bumble ir visi jie man patiko, nes iš esmės skyrėsi tik kvapu ir tekstūra. Colourpop lūpų šveitiklis man irgi panašus į juos visus. Jei įdomu, tai apie jį rašo taip : super švelnus lūpų šveitiklis nušveis ir kondicionuos lūpas su cukrumi, taukmedžių ir cupuacu sviestais bei saldžiųjų migdolų ir jojobos aliejais. Jis paliks jūsų lūpas nuostabiai lygias ir bučiningai švelnias. Yra trijų skonių/kvapų.


Švelniai rožinis šveitiklis ant lūpų persiduoda permatomai ir nepalieka jokio atspalvio. Kvapas mmmm! Ryškios braškės. Tik sudėtyje nieko iš braškių nėra, kvapas sintetinis, kuris kai kam nepatinka, bet man tai kvepia labai skaniai. Skonis, beje irgi saldus ir skanus, nors ragauti turbūt nereikėtų :D  Kuo šis šveitiklis man išsiskyrė nuo kitų, tai, kad yra labai balzaminis, ne sausas. O jame esantis cukrus labai smulkus, tai pasikabina tokia slidi balzaminė košelė, ne pliko sauso cukraus gabalai. Taip pat šveitiklis tikrai švelnus. Dėl to dažniausiai šveičiant lūpas dar spaudžiu su pirštais, kad nušveistų kuo smarkiau, bet po to truputį gailiuosi, nes sudirgsta oda aplink lūpas. Tai sakyčiau švelnus, bet naudoti jėgos nebūtina, nes ir taip nušveičia gerai. Lūpos lieka labai minkštos ir švelnios, kaip ir rašo aprašymas, tik nepalieka jokios riebios plėvelės, tai poto pasitepti lūpų balzamu norisi. 

Kai dariau užsakymą iš Colourpop labai skubėjau ir į sudėtį net nežvilgtelėjau, nes dažniausiai tokio tipo šveitikliuose pagrindas būna cukrus ir kažkokie aliejai. Čia va, pasirodo yra ir petrolatum - vazelino, jis iš naftos. Privengiu, bet pastaruoju metu tokių priemonių pas mane daugėja. O šiaip sudėtis tikrai saugi ir gana nebloga.

Sucrose, Petrolatum, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Butylene /Ethylene/Styrene Copolymer, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Flavor, Oryza Sativa (Rice) Bran Exact, Water, Tocopherol, Saccharin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter). (cukrus, vazelinas, jojobos ir migdolų aliejai, cupuacu sėklų sviestas, klampumo reguliavimo medžiagos, skonį-kvapą suteikianti medžiaga, ryžių sėlenų ekstraktas, vanduo, E vitaminas, saldiklis, taukmedžio sviestas).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Šveitiklio kiekis 15g, iš esmės nemažai, pilnas indelis ir naudojasi taupiai. Galiojimo nerašo. Šveitiklis kainuoja 8$ oficialioje colourpop.com svetainėje :) Priminsiu jog siunčia iš JAV, tai neviršykite 22$ jei nenorite papildomai mokėti pvm mokesčio.

Bent iš atsiliepimų atrodo, kad šis šveitiklis populiariausias, bet jei jums nepatinka braškės, galite rinktis aviečių arba kokoso kvapą/skonį. Dar yra ir papildantys lūpų balzamai bei rinkiniai. Dabar, kai baigėsi žiema ir atradau lūpų kaukių, kurios lūpoms tikrai padeda poreikis lūpų šveitikliams pas mane sumažėjęs, bet namie tokį dalyką bent man norisi turėti visada. Kaip jums?

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)