Atradimas ♡ Summer Fridays JET LAG MASK

by - 07:00


Žinot, gal ir keista, bet instagram įkvėpti pirkiniai man beveik visada pasiteisina. Jie dažniausiai būna iš mažesnių indie brand'ų, nepriklausančių jokioms kosmetikos gigantėms. Kažkas vis krenta ir krenta į akį, tada susirandu ir paseku pačią kompaniją, sužinau daugiau apie produktą ir voila, jau tada išvis labai noriu! Summer Fridays Jet Lag Mask yra dviejų influencerių kurta ir kitų influencerių, įžimybių išgirta tobulai fotogeniška nufotkink-mane-bet-kaip-vistiek-atrodysiu-gražiai įvairiu metu ir būdais naudojama kaukė. Dėl to aš ja ir susižavėjau, nes paprastos nuplaunamos kaukės nelabai mane džiugina. 


Jet Lag pagrindinis tikslas yra intensyvus drėkinimas, tačiau ji pilna ir maitinančių savybių turinčių vitaminų, keramidų, antioksidantų ir švelniai odą šveičiančių ekstraktų, kurie kartu ramina ir drėkina odą, šalina odos pilkumą ir netobulumus, mažina poras, šalina pabrinkimą ir uždegimus, kovoja su laisvaisiais radikalais, saugo odą ir tai dar ne pabaiga. Jei apie ją girdėjote, tai ji kaip visapusiškas stebuklas žadantis daryti daug ką, o keisčiausia, kad ją naudoti galima tiesiog vos ne taip kaip sugalvojat :) Populiariausi jos panaudojimai kaip 10 minučių kaukė, paliekama nakčiai kaip naktinė kaukė, veido kremas, makiažo bazė ir paakių kremas/kaukė.  


Jos tekstūra grynai kreminė, tiršta, bet vientisa ir riebi, sunki. Tiesiog kaip tirštos konsistencijos kremas. Dėl to neišsisklaido ant odos taip lengvai kaip koks serumas, ir jos veidui pilnai padengti reikia daugiau nei, kad ir mano naudojamo Physiogel DMT kasdienio kremo. Kaip 10-minutinės kaukės aš jos nei karto nenaudojau, nes kiekis nėra jau toks didelis ir ji ne pigi, tai užsitepti didelį sluoksnį, kurį poto nuvalyti man yra gaila, nes nenoriu jos švaistyti. Bet kadangi ji švelni ir tinkama naudoti kasdienai, visuomet prieš miegą ir kartais dienos metu užsitepu dosniai. Ir čia yra harmonija mano sausai odai. Kaukė turi lengvą truputį mėtinį kvapą, kuris man labai patinka ir užtepus iš karto nuramina, atgaivina, smarkiai drėkina ir kartu maitina, pašalina tempimo jausmą, dėl mėtų lengvai, maloniai pašaldo ir iš pradžių bent man labai lengvai jaučiasi dilgčiojimo efektas. Nežinau ar prisigalvoju, bet man atrodo dėl šios kaukės man praėjo ta sudirgintos, perštinčios odos fazė, poros ir pabėrimai tikrai sumažėjo, beto kaukė suteikia tą super odos švelnumą ir skaistumą. Ji kartu ir geriasi ir nudžiūna kaip naktinės kaukės, tai nieko netepa ir nepersiduoda. 


Man patiko švari sudėtis, nėra net kvapiklių. Skaičiau, kad žmonės net egzemą ar kitas odos problemas ja išsigydo, kas yra nuostabu. Aišku, kai į sudėtį imi labai gilintis, tai galima greitai prisvajoti, kad to norėtųsi mažiau, ano daugiau. Bet šiaip vertinčiau tikrai labai gerai :

Vanduo, odai naudingi kaprilo/kaprio trigliceridai (atstato pažeistą lipidinį barjerą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, tinka net jautrios odos priežiūrai), kaštonų ekstraktas (veikia priešuždegimiškai), minkštiklis, kondicionierius, drėkiklis, taukmedžio sviestas, minkštiklis, niacinamidas, emulsikliai. Už raudono konservanto turėtų būti 1% ar mažiau užimančios medžiagos : keramidai, minkštikliai, emulsikliai ir panašios neįdomios medžiagos, dar seka hialurono rūgštis, antioksidantai, vitaminai C ir E, mėtų ir pipirmečių, apelsinų aliejai ir agurko ekstraktas.          

Water, Caprylic /Capric Triglyceride, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glycerin, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate , PEG 100 Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Physalis Angulata Extract, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide 1, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Arginine, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Mentha Arvensis (Cornmint) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange)Peel Oil, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract.


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Summer Fridays Jet Lag Mask galima atsisiųsti iš cultbeauty.co.uk, 64g kaukės be nuolaidų kainuoja £42, eurais apie 49€, nemokamas siuntimas ir kurjeris pristato prekę į namus per 5-10 dienų. Yra išleista ir jos mini versija už per pus mažesnę kainą. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!  Galioja metus nuo atidarymo.

Bent man Jet Lag atrodo verta kiekvieno cento, kaip naktinė kaukė man labiausiai patinka iš visų bandytų, net labiau už Glow Recipe naktinę kaukę, nors jos kaip diena ir naktis ir abi yra labai geros savaip. Atrodo, kad senai norėjau kažko tokio, tik nežinojau ko, nežinojau, kad tokio veikimo produktas egzistuoja. Tai žiauriai pasisekė, kad atradau Summer Fridays Jet Lag Mask, iš tiesų toks mano mano produktas, prilipęs visu šimtu procentų! ♡Geriausiai tiktų sausai ar dehidratuotai odai, nors manau, kad visiems odos tipams turėtų norėtis bent to didelio drėkinimo ir atgaivinimo jausmo užsitepus. 

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤



You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Man reikia blokuoti šį blogą, jo instagram ir facebook puslapius :D norų sąrašas vis auga ir auga... 😂

    AtsakytiPanaikinti
  2. laba,
    UK dabar užsisakyti nebegalime, gal kažkokią alternatyvią gerą parduotuvę Europoj patarsite?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, perkant cultbeauty niekas nepasikeitė, tik kita kompanija pristatinėja. Bet dabar ši kaukė išimta iš prekybos, nes kelios laidos sukėlė odos dirginimus žmonėms.
      https://summerfridays.com/pages/jet-lag-mask-statement

      Panaikinti