Nida“ plaukų kaukė su keratinu.. Į ką panašu?

by - 07:00



Kokia jūsų nuomonė apie lietuvišką kosmetiką Nida? Aš prisipažinsiu, jų produkcija nelabai mane traukia. Produktai atrodo labai paprasti, kuklių, kartais ne pačių geriausių sudėčių ir tiesiog nedžiuginantys, o tik minimaliai patenkinantys kažkokį poreikį nusiprausti ar išsiplauti galvą. Vis gi, kam nepatiko Green Feel's kokosinė plaukų kaukė? Gal ir yra tokių, bet aš ją jau buvau pamėgusi praeitą rugsėjį rašydama apžvalgą, nors, rodos, kad savo piką ji išgyvena tik dabar ir daugelis atsiliepimų puikūs. Apie ją čia prabilau ne iš lempos - jų gamintojas vienas ir tas pats Cosmoway, peržvelgiau, kad abi plaukų kaukės turi panašumų - keturi pirmi ingredientai vienodi ir tokia pat eilės seka, o iš viso sutampa net septyni.


Čia Nida plaukų kaukė su keratinu, turi jie ir daugiau rūšių, tik apie kitas komentarų neturiu, nes jų nebandžiau ir sudėties nežiūrėjau. Šioje kaukėje ypač akcentuojamas keratinas, kuris yra natūraliai žmogaus odoje bei plaukuose randamas baltymas. Rašo, kad kai jo trūksta, plaukai praranda sveiką išvaizdą, tampa ploni ir lūžinėja. Nida plaukų kaukėje esantis keratinas atlieka apsauginę funkciją, padeda stiprinti plaukus, suteikia jiems ypatingo žvilgesio, atkuria plaukų grožį. Kaukę rekomenduoja naudoti ant nusausintų plaukų galų ir po 3-5min. nuplauti, na, iš esmės kaip kondicionierių. 


Man labai patinka Green Feel's kaukė ir net jaučiuosi jai savotiškai ištikima/prisirišusi, tai skirtumą tarp jų labai norėjau pamatyti. Ką galima iš karto pastebėti, tai kvapas. Ten turime kaip ir kokosus, o čia toks neįvardijamas sintetinis švaros, gaivos kvapas, panašus į Head&Shoulders šampūnų, juntamas, bet neriečiantis nosies. Nida kaukės konsistencija šiek tiek lengvesnė, bet tik tiek, taip pat yra prie riebesnių, sunkoka, visiškai balta. Taip pat, skirtingai nuo Green Feel's ši nepalieka slidžių dušo grindų. Ir... viskas? Tai ką išvardinau tikrai ne esminiai skirtumai, nes kalbant apie poveikį nematau jokių, nors ir labai norėjau pamatyti. Net kelis kartus atskyriau plaukus į dvi dalis ir vieną tepiau Green Feel's kauke, o kitą dalį Nida ir abu kartus išsidžiovinus plaukus tų skirtumų nei pamačiau nei pajaučiau. Plaukai pamaitinti, glotnesni, minkštesni, lygesni, paprasčiau išsišukuoja. Tik va favoritę vistiek turiu :) 


Nors abiejų kaukių sudėtys gana kuklios, bet Green Feel's kaukės sudėtį įvardinčiau kaip šiek tiek turtingesnę ir saugesnę. Šioje yra pridėta tikrai per daug nereikalingų kenksmingų kvapiklių. Sutampančias sudėdamasias dalis paryškinau, Green Feel's kaukės sudėtį galite pažiūrėti apžvalgoje.
Vanduo, minkštiklis, glicerinas, antistatikas-konservantas (EU ribojamas), alyvuogių aliejus, hidrolizuotas keratinas, antistatikas, citrinos rūgštis, konservantai, toliau vien kvapikliai, vienas iš jų toksiškas(neigiamai veikia endokrininę sistemą), o ir yra linkęs sukelti alergiją kaip ir kiti likę kvapikliai.

Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, behentrimonium chloride, olea europaea (olive) fruit oil, hydrolyzed keratin, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, parfum, butylphenyl methylpropional, linalool, hexyl cinnamal, d-limonene.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



200ml Nida plaukų kaukės su keratinu be nuolaidų kainuoja 2.49€, su nuolaidomis rasite dar ir pigiau. Va, įrašo rašymo metu per grožio mugę jos kaina vos 1.49€! Įsigyti tikrai yra Maxima, barbora.lt, dėl kitur nežinau.

Visgi dėl kvapo, riebesnės tekstūros ir kiek saugesnės/geresnės sudėties man Green Feel's intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi šiai kaukei vietos neužleidžia. Bet tai daugiau asmeninis pasirinkimas, realiai jis nesusijęs su poveikiu. Jeigu jums kokosai netinka ar nepatinka ar šiaip norisi kažko pigaus ir neblogo, tai Nida kaukė su keratinu tikrai gali būti variantu. Bet šiaip jei dar kažkodėl nebandėt, tai siūlyčiau bandyti kaukę iš Green Feel's :) 

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤




You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Kada būtų galima tikėtis Sunday Riley Lactic Acid apžvalgos? Jau taiip laukiu, labai įdomu:D Labai smagu, kad paskutiniu metu tiek daug apžvalgų! piniginė verkia, žinoma :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sakiau, gerai būtų šią savaitę parašyti, bet greičiausiai gausis tik kitą, nes labai užimtas kitais reikalais metas :/ Žinot, kad ir taip labai rekomenduoju, jei tik yra noras pirkit ir be pilnos apžvalgos!

      Panaikinti