Glow Recipe naujiena » Watermelon Glow Ultra-Fine Mist veido dulksna

by - 07:00


Mano mama sako, kad nesąmonė mokėti už veido dulksnas ir geriau jau pasipurkšti vandeniu, o aš dulksnas dievinu. Ir kaip didelė didelė Glow Recipe arbūzinės linijos fanė negalėjau neįsigyti naujausio jų išleisto produkto - Watermelon Glow Ultra-Fine Mist veido dulksnos. 

Dulksna apibūdinama lyg rūkas - ultra smulki ir lengva, suteikianti odai spindesio ir paryškinanti makiažą. Kaip ir visa arbūzinė linija, taip ir dulksna suformuluota su daaug, 84% arbūzo, kuris ramina sudirgusią odą, drėkina ir yra kupinas būtinų odai vitaminų ir amino rūgščių. Dar akcentuojama smarkiai drėkinanti hialurono rūgštis, kinrožių žiedų ekstraktas, kuriame natūraliai yra AHA rūgšties, kuri lygina odos tekstūrą, švelnina ir drėkina, kad makiažas dengtųsi lengviau. Taip pat kviečių gemalų aliejus, kuris saugo odą nuo aplinkos agresorių ir obuolių vyno actas, kuris padeda reguliuoti sebumo išsiskyrimą.


Pakuotė tikrai labai labai įdomi ir unikali. Ar matėt ką nors panašaus? Dulksna stovi tik ant uždengtuko, nes viršutinė dalis apvali. Paėmus į rankas ir apvertus purkštis priemonė iš karto susimaišo, nes yra dvifazė, t.y viršuje nusistovi aliejai, o apačioje lieka vandenyje tirpios medžiagos. Pats buteliukas nėra didelis, o ir dulksnos 75ml, bet dydis ir forma tobulas laikyti rankoje, nu patogesnės dulksnos purkštis dar neturėjau! Purkštukas taip pat puikus. Purškia tarsi miglą, smulkiai ir visiškai nespjaudo, bet nėra ir ant tiek lengva, kad visai nesijaustų ant veido, nors jo labai šlapio ir nepalieka. Spaudžiant iki galo galima purkštis ilgu vienu išpurškimu, arba spaudant ne iki galo trumpais pš pš pš paspaudimais, taip bent man suteikia daugiau kontrolės, kurias vietas kiek apipurkšti. 


Ir, oi, mama čia tikrai geriau nei vanduo! Turi nuostabų, švelnų kvapą, kuris vaisinis - arbūzinis, bet toks tikroviškas ir labai gaivinantis. Gaila, kad per apžvalgą negalit užuosti. Apsipurškus veidą kelias minutes priduoda vos vos lipnumo, o tas man visai patiko, nes makiažas limpa geriau. Po kelių minučių tas švelnus lipnumas dingsta, tai neerzina kai norisi ir dienos eigoj pasipurkšti. Labiausiai man patiko tuo, kad suteikia tikrai labai pastebimo skaistumo, švytėjimo tarsi iš savęs, o tas dewy skin efektas tikrai vertas komplimentų. Ir jokių blizgučių dulksnoje nėra. Kaip minėjau, purškia tarsi miglą, labai smulkiai, tai laisvai ir ant makiažo galima purkštis, nieko nesugadina, o tik pagražina. Vienintelis trūkumas, kad man tai visgi nėra intensyviausiai drėkinanti dulksna iš visų kiek bandžiau, bet atgaivina ir pavėsina, nuostabiai kvepia ir išskaistina, o to man užtenka. 


Saugiomis sudėtimis Glow Recipe mane stebina :) Jie net neįdeda jokių konservantų, bet produktai vistiek praeina pro testavimą ir reikalavimus. Tad šekit kitos kosmetikos kompanijos, kurios didžiuojasi, kad jų produktai prikrauti konservantų ir greitai nesuges. Geriau jau trumpesnis adekvatus galiojimas, negu bloga sudėtis. O Glow Recipe mačiau net dalinosi, kaip patys pjausto arbūzus ir viską daro labai šviežiai. Graži ir sudėtis, tik atminkit, kad net 84% arbūzo (akcentuojamas aprašyme medžiagas paryškinau) : Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Moringa Oleifera Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Alkanna Tinctoria Root Extract, Hyaluronic Acid, Soy Amino Acids, Fructooligosaccharides, Centella Asiatica Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Natto Gum, Apple Cider Vinegar, Sorbitan Oleate, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Beta-Glucan, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas Root Extract, Fragrance (arbūzo vaisiaus ekstraktas, arbūzų sėklų, ryžių gemalų bei moringų aliejai, sojos steroliai, ryžių gemalų ekstraktas, moliūgų sėklų aliejus, kietagrūdžių ir alkanos šaknų ekstraktai, hialurono rūgštis, sojos amino rūgštys, drėkiklis, azijinės centelės ekstraktas, jamaikinių kinrožių žiedų ekstraktas, klampumo reguliavimo medžiaga, obuolių actas, emulsiklis, baikalinių kalpokių, bijūnų, saldynmedžio šaknies ekstraktai, antioksidantas, kopūsto lapų ir batatinio sukučio ekstraktai, kvepalai). ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


75ml dulksnos galioja 8mėn. nuo atidarymo. Aš pati neišlaukusi siunčiausi per tarpininkę iš sephora.com, bet jau atsirado ir UK svetainėje cultbeauty.co.uk (£25). Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!


Bent man tai labai geras ir prilipęs produktas, kaip ir visa jų ši linija mano labai mylima. Jei tik jūsų odai ir nosiai patinka arbūzai, kurių čia daug tai neturėtų nuvilti! Beje, ar norite, kad sudėtis ir jų vertinimą palikčiau normaliomis raidėmis, ar kaip dabar, sumažintomis? :) Praeitą kartą klausiau ar kas tas sudėtis skaito, bet niekas neatsakė. Tai pagalvokit ir parašykit kaip jums geriau, jei jokio skirtumo irgi taip parašykit. O gal sudėčių nagrinėjimas visai nereikalingas? Mm?

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

8 komentarai (-ų)

  1. Aišku reikalingas sudėčių nagrinėjimas! ❤ Čia labai didelis pliusas, nors tikiu, kad ne pats įdomiausias dalykas jas nagrinėt..bet labai prideda aiškumo tiems kas skaito. bent man tikrai �� o dėl dydžio tai va žiūriu tel. gana gerai skaitosi, bet pc jau praščiau matosi . O kodėl nori sumažinti raides?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kartais visai įdomu išsinagrinėt, ypač jei įdomesnė sudėtis :) net perkant kartais akylai nesužiūriu visko, tik permetu ar nėra kažko labai blogo. Kas tikrai nervina, tai begalo ilgos sudėtys :) Dėl tokių ir norisi sumažinti raides, nes tikrinant labai daug scrollinimo būna :D

      Panaikinti
  2. Reikalingas sudėčių nagrinėjimas, man įdomu. Mažint raidžių nereikėtų. Tik gal lietuviško vertimo visų dalių nereikėtų, užtektų tiesiog bendro vertinimo, kad va štai yra antioksidantų, peptidų, konservantų, gera sudėtis (tavo galva) ar vidutiniška ir pan. :) Aišku, dabar kai yra lietuviškas vertimas - tai puiku, bet jei nori kažko atsisakyti - tai būtent tada šio kiekvieno komponento vertimo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū! Vertimas dažnai visgi reikalingas, ypač jei kalbu apie tokius produktus, kad ir kaip ši dulksna, kur daug visokių skirtingų augalų ir vaisių sukrauta. Bet prie paprastesnių produktų gal tikrai gausis sukonkretinti :)

      Panaikinti
  3. Nagrinėjimo tai nebūtinai, bet pačių sudėčių labai reikia! Labai praverčia, kai sprendžiu, pirkti kokį produktą ar ne :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, juk daugelį sudėčių galima rasti prie aprašymų el.parduotuvėse ar tiesiog pagooglinus :) Tai tas įkėlimas be nagrinėjimo turbūt netektų prasmės, nes labai didelė dalis žmonių visai nesigaudo ingredientuose 🤔

      Panaikinti
  4. Palik viską kaip yra, labai gerai :)

    AtsakytiPanaikinti