Mano odos priežiūros rutina vasarą

by - 07:00


Taip jau gavosi, kad nuo tinklaraščio truputį neplanuotai paatostogavau, bet noro rašyti, gal net skelbti įrašus ir nuotaikos apskritai visai visai neturėjau. Vasaromis ir taip čia jūsų užsuka mažiau, dar toks karštis, tai gal naujų įrašų labai ir nepasigedot :) O jei kas pasigedo, tai labai miela ir šis įrašas skirtas jums. Noriu pasidalinti savo dabartine odos priežiūros rutina, kuri maždaug tokia jau nusisedėjo nuo pat pavasario. Aišku, vieną kitą priemonę kartais pakaitalioju ar pabandau kažką naujo, bet šiuo metu kasdien naudoju vien tik tai ką matote. Taip nebemiksuoju ir nebenaudoju didelio kiekio produktų, nes pastebėjau, kad mano odai mažiau yra daugiau ir geriau nepersistengti. Mano oda yra normali - linkusi į sausumą, tačiau beveik visi naudojami produktai tinka ir kitiems odos tipams. 


Neutrogena Hydro Boost® Water Gel Cleanser valomasis gelis-putos | 5.94€ | Mano kiekvieno vakaro produktas, kuris puikiai nuplauna veidą puikiai jo neišsausindamas, nesvarbu ar aš su makiažu ar be. Turiu paruošusi įrašą, tai sekantį kartą apie jį galėsite paskaityti nuo a iki ž, nes grįžti su paprastu nuobodžiu įrašu juk labai nesinorėjo :)

KILIG WOMAN micelinis vanduo | 7€ | Pirminiai įspūdžiai buvo puikūs, bet benaudojant pasirodė, kad mane nuo jo pradėjo berti, tad padėjau į spintelę ir užmiršau. Tačiau po kelių mėnesių išsitraukiau, pradėjau naudoti ir nieko panašaus nebenutiko. Tad tikriausiai tai buvo sutapimas arba odai nepatiko kažkoks kitas produktas. Išties primena Bioderma, yra švelnus, bekvapis micelinis vanduo, kuris paruošia odą tiek naujai dienai, tiek nakčiai, puikiai nuvalo visus makiažo likučius iš visų kampų. Naudoju tiek rytais, tiek vakarais po prausiklio, išties jau baiginėju.

Bioderma Hydrabio drėkinamasis tonizuojantis veido tonikas |  19€  | praeitos grožio mugės lobis, kurį tikrai labai pamilau ir su 40% nuolaida dabar jau pasiimčiau nebe vieną. Tiek ryte tiek vakare naudoju po micelinio ir jis visai net ne kaip dauguma tonikų. Toks kaip vandenukas, minkštas ir švelnus, labai pridrėkina ir net sakyčiau maitina odą. Idealiai tiktų dehidratuotai odai. Žiauriai fainas produktas.


GLOW RECIPE Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer | £35 | Po micelinio ir toniko kiekvieną rytą tepuosi šį produktą, apie kurį mano reguliarūs skaitytojai jau puikiai viską žino. Jis turi idealią sudėtį ir yra kupinas arbūzo, kas man labai patinka! Vieno rausvo išspaudimo sočiai visam veidui, susigeria labai greitai ir nepalieka lipnumo. Mano oda dėl jo tampa švelnutė lyg kūdikio, putlesnė, švytinti, sudrėkinta. Plius, kvapas puikus! Pilną apžvalgą rasite čia.

Sunday Riley Good Genes All-In-One Lactic Acid Treatment |  $105  |  Yra legendinis produktas ir būtų keista, jei nebūtumėt apie jį girdėję. Naudoju vakarais 2-3 kartus per savaitę, nes jau taupau. Konsistencija tokia milky, kreminio pienelio, tad visai nesijaučia jog tepčiau produktą su AHA pieno rūgštimi. Ji ir augalinių elementų miksas šalina negyvas odos ląsteles, lygina odos spalvą, mažina dėmeles, aknės randus, raudonį ir dar daug pagrindinių odos problemų, dėl kurių nemeluoja. Jau pradėjau rašyti apžvalgą, fingers crossed, kad greit ją ir užbaigsiu!

VOLITION BEAUTY Strawberry-C Brightening Serum |  $42  | braškių pagrindo vitamino C serumas yra naujausias produktas, prisijungęs prie mano rutinos. Naudoju tris savaites vakarais ir so far so good, nepastebėjau nieko neigiamo, bet kolkas drąstiško efekto irgi nesimato. Kolkas galiu pasakyti, jog patinka labai minimalus kvapas, o gelinė tekstūra labai greitai susigeria. Net nesijaučia, kad tai vitamino C serumas, nes nebūna net minimalaus ar dirginimo ar graužimo, atrodo, kad tepčiausi tik kokį hialuroną ar panašų, švelnų serumą. Tiesa, veidą palieka labai lipnų, bet man nekliūna, nes ant viršaus dar dedu kitų produktų.


Physiogel DMT INTENSIVE CREAM | Apskritai Physiogel produkcija nereali, gaila, kad ir vėl dingo iš vaistinių. Šis kremas yra intensyvus ir dar riebesnis, sunkesnis už jų populiarujį įprastą DMT kremą. Ir nors visiems odos tipams netiks, bet sausai odai jis tobulas ir greit sutvarkytų visas problemas, ypatingai žiemą. Tiesa, kemša poras.. Tad tenka rinktis prioritetus, ar blogiau sausas veidas ar pasikimšusios poros. Aš dabar iš veido kremų nelabai ką turiu, tai šį ir naudoju, nors mielai pasilikčiau šaltesniems orams. 


SUMMER FRIDAYS Jet Lag Mask |  £42  | Čia mano ta vienintelė, kolkas didžiausias šių metų atradimas ir mėgstamiausias produktas jau kurį laiką. Pažiūrėkit kiek jau aš jos sunaudojau! Beveik kiekvieną vakarą tepuosi kaip paskutinį žingsnį rutinoje, naudoju kaip night sleeping mask. Ji kreminė ir švelni kasdienai, dievinu, kaip užtepus pradeda vėsinti ir net truputį dilgčioti, lengvas mėtų kvapas mm.. maloniai nuteikia. Odą dar labiau nuramina, atgaivina, smarkiai drėkina ir kartu maitina, oda tampa švytinti ir putli. Pilna jos apžvalga čia.

GLOW RECIPE Watermelon Glow Sleeping Mask |  £40  | Dar viena mano labai mėgstama naktinė veido kaukė, tik ji kitokio poveikio. Turi dvi AHA rūgštis, kurios miego metu gražina odą ir daug įvairių augalų ekstraktų,  aišku ir daug arbūzo. Bet dėl rūgščių ji tokia stipresnė, daugiau šveičiamoji kaukė, tad ją naudoju tik kelis kartus per savaitę. Bet atsibundu kaip su nauja oda, būna laabai švelni, sudrėkinta ir švari. 


Laneige Lip Sleeping Mask Berry |  €18  | Kadangi pasipildžiau keliais lengvesniais lūpų balzamais, Laneige lūpų kaukės dienos eigoje, kaip anksčiau, nebenaudoju, tik rytais ir vakarais kai jau nusivalau ir viskuo pasitepu veidą. Man tikrai prilipo, faina, gal net kiek išskirtinė švelni gelinė tekstūra, ne per riebi, bet lūpas gelbėja nuo sausumo tikrai gerai. Ir pliusas už malonų uogų kvapą! Apžvalga čia.

Štai ir visa mano tokia paprasta dabartinė odos priežiūros rutina. Tiesa, vieną ar kelis kartus į savaitę panaudoju ir mechaninį šveitiklį, kartais lakštines arba paprastas veido kaukes. Jei atkreipėte dėmesį, mano rutinoje nėra ir kremo specialiai paakiams, nes daugelis jų man dirgina akis. Tad tam naudoju savo veido kremą, ką gali daryti kiekvienas, tikiuosi jog visos žinote tą mitą, kad paakiams reikia skirtingo drėkinimo. Šiaip anksčiau mano rutina net kasdien nebūdavo tokia pati, net nesu ir iš tų, kurie metų metus naudoja bene visus tuos pačius produktus. Pasižiūrėjau, kad mano rutinoje prieš pora metų ir dabar nėra nei vieno pasikartojančio produkto! Mano dabartinė rutina man labai patinka, tad greitu metu nieko per daug keisti nežadu, bet kai išbandysiu ką nors naujo tikrai jums leisiu žinoti :) Kokia jūsų rutina? Ar mėgstat dažnai keisti?

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤





You May Also Like

12 komentarai (-ų)

  1. Kaip gerai, kad gryzai! ❤ Faina rutina. Aš irgi noriu Bioderma tonika isbandyt, ale nerandu niekur.. net internete ir angliskuose saituose ieskau ir nera is kur parsisiust. Arba kaina auksta kaip pigult :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ❤❤❤ ačiū! Su Biodermos toniko įsigijimu tikrai sunku, aš irgi ieškojau internetu, bet nieko gero. Ir Maximose ne visose yra, bet didžiosiose gali paieškoti :)

      Panaikinti
  2. Pagaliau:) keista buvo tikrinti blogą ir nematyti naujų apžvalgų! Mano rutina gana paprasta. Esu neblogai pasinešusi ant made in korea tai daug visko keisto bandau. Mizon snail repairing prausiklį, Cosrx toniką, iš tokios Pyunkang Yul kompanijos irgi nemažai naudoju, tik kainos kiek badosi. Ai, jei netyčia Shiseido vatas norėtum keisti tai gali pabandyt iš mano minėtos firmos. 1/3 cotton pads vadinasi panašūs iš šono atrodo, kvadratiniai. O Glow Recipe pasirodo irgi korėjos, bet net neatrodo, tokie normalūs, gal visai kitoks brendingas - daugiau amerikietiškas. Visai gal norėčiau pabandyt jau ta pilna apžvalga man susuko galvą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi gi dar ir Laneige korėjietiška! Tai va, prašau, jau ir trys :D

      Panaikinti
  3. Labai faina, kad pasigedot! ❤ Na, mano rutinoje dabar beveik nėra korėjietiškų produktų, na yra Glow Recipe, bet pritarčiau jog jie tikrai tokie nesijaučia :) Anksčiau turėjau daugiau, dabar pagrinde ką pamenu tai turiu du Cosrx produktus, ir tokį Son&Park toniką, kuris irgi gana fainas. O dėl tų vatos padelių, kur pirkot? :) Aš iherb radau, bet už jų pigiausią siuntimą net virš 5€ prašo :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iherb ir aš pirkau:) nu ten jau kazkiek laiko pabrangintas toks siuntimas kartais daugiau perkant shipping saver produktų tai mažesnis būna, bet tada ir dėl daugiau daiktų pakyla kaina..

      Panaikinti
  4. O kaip Kilig micelinio vandens sudėtis? Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visai gera :) Trys vidutinio saugumo ingredientai yra kaip ir Biodermos vandenyje, tik aišku, kiek skiriasi sudėtis. ČIA šviesaforo principu esu parašiusi Kilig sudėtį :)

      Panaikinti
  5. Aš tai gedžiu, pasigendu kremo Physiogel DMT :(, buvo man superinis sausai odai. Iš straipsniuko, suprantu gerai, kad kažkada jau Physiogel jau yra buvę dingę?
    O aš, kolkas vietoj Physiogel DMT naudoju kremą Bioderma Nutritive, ir iš Biodermos Hydrabio Serumą. Veikia irgi gerai, bet norėtūsi kažką panašaus rasti kaip Physiogel DMT

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai gaila, daug metų vien tik jį naudojau, buvo jau kurį laiką tai dingdavo, tai atsirasdavo, kol jau visai pradingo :) Ar sudėtimi kažko panašaus ieškot ar poveikiu? Man tekstūra ir veikimu gana panašus La Roche Posay Lipikar Baume Ap+, tačiau nepatinka, kad yra silikono ir mineralinio aliejaus, parafino. Aš pati dabar jau antrą kartą kartosiu Drunk Elephant Lala Retro kremą, jis taip pat iš sunkesnių, riebesnis, labai gerai maitina ir sudėtis turtinga, nemažai riebiųjų rūgščių, aliejų ir su keramidais. Aišku, tik kaina didelė, bet nežinau daugiau ką be jo bandyt :)

      Panaikinti
  6. Ačiū už rekomendacijas, taip kažką panašaus į poveikį ieškau, svarbu nekimštų,ir kad kaina nesikandžiot] �� nors Physiogel nepasakyčiau, kad man kimšo.
    Bėje, gal kada domėjotės apie Bio Innovation priemones? Verta?
    Dar turiu į eilę nemėgintą pasistačiusi Payot Hydra 24+ kremą.žodžiu, paieškose esu ��
    Jūsų apžvalgas skaitau, nes sausaodžių apžvalgininkių daugiau nežinau ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su Bio Innovation, kaip ir su dauguma eko-natūralių produktų veidui man nelabai norisi eksperimentuoti, nes eteriniai aliejai mano odą alergizuoja, nemėgstu kvapų, taip pat ir benzilo alkoholio stengiuosi vengti veidui. Pvz iš Uoga Uoga visi veido kremai man arba netiko arba nepatiko. Apskritai veido kremų apžvalgų, normalių atsiliepimų yra labai mažai, dėl to taip sunku išsirinkti kažką tinkamo, plius kremai yra labai individualu :( man labai rūpi sudėtis, sunkesnė tekstūra ir stipruuuus maitinimas, tai, kad priemonė būtų be kvapo, bet retas tą pamini atsiliepimuose. Pati dar gerų atsiliepimų girdėjau apie First Aid Beauty Ultra Repair kremą, bet nesu jo naudojusi.

      Panaikinti