Briogeo Don’t Despair, Repair!™ Super Moisture šampūnas

by - 07:00


Ar jūs turite kažkokią grupę produktų, kuriuos jums yra labai sunku atsitaikyti? :) Pavyzdžiui, žinau merginų, kurioms labai sudėtinga atrasti tinkančią skystą pudrą, o man pačiai gi labai sunku su šampūnais. Šaknys greitai riebaluojasi, galai sausi, ploni ir nelinkę pasisavinti priemonių, o skalpas jautrus. Aišku ne tragedija, bet labai norisi rasti tą, savo, šampūną. Galvojau ką gi čia išbandžius ir susidomėjau Briogeo šampūnu, kurį naudoja ir giria žymios youtuberės, o dar ir šios kompanijos plaukų kaukę turėjau spintelėje laukiančią savo eilės. Ko gi ne visas rinkinys, pagalvojau, ir neužilgo jau turėjau šampūną rankose.


95% natūralus Briogeo Don’t Despair, Repair!™ Super Moisture šampūnas turi inovatyvią formulę, kuri sujungia intensyvų šampūno valymą su giliai kondicionuojančios kaukės drėkinimu, neapsunkinant plaukų. Šampūnas praturtintas tais pačiais kondicionuojančiais ir atstatančiais ingredientais kaip dumblių ekstraktas, pantenolis, biotinas ir erškėčių aliejus, kurie yra Briogeo populiariausioje plaukų kaukėje analogišku pavadinimu. Šampūne esanti unikali drėkinamųjų aliejų ir natūralių ekstraktų kombinacija atkuria ir drėkina plaukus tuo pačiu šalindama susikaupusius nešvarumus bei susiriebalavimą.

Man skambėjo neblogai, drėkinimo plaukams juk reikia bet kuriuo atveju. Labai patiko tai, kad šampūnas turi gaivų, bet neutralų kvapą, kuris besiprausiant jaučiasi tik silpnai, tad negadina nosies. Nustebino, kad šampūnas kreminis, bet putoja nerealiai, nes įprastai kitų šampūnų sunaudodavau tris kartus didesnį kiekį nei, kad šio. Trys paspaudimai ir užtenka sočiai! Tad labai taupus, o pakuotė taip pat praktiška naudojimui. Tačiau, labai keista, bet man šampūnas visiškai nepasirodė drėkinantis... Išplauna plaukus jis idealiai, bet labai juos išsausina, padaro linkusius susivelti. Geroji to dalis ta, jog po dviejų dienų mano plaukai susiriebaluoja kur kas mažiau negu anksčiau, tad laisvai galėčiau neplauti dar dieną, bet tas skalpas mane nervina! Kartais galvos odai po šampūno būna ok, o kartais truputį jaučiasi sudirginta, išsausinta, tad ilgainiui po paros ar dviejų vistiek atsiranda niežtįjimas. Tad ir vėl užburtas ratas - šis šampūnas taip pat ne mano vienintelis nuostabusis, kad ir kokias dideles viltis dėjau.


Sudėtis iš tiesų gana nebloga, nėra nei druskos nei šiurkščių ploviklių. Didžiają dalį sudaro vanduo ir
plovikliai - putų sudarytojai, emulsikliai. Toliau antistatikas, taukmedžio sviestas, kokosų bei erškėčių aliejai, biotinas, pantenolis, glicerinas, sojų aliejus, kvapų sugėriklis, dumblių ekstraktas, lipidai, emulsikliai, apelsinų, greifrutų, citrinų ir mandarinų žievelių aliejai, kondicionieriai, E vitaminas, pH reguliatoriai, konservantai, kvepalai. 

Water, Sodium Cocoyl Isethionate*, Lauramidopropyl Betaine*, Cocamidopropyl Hydroxysultaine*, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycol Distearate*, Glyceryl Stearate*, Disodium Laureth Sulfosuccinate*, Sodium Lauryl Sulfoacetate*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Biotin, Panthenol, Glycerin*, Glycine Soja (Soybean) Oil, Abies Sibirica Oil, Tilia Tomentosa Bud Extract, Algae Extract, Phospholipids*, Glycolipids*, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefuit) Peel Oil, Citrus Limon (lemon) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol*, Sodium Lauryoyl Sarcosinate*, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate*, Tocopheryl Acetate*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Polyquaternium-70, Dipropylene Glycol*, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Fragrance. *Iš kokoso, daržovių, arba augalų.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


473ml šampūnas kainuoja apie 33€. Įsigyti galima UK svetainėse : cultbeauty.co.uk (30£) - nemokamas sekamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, pristato į namus per 5-10 dienų, dar galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! O beautybay.com (33.5€) - nemokamas neregistruotas siuntimas nuo 25€, ateina paštu per 10-30 dienų. Galioja 18mėn. nuo atidarymo. Pigiausia, ką galite išbandyti tai kaukės ir šampūno 59ml miniukus už 14£ cultbeauty.co.uk.

Anksčiau naudojau bet kokius šampūnus, poto pradėjau domėtis kiek švaresnėmis sudėtimis, tačiau problema ir tame, kad net ir visa šampūno sudėtis gali būti saugi ir beveik be priekaištų, bet jis vistiek netiks ir viskas. O kodėl, dažnai lieka neaišku. Šiaip šis Briogeo šampūnas turi nemažai puikių atsiliepimų, kad nelabai tiko man tikrai nereiškia, kad netiks ir jums, nes man tiesiog labai sunku su šampūnais :D Jeigu neturite jautraus skalpo ir įprastai nejaučiate iš šampūnų sausinimo jis jums gali ir labai patikti.

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)