Rudens favoritas ♡ Fresh Sugar Caramel lūpų balzamas

by - 07:00


Žinau kaip ruduo gali būti nemielas, nenuotaikingas ir tiesiog bjaurus laikotarpis, nes nuo to ir man nelabai sekasi išsisukti. Tačiau jau kai pajaučiau, kad taip bus bandžiau pasikelti nuotaiką užsisakydama naują Bath & Body Works žvakę, kelis šiltesnius rūbelius po namus, kad suteikti sau konforto su 'jaukiau ir šilčiau', o dėl tos pačios priežasties mano akis patraukė ir Fresh Sugar Caramel lūpų balzamas. Ta šilta pakuotės spalva ir karamelė tiesiog kažką sužadino.


„Nuodėmingai saldus palepinimas lūpoms nedelsdamas drėkina ir užrakina drėgmę, bei turi savyje cukraus, medaus ir minkštinamųjų aliejų mišinio, kad lūpos taptų švelnios bei putlios. Turtinga tekstūra, kuri atrodo ir kvepia kaip karamelė (bet be lipnumo!), padengia sausas lūpas, minkština ir apsaugo nuo dehidratacijos visą dieną.“ Aprašymų yra visokių, aš išverčiau vieną, paprastesnį iš Sephoros

Jeigu jums įprastai nepatinka gana ryškūs, šilti, saldūs kvapai su trupučiu citruso, greičiausiai nepatiktų ir balzamas. Nors man tas kvapas yra būtent kažkas nerealaus, tai yra tai, kas padaro šį balzamą man tokį mmmm ir comforting. Atsidarau indelį teptis, įkvepiu ir iš karto jaučiuosi lyg sedėčiau prie jaukaus židinio ir gerčiau karamelinį karštą šokoladą su zefyriukais. Kvapas užburia, suteikia jaukumo, nors kaip ir minėjau, ne kiekvieno nosiai tikrąja to žodžio prasme, ypač jei mėgstate balzamus be kvapo, nes šio kvapas dar kurį laiką jaučiasi ir ant lūpų. 


Pakuotė patogi, nes žema ir platus priėjimas prie viso balzamo. O jis itin minkštas, klampus, kaip aš mėgstu sakyti, tižus, todėl šio net neimu su nagu, užtenka priglausti piršto pagalvėlę, nes labai lengvai pasiema. Karamelinė spalva labai skaniai atrodo, bet kaip ir aprašyme sakė balzamas nėra lipnus :) Poveikis man taip pat patiko, nors skaičiau įvairių atsiliepimų, bet man asmeniškai drėkinimo - maitinimo sočiai, kol jį naudoju lūpos minkštos ir sveikos, aišku būna jog dienos eigoje išsausėja, bet kažkokių suskilinėjimų ar atsilupimų nėra. Kolkas net mylimesnis už Laneige ir Jouer, kurie mano favoritai, bet pagrinde dėl užbūrusio kvapo, nes poveikis ant lūpų man panašus jų visų. 


Fresh yra įdomi kompanija, kaip ir Kiehl's prasidėjusi senai kaip vaistinė, nors ir dedasi gana švaria kompanija, tačiau sudėtyse galima rasti visokiausių ingredientų. Įprastai būčiau spjovusi į tokią sudėtį ir nepirkusi, bet čia kaip nesveikas desertas - niu taip norėjosi pasilepinti.. Šiaip manau, kad bent nuo sudėties vidurio ingredientai siekia 1% ar mažiau tai dėl jos per labiausiai nepergyvenu, bet aišku balzamo ir nevalgau. 

Pilna sudėtis maždaug tokia : minkštikliai ir kartu kondicionuojančios medžiagos, klampumą reguliuojančios medžiagos, abrikosų kauliukų aliejus, kvepalai, juodųjų serbentų bei vynuogių kauliukų aliejai, medaus ekstraktas, emulsiklis, karamelė, E ir C vitaminai, toliau įvairios medžiagos -ir vanduo, ir konservantai, ir dažikliai bei kvapikliai, minkštikliai.

Isononyl Isononanoate, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Polybutene, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Glyceryl Behenate/Eicosadio- ate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butylene/Ethylene/Styrene Copoly- mer, Fragrance, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Mel Extract (Honey Extract), Sucrose Tetrastearate Triacetate, Caramel, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Silica Silylate, BHT, Ammonium Gly- cyrrhizate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Vanillin, Aqua (Water), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), Trimethylolpropane Triisostearate, CI 77499 (Iron Oxides), Propyl Gallate, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citral, Benzyl Alcohol.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Balzamo, gaila, bet nedaug, tik 6g. Po kelių savaičių naudojimo per vidurį jau šviečiasi dugnas, bet nemažai ir naudoju. Pirkau cultbeauty.co.uk už £15, ten nemokamas siuntimas nuo 40£ (arba pirmą kartą perkant su kodu cbwelcome) ir kurjeris pristato prekę į namus per vidutiniškai 5-7 dienas. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!

Tiesa ta, kad nuo pat nusipirkimo aš negaliu nulaikyt savo rankų nuo šito lūpų balzamo. KVAPAS + jausmas ant lūpų + poveikis tiek lūpoms tiek tiesiog emociškai yra malonus. Nepatiks, jei ieškot kažko super saugia sudėtimi, nepatiks jei ieškot kažkokio balzamo, kurio būtų daug ir užtektų ilgam, nepatiks jei nemėgstat saldaus kvapo. Bet man, kai juo tepuosi ir užuodžiu tą kvapą net niūri, lietinga rudens diena pasidaro geresnė. Todėl bravo, man jis tikras rudens favoritas ♡

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
(greitai konkursas, kad kažkieno niūras rudens dienas truputį pralinksminčiau)
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)