Real Techniques Your Picks : Berlin Set / Ar vertas dėmesio rinkinys?

by - 14:00


Jeigu reikėtų įvardinti populiariausias makiažo šepetėlių firmas, Real Techniques tikrai būtų viena iš jų. Šios kompanijos šepetėliai jau ilgą laiką karaliauja tiek profesionalų tiek pradedančių rankose, nes yra prienamos kainos, geros kokybės bei gražaus dizaino. Šiandien noriu apžvelgti Real Techniques Your Picks Berlin Set - tai šepetėlių rinkinys, prie kurio dizaino prisidėjo ir gerbėjai - buvo galima balsuoti už labiausiai patinkančius variantus ir buvo išrinktas šis, įkvėptas Berlyno gatvės meno.





Kaip ir visi Real Techniques (RT) šepetėliai taip ir šis įpakuotas į plastikinę dėžutę, tačiau čia, skirtingai nuo kitų rinkinių šepetėliai yra įspausti į kartono pakuotę. Rinkinį sudaro penki sintetinių šerelių šepetėliai, iš jų trys veidui ir du akims.



Buffing brush - didžiausias šepetėlis iš rinkinio. Jis rekomenduojamas mineralinei ir įprastai pudrai dengti. Šis šepetėlis labai švelnus, gana tankus, bet nėra kietas. Jo forma panašiausia į išplatėjančią į šonus trapeciją, tad jis tikrai nėra apvalus šepetėlis. Lyginant su taip pat pavadintu buffing brushReal Techniques Core Collection, šis tikrai yra ir didesnis ir platesnis. Tai pakankamai universalus šepetėlis, kurį naudoti galima daug kam, aš pavydžiui, labai pamėgau jį naudoti net bronzeriui. 






Countour brush - rekomenduojamas uždėti tiek highlighteriui tiek kontūravimui, ir taip tikrai jį galima naudoti, tačiau man tokio tipo šepetėliai visada būna geriausi paakių draugai - labai patogu užtvirtinti maskuoklį sausa pudra. Jau minėtame Core Collection rinkinyje taip pat yra labai panašus countour brush šepetėlis, tačiau šis šepetėlis iš Berlin rinkinio yra truputį didesnis, pūstesnis ir šiek tiek kitokios formos - labiau platėjantis į viršų. Minkštas, švelnus, man labai prilipęs.






Stippling brush - tai vadinamas duo fiber, dviejų skirtingų plaukų tipų šepetėlis. Duo fiber šepetėliai nuo kitų skiriasi tuo, kad jie dėl savo struktūros produktą uždeda labai lengvai ir natūraliai. Aš esu labai didelė fanė tokio tipo šepetėlių, tačiau šis man visiškai nepatiko. Jis yra kabuki šepetėlis, kuris yra per tankus ir per kietas, tam, kad gražiai uždėtų produktą. Tepant su juo skystą pudrą ar kitus skystus produktus viskas tepasi dryžiais. Tiesa, man jis nėra patogus ir laikyti rankoje, nes kiek per storas ir netgi sunkokas. Labai gaila, nors jeigu šereliai būtų ilgesni ir kiek mažiau tankesni manau šepetėlis būtų daug geresnis.





Deluxe crease brush - tai akies linkiui skirtas šepetėlis, jis taip pat yra labai tankus ir apvalus, gal kiek didokas. Lengviausia jį būtų pavadinti mažu kabuki šepetėliu. Deja, akims man jis visai nepatiko dėl dydžio ir standumo, gal net kiek kietokas, tiesiog nėra malonus dirbti prie akių. Vienintelis dalykas kur jį naudoju, tai yra nosies kontūravimo išsklaidymui, jeigu jį darau, kita vertus šis šepetėlis daugiau laiko praleidžia tiesiog stovėdamas.





Base shadow brush - su šiuo šepetėliu jau kitas reikalas. Jis skirtas akių šešėliams sklaidyti, ir jis puikiai atlieka darbą. Nėra nei per didelis nei per mažas, purus, ne per tankus ir labai svarbu, kad minkštas. Tinka ir akies voko linkiui, ir produkto uždėjimui ant viso voko. 




Dėžutės dugne turime įvairios informacijos, pavyzdžiui, kad šie šepetėliai pagaminti Kinijoje, kas galbūt kiek ir nuvilia. Taip pat dėžutės dugne lyg štampu pažymėti ženkliukai - švelnūs šereliai, lengvai valomi, ilgaamžiai, nepalieka dryžių. Ar paskaitę mano apžvalgą su viskuo sutiktumėte? Aš ne :)




Apibendrinant, šis RT rinkinys tikrai nėra blogas, manau daug kas priklauso nuo asmeninio pasirinkimo. Galbūt man nepatikę standūs, kietesni šepetėliai kitam žmogui gali būti ir tikrai mėgstami. Kitus tris šepetėlius pastaruoju metu naudoju kiekvieną kartą besidažant, ir jie duoda tikrai puikų rezultatą, yra švelnūs, minkšti ir kokybiški. Jie plauti dar tik du kartus, bet viskas buvo puikiai - neiškrito nei vienas šerelis, o iš ankstesnės patirties su RT šepetėliais išsilaikyti jie turi tikrai gerai. 

Kaina ir prieinamumas? Siūlyčiau pirkti užsienyje, nes Lietuvos douglas jie yra itin užkelta kaina - 40,95 eurai (nuoroda douglas ČIA) , pavyzdžiui Anglijos puslapyje lookfantastic tą patį rinkinį galime įsigyti už 24,45 eurus su nemokamu siuntimu į Lietuvą (nuoroda lookfantastic ČIA), tad kainos skirtumas netgi 16,5 euro. Už 24,45 manau tai labai geras variantas, nes vieno šepetėlio kaina nesiekia ir 5 eurų, o už tiek nusipirkti kokybišką šepetėlį yra gana sudėtinga. Ypač rekomenduočiau pradedančioms ar dar neturinčioms nei vieno RT rinkinio, nes panašumų su kitais rinkiniais tikrai yra, išskyrus patį dizainą :)


Besame 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)