The Ordinary makiažo bazė High Spreadability Fluid Primer / Mano įspūdžiai

by - 15:37



The Ordinary turbūt jau nemažai kam girdėta kompanija, siūlanti minimalios sudėties produktus už nedidelę kainą, kosminiu greičiu apskriejusi per visą internetą. Kada ši kompanija atsirado informacijos neradau, bet pirmą kartą apie ją išgirdau praeitų metų pabaigoje, o galutinai nusprendžiau kažką įsigyti tik prieš pora mėnesių po vizažisto Wayne Goss įrašo Youtube. Šiandieninė apžvalga yra būtent vienos jo rekomenduotos makiažo bazės High Spreadability Fluid Primer (7.20€), kuria susigundžiau, nors ir nelabai mėgstu silikoninio pagrindo bazes.


The Ordinary High - Spreadability Fluid primer gamintojo apibūdinamas kaip „naujos kartos makiažo primeris, kuris yra lengvos kaip serumas formulės, kuri labai lengvai pasisklaido po veidą ir padeda išvengti nenatūralaus ir nevienodo padengimo, ypač aplink akis ir ant sausos odos. Formulė taip pat veikia kaip lengvas, neriebus, odą drėkinantis produktas“. Iš tiesų aprašymas yra labai tikslus, nelengva ką ir bepridurti. Tai tas produktas, kurio nedidelio kiekio užtenka pilnai padengti veidą, sklaidosi labai labai lengvai, yra pakankamai skystas. Tai silikoninis primeris, tad išsklaidžius jį lieka tas švelnus, slidus, glitokas jausmas, kuris nepradingsta ir į odą nesusigeria, bet užtepus makiažo pagrindą visai pamirštu, kad tas primeris teptas, t.y sunkiai nesijaučia.

Vienintelis dalykas su kuriuo kiek nesutikčiau, tai žadamas drėkinimas, nepasakyčiau, kad oda jautėsi labiau sudrėkinta nei  tuomet kai būdavau be šio primerio, bet jis ir nesausina! Aš turiu normalią odą, linkusią sausėti, išties šis primeris dengiasi labai lengvai ir gražiai, nesubėga į sausesnes vietas ar raukšleles. Svarbiausias dalykas, kuris turbūt yra ir įdomiausias, ar jis padeda makiažui išsilaikyti ilgiau ir gražiau dengtis? Galiu atsakyti, kad tikrai taip. Visi produktai ant jo gula tikrai gražiai, paslepia poras, o makiažo išsilaikymą ženkliai padidina, negu nenaudojant jokios bazės, parenkant tinkamus produktus ant šios bazės makiažas laikysis ir visą naktį.



Pats produktas labai minimalistinėje pakuotėje, yra įpakuotas kartoninėje dežutėje. Primerio pakuotė iš matinio stiklo, su nusukama pipete viršuje. Pati pakuotė man primena labiau neaiškius vaistus, vos ne tai, ką galėtume išvysti gydytojo kabinete, o ne makiažo bazę, tačiau yra kaip yra. 


Taip pat pakuotė man nepatinka ir dėl sunkumo, ir dėl nepatogumo tiek keliaujant, tiek apskritai naudojant, ypač dėl stiklo tikimybės sudužti, nes dažnai ką nors numetu. Taip pat būtų žymiai patogiau dozatorius - pompa ar išspaudžiama pakuotė, o ne pipetė, kuri, beje plastikinė, o pats jos viršus - guminis. Pipetės problema ta, kad tai tampa šiek tiek netvarkinga, keliant pipetę iš buteliuko produktas būna ne tik pipetėje, o ir visur ant jos, tad pats buteliuko viršus ilgainiui tampa aplipęs primeriu, kuris būna sutirštėjęs (panaši problema dažnai būna su klijais, manau suprasite apie ką kalbu).



Štai čia du pipetės išspaudimai, kaip matote produktas pakankamai skystas, bespalvis, silikoninės tekstūros. Dviejų - trijų išspaudimų sočiai pakanka visam veidui padengti.


Sudėtis tokia, kokia galima sakyti ir žadama, tik 7 ingredientai, 6 iš jų įvairūs silikonai, 7-as ingredientas vitaminas E. Manau ilgainiui naudojant šį primerį galimas porų kimšimas, nes keli silikonai šiek tiek linkę kimšti poras, bet smagu, kad nėra jokių pavojingų ingredientų :)


Produkto yra 30ml, dažniausias/standartinis kiekis. Galiojimas pakankamai ilgas - 12 mėnesių. Pagaminta Kanadoje. The Ordinary kompanija yra Cruelty free, netestuoja ant gyvūnų.

Aš šią bazę pirkau iš oficialios svetainės, deciem.com. Ten šio produkto kaina - 7,20 euro! Už tiek tikrai verta pabandyti, net jei primerį naudojate tik progoms :) Ši svetainė siunčia iš Anglijos, tad jokių muitų nebus, beje, siunčia per kurjerį. Kai aš siunčiausi, laukiau galbūt net apie mėnesį, tačiau užsisakinėjau senokai, kai daug produkcijos būdavo labai greitai iššluojama, galbūt dabar išsiuntimo tempai jau greitesni :) Taip pat, asos.com nesenai pradėjo prekiauti The Ordinary produkcija, tad šį primerį galima įsigyti ir ten, kol dar neišpirko! :) Dar galima įsigyti UK svetainėje cultbeauty.co.uk, taip pat labai patogiai The Ordinary produktus galima atsiųsti iš beautybay.com svetainės.

Nuorodos į šį primerį :
beautybay.com
Asos
cultbeauty.co.uk


Aš tikrai rekomenduoju kiekvienai įsigyti šią bazę, tiesiog visuomet turėsite kosmetikos kolekcijoje patikimą produktą, kuris reikalui esant labai smarkiai pravers atliekant makiažą, o svarbiausia, kad kaina labai prieinama :)


Besame

You May Also Like

0 komentarai (-ų)