Tobula kasdienai : The Balm Highlite 'N Con Tour kontūravimo paletė ❤

by - 19:29



The Balm Highlite 'N Con Tour paletė puikiausias pavyzdys kodėl aš apie didžiają daugumą produktų nėmėgstu rašyti pirmo įspūdžio apžvalgų. Jeigu būčiau šią apžvalgą rašiusi prieš pusantro mėnėsio, kai šią paletę tik išbandžiau tikriausiai būčiau ją juodai sudirbusi. Dabar ji viena mano mėgstamiausių kontūravimo palečių :)


Šią paletę aš pačiupau kovo mėnėsį per thebalm.com svetainėje vykusi sale, kai viskam buvo taikoma 50% nuolaida, nes tokios nuolaidos pasitaiko labai retai. Su visais siuntimais ji man kainavo berots apie 24 eurus, bet jos pilna kaina 36$ Amerikoje ir apie 36€-38€ visur Europoje, tame tarpe ir Lietuvoje - visi kažkaip draugiškai taiko vienodą kainą. Ši The Balm Highlite 'N Con Tour paletė buvo tik neseniai pasirodžiusi, tad ir atsiliepimų apie ją praktiškai nebuvo, tačiau surizikavau išbandyti pati, negirdėjusi apie ją faktiškai nieko.


Kaip ir dauguma The Balm palečių taip ir ši yra jaunatviška ir spalvinga, iš storo kartono ir ateina kartu su tokios pačios išvaizdos įmaute. Ši paletė įkvėpta muzikinių koncertų, turų ir visas pakuotės dizainas, net priemonių pavadinimai sukasi aplink tai. Paletėje yra du švytėjimo suteikiantys highlighter'iai, dvi matinės presuotos pudros skirtos iššviesinimui, dvi kontūravimo pudros, bronzeris ir skaistalai. Realiai viskas ko reikia makiažui iš sausų produktų tarpo, tad paletė ir kompaktiška, itin patogi kelionėms bei tiems, kurie nori viską turėti po ranka ar neapsikrauti produktais bei sutaupyti - juk realiai gauname net aštuonis produktus už 36€.



Man labai labai patinka ir manau daugumai patiks tai, kad paletė su didžiuliu puikios kokybės veidrodžiu, pastebėjau, kad net pradėjau jį dažnai naudoti. Veidrodžiui iš šonų taip pat užrašyta minimali naudojimo instrukcija, kairėje angliškai, dešinėje prancūziškai. Paletė pakankamai kompaktiška, nėra masyvi (17,5cm x 13cm x 1cm). Taip pat labai patogu, kad paletės priekinė dalis (su veidrodžiu) pilnai atsilenkia į kitą pusę. 

Visos aštuonios paletėje esančios spalvos yra vienodos formos ir dydžio, pailgos, gan siauros. Iš pradžių atrodė nepatogu, bet dabar joms aplikuoti kartais naudoju ir labai didelius šepetėlius ir dėl to nėra jokių problemų, pasiema puikiai, nesusimiksuoja, tik kartais kiek išsiterlioja aplinkui, nes paletė balta.



Paletės viršuje keturios šviesiausios spalvos - du highlighteriai ir dvi iššviesinimui, maskuoklio užtvirtinimui skirtos pudros. 64Hz yra šviesios gelsvos, šampaninės spalvos highlighteris, o 125Hz yra kiek tamsesnis, rausvesnio aukso spalvos. 64Hz spalva labai panaši į įžymujį The Balm Mary Lou Manizer'į, bet kiek tamsesnė. Tačiau šių highlighterių formulė yra kitokia - jie kietesni, mažiau intensyvūs, labiau kasdieniniai, be jokių blizgučių. Net sušlapinus šepetėlį jie netampa tais metališkais, intensyviai švytinčiais - jie subtilūs. Nei vienas highlighteris iš pradžių man nepatiko, nes esu pripratusi prie minkštesnių ir intensyvesnių, bet juk kiekvienam patinka skirtingi dalykai, ir manau, kad yra labai daug merginų, kurioms labiau patinka subtilesni, natūraliau, tarsi „iš vidaus“ švytėjimo suteikiantys highlighteriai.

250 Hz ir 500Hz yra presuotos pudros. Viena link rausvesnio tono, kita geltonesnio. Abiejų formulė vienoda - jos irgi kietokos, byrančios (aplikuojant ant veido nebyra, tiesiog imant šepetėliu paletėje prisidaro produkto pertekliaus), nėra labai intensyviai pigmentuotos, bet su sintetiniu pūkuotu šepetėliu pasiema užtektinai. Dažniausiai naudoju gelsvesnę spalvą arba sumaišau abi maskuoklio užtvirtinimui. Šios pudros yra matinės, bet lengvos, nepriduoda faktiškai nei spalvos nei maskavimo, bet užtvirtina maskuoklį ir neatrodo ant veido sausai, ir pernelyg neužmatizuoja.


20dB ir 10dB dvi spalvos skirtos kontūravimui. 20dB yra šviesesnė ir kiek šiltesnė, bet vistiek pakankamai neutrali spalva. 10dB - tamsesnė, labiau kakavinė spalva. Iš pat pradžių su jomis man buvo katastrofa - buvo maža pigmentacijos, dengėsi visiškai netolygiai, plėmais, atrodė murzinai. Po kiek laiko, nuėjus tam viršutiniam sluoksniui ir man atradus tai, kad būtent šioms spalvoms dengti geriausia naudoti natūralaus plauko šepetėlį - su jomis dirbasi puikiai. Jos nėra kreminės, smarkiai pigmentuotos, bet toks pats viduriukas - pigmentacijos nei per daug, nei per mažai.

0dB yra įvardijamas kaip bronzeris, tačiau jis man kiek per oranžinis tam, dažniau naudoju kaip tiesiog skaistalus ar kai norisi vos daugiau šilto tono ant skruostų. Jo formulė visiškai kitokia nei visų prieš tai minėtų - jis labai minkštas, sviestinis, puikiai išsisklaidė nuo pat pradžių, kai pradėjau naudoti paletę, tiek su sintetiniu, tiek su natūralių plaukų šepetėliu.

3dB prigesintos rožinės spalvos skaistalai. Jie tikrai puikūs - formulė tokia pati kaip 0dB bronzerio, labai minkšta, gerai pigmentuota. Reikia su šepetėliu paimti vos vos labai nedaug, nes padauginus gražiai neatrodo.




Nežinau kodėl The Balm taip sugalvojo, bet produktų sudėtys skiriasi vienos nuo kitų, dėl to tokie dideli ir skirtumai tarp kai kurių tekstūrų ir pigmentacijų. Iš ties, The Balm viena iš tų kompanijų, kurios stengiasi sudėtis išlaikyti minimalias ir su kokybiškais ingredientais. Šioje paletėje nei vienas produktas neturi talko, mineralinio aliejaus, parabenų, konservantų, kvapiklių. 


Paletė pagaminta JAV ir galiojimas nuo atidarymo rašomas 12 mėnėsių. Paletėje iš viso 21,6g - tai viena spalva sveria apie 2,7g. Neįpatingai daug, nes vidutinio dydžio šešėlis dažniausiai būna 1-1,5g, bet spalvos aštuonios ir idėja labiau on the go - viską kompaktiškai turėti vienoje vietoje.


Bent man labai patinka, kad The Balm Highlite 'N Con Tour nėra standartinė kontūravimo paletė, kur randame kelis highlighterius ir kelias kontūravimo spalvas. Čia kartu ir skaistalai ir bronzeris, ir matinės šviesios spalvos. Manau, kad skubančioms, keliaujančioms, viską norinčioms turėti po ranka ar minimalistėms merginoms ši paletė turėtų būti puikus pirkinys, nes nereikės vienu metu atidarinėti aštuonių skirtingų produktų dėžučių ir neužims daug vietos, o paletėje dar puikus didelis veidrodis, kurį laisvai galima naudoti nors ir visam makiažui pasidaryti.


Paletės nuorodos (visos šios svetainės siunčia į Lietuvą) :
topbeauty.lt
lookfantastic.com 
feelunique.com ( einant per šią nuorodą gausite 10£ nuolaidą, kad kuponas veiktų, reikia pirkti ne mažiau nei už 30£ ir pirkti pirmą kartą arba prisiregistruoti iš naujo)

Besame 


You May Also Like

0 komentarai (-ų)