Grožio Draugas Limited Edition Grožio Dėžutė nr 12, kas slėpėsi viduje?

by - 15:22


Neseniai rašiau apie Lookfantastic grožio dėžutę, kuria pakankamai nusivyliau, nes realiai naudojamas daiktas liko tik vienas. Prieš pora dienų pasirodžius Grožio Draugo grožio dėžutei ir peržvelgus dalyvaujančių kompanijų sąrašą vis gi surizikavau įsigyti ir šiandien noriu su jumis pasidalinti ką gi ten radau :) Grožio Draugas skelbė, kad dėžutėje bus Noughty, Kosmetikos DNR, BIOK, Vita Liberata, L'Occitane ir Happiness Institute produkcija. Kaip visuomet grožio dėžutė kainuoja 20 €, tačiau jos vidutinė vertė yra didesnė nei 50 €!

Šiandien pat ji mane ir pasiekė, įprastinė Grožio Draugo dėžučių raudona pakuotė, kuri daugiau niekur įpakuota ir nebūna - kitoje pusėje slepiasi lipdukas su adresu ir visais duomenimis. Džiugiausia, kad kurjeris susisiekė telefonu ir pasiteiravo, nes mano adresas buvo įrašytas blogai. Aš klaidos nepadariau rašydama adresą užsakymo informacijoje, tad klaida tik iš grožio draugo pusės. Žinoma, pasitaiko visko, bet tokią informaciją reikia sužiūrėti atidžiai, kas jei ir telefono numeris būtų blogai užrašytas?


Atidariusi dėžutę viduje radau į gelsvą popierių supakuotas priemones ir derantį atviruką su užrašu Aloha ir ananasu. Paėmusi atviruką, kitoje pusėje užmačiau prekių sąrašą, tad padėjau jį į šalį, nes norėjau dar nežinoti kas slėpsis viduje. Popierius kiek sušlapęs, supratau, kad kažkas galimai bus išsipylę.


Pirmoji priemonė, kurią pamačiau buvo Kosmetikos DNR Niacinum veido kremas! Tikrai nustebau, nes galvojau, kad iš KDNR bus mėginėliai ar geriausiu atveju micelinis vanduo, nes šis kremas kolkas brangiausias jų produkcijoje - 25€. Visa dėžutė kainavo 5€ mažiau, nei šis kremas, tad realiai tikrai nudžiugau. Šio kremo man dar naudoti neteko ir turbūt jį perleisiu mamai, nes žinau, kad jai jo reikia tikrai labiau nei man. Bet tikrai labai džiugu, kad ši priemonė buvo dėžutėje.


Antras dalykas, kurį radau yra L'Occitane kūno pienelis. Tai tikrai nedidelė 75ml pakuotė, kuri gyvai atrodo dar gražesnė ir mergaitiškesnė. Aš nesu didelė šios firmos gerbėja dėl jų priemonių kvapnumo, pvz L'Occitane rankų kremas iš pačios pirmos grožio draugo dėžutės vis dar pas mane stovi. Užmetus akį į sudėtį ji nėra bloga, pirmieji ingredientai naudingi aliejai ir ekstraktai, tad galbūt bus ir visai nieko produktas. Pagal informaciją atviruke jo kaina 8.5€.


Trečias rastas dalykas - Happiness Institute lūpų balzamas „Oh Yeahh!“. Šią firmą googlinausi prieš pirkdama grožio dėžutę ir jau mačiau, ką galimai galiu gauti. Balzamų buvo visokių spalvų, labiau pavydžiu toms, kas gavo permatomą, nes maniškis violetinis. Dengiasi, aišku, kaip vazelinas ir ta spalva ant lūpų persiduoda minimaliai, bet lūpas padaro ryškesnes. Teigiama, kad šis balzamas padidina serotonino (laimės hormono) kiekį 2,8 karto dėl sudėtyje esančio Griffonia Simplicifolia augalo, kuriame yra 5-HTP, tai serotonino pirmtakas, serotoniną skatinantis maisto papildas. Kažkaip ir gerai, bet ir truputį šiurpoka? Kaina rašoma 13,5€.


Ketvirta priemonė - Noughty šampūnas. Jį ištraukus kažkaip pradėjau pastebėti savo dėžutės temą/koloritą - vėl violetinė pakuotė. Dar taip pat niekada neteko šios firmos produktų bandyti. Ant pakuotės rašoma, kad šampūnas 97%  natūralus ir intensyviai drėkinantis, akcentuojami saldžiųjų migdolų ir saulėgrąžų sėklų ekstraktai. Žvilgt į sudėtį - minėti ekstraktai 6 ir 7 nuo apačios, o prieš juos dar net 17 kitokių ingredientų, pavyzdžiui plaukus ir odą sausinanti druska ir kvepalai. Pradarius šampūną jaučiasi pakankamai stiprus lyg sintetinis vynuogių kvapas. Prieš smarkiau teisiant reikia pabandyti ant plaukų, tad žiūrėsiu kaip čia man su juo seksis. Šampūno kaina rašoma 9.5€.


Na ir matau paskutinė didelė priemonė - BIOK veido tonikas. Tik jį paėmusi supratau, kad tai jis buvo pasipilstęs ir sušlapino popierių ir dalį kitų priemonių, jo pakuotė ir apibėgusi ir šlapoka, šiek tiek prasidaręs dangtelis. Tonikas skirtas jautriai, sausai odai, tad valio, nes mano oda būtent sausa. Sudėtis tikrai trumpa ir aiški, teigiama, kad tonikas hipoalerginis. Bandysiu! Rašoma kaina 6.99€.


Ir, pabaigai, randu pora mėginukų. Pirmasis L'Occinate tualetinio vandens mėginukas, ne patys kvepalai, o tiesiog atplėšiamas pakvepintas popieriukas, jei taip galima pasakyti.


Antras mėginėlis kartu su lankstinuku - tai Vita Liberata savaiminio įdegio drėkinanti naktinė kaukė veidui. Tikrai įdomus produktas, bet be Vita Liberata savaiminio įdegio kūnui nedrįsčiau naudoti, nes galimas didelis spalvų skirtumas. Nors daug kam nusibodo savaiminio įdegio produktai grožio dėžutėje aš būčiau labai laiminga gavusi kažką pilno dydžio.


Štai ir visa 12 grožio draugo dėžutės sudėtis! 5 pilno dydžio produktai ir du mėginėliai. Bendrą dėžutės vertę atviruke įvardintomis kainomis suskaičiuoju 63.49€, tad net ir viršija tą žadamą dvigubai didesnę vertę - 50€. Kaip už 20€ dėžutė tikrai labai apsimokėjo ir aš ja tikrai patenkinta, nors dalį priemonių, žinau, kad vistiek išdovanosiu. Ar pirkote šią dėžutę? Kokie jūsų įspūdžiai?


Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)