Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer lūpų blizgis / Ar verta?

by - 14:00


Tikiuosi Fenty Beauty jums dar neskamba kaip keiksmažodis, nes galbūt jau kiek ir pabodo visur matyti šmėžuojant šią Rihannos kosmetikos liniją. Na, nėra ko norėti, tai vienas iš didžiausių šių metų kosmetikos išleidimų, o asortimentas vis pildosi ir pildosi :) Šiandien noriu pasidalinti apžvalga apie dar vieną Fenty Beauty produktą, kuris iškart labai pagavo mano dėmesį, nors praktiškai aš be skystų matinių lūpų dažų kaip Kalėdos be „Vienas namuose“, lūpų blizgesiais beveik niekada nesidažau. Man jie labai gražu ant kitų, bent ant savęs tarsi nepatogu, plaukai prie jų limpa, greitai nusivalgo, palieka visur žymes ir visos kitos problemos. Tačiau, pamačiusi kaip žaviai Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer blizgis atrodo ant kitų ir Rihannos reklamoje tiesiog nesusilaikiau.


Popierinis įpakavimas labai daug reikšmės neturi, bet šio blizgio jis man vienas iš paprasčiausių ir žaviausių visoje Rihannos linijoje. Pats lūpų blizgesys taip pat labai unikalioje pakuotėje, ji penkiakampė, gana plati, bet neilga, plastikinė. Ta dalis, kur pats blizgis yra permatoma su Fenty Beauty linijos užrašu, o ant sidabrinio blizgio uždengtuko viršaus įspausti kompanijos inicialai.


Labai noriu jums atpasakoti oficialų šio blizgio aprašymą. Teigiama, kad blizgis reikalingas kiekvienai, jis sukuria net sprogstantį blizgesį ir ant lūpų jaučiasi taip pat gerai kaip ir atrodo. Spalva viena, rausvai nude, ir ji universali, nes atrodo gražiai ant visų. Vienas perbraukimas šio Gloss Bomb blizgio XXL dydžio aplikatoriumi suteikia lūpoms daugiau meilės ir drėkina jas taukmedžio sviesto pagalba. Lūpos iš karto atrodo putlesnės ir lygesnės. Šis blizgesys jaučiasi nuostabiai ant lūpų - nelipni, super blizgi formulė su kerinčiu persikų - vanilės kvapu, kurio niekada negana.

Rihanna taip pat išdavė, kad sukūrė šį lūpų blizgį, nes norėjo, kad merginos būtų dažniau bučiuojamos :) Išties, pakuotėje blizgis atrodo labiau oranžinis ar ryžas, nei kad yra ištikrųjų ir jau pro pakuotę matosi labai smulkios žėrinčios dalelės. Vis gi, bent man atrodo, kad ši spalva labiau į persiko pusę nei į rausvą nude, lūpoms labai daug tos spalvos nepriduoda, bet visgi priduoda. Nors Rihanna teigia, kad blizgis gražiai atrodo ant visų, aš manau, kad ant labai blyškios odos jis bus tamsokas ir gali gražiai neatrodyti, nes eis į oranžinę pusę ir gali sendinti. Kalbant apie aplikatorių, jis tikrai XXL dydžio, su tokiu dideliu aplikatoriumi dar neturiu jokių lūpų produktų. Kaip blizgiui, kuriam aplikuoti nereikia daug preciziškumo tas didelis aplikatorius tikrai patogus, nes iš karto paima nemažai produkto ir nereikia daug kartų pirmyn atgal važinėti po lūpas, tačiau tai gali būti minusas labai siauroms lūpoms.


Aprašymas taiklus, dėl formulės negaliu su juo nesutikti. Ji visiškai nelipni, kas yra bravo, nes jaučiasi ant lūpų labai maloniai ir savaime suprantama nelipdo lūpų (plaukai vis dėlto vistiek prilimpa). Taip pat ji ir lengva, kiek permatoma, neapsunkina lūpų, jausmas, kaip būnant tiesiog su lūpų balzamu, labai drėkina! Kvepia skaniai, kažkaip pažįstamai, galbūt persikais su vanile, kvapas toks gaiviai saldus su mažu citruso prieskoniu. Užsitepus blizgį matosi labai smulkios žėrinčios dalelytės (ypač prie dirbtinio apšvietimo), bet dienos šviesoje iš esmės jis suteikia šlapią/veidrodinį efektą, tos blizgios dalelės matosi tik iš arti.


Kad ir koks jis būtų nuostabus, reikia prisiminti, kad tai tik lūpų blizgis. Jis neišsilaiko ilgą laiką, persiduoda ant kitų paviršių, pora kartų atsigėrus iš puodelio jo ant lūpų jau mažai liks. Dėl to net netestavau laiko tarpo, kurį blizgis išsilaiko, nes tai beprasmiška. Valgant maistą tikrai nusivalgys, todėl nenorėdama maitintis ir lūpų blizgiu jį nusivalydavau į servetėlę prieš valgį. 



Kalbant apie sudėtį, gera žinia ta, kad nėra nei vieno pavojingo ingrediento, net jau praktiškai visur gyvenančio ir įkyrėjusio fenoksietanolio. Sudėtis pakankamai ilga ir pagrinde žaliuojanti, bet vidutiniškai saugių ingredientų taip pat yra ir mane kiek glumina priekyje esantis iš naftos išgaunamas vaškas ir polietilenas. Realiai pagalvojus, šių produktų nenorėčiau ant lūpų ir juo labiau nenorėčiau jų valgyti. Bet žiūrint į visumą šis blizgis pagal sudėtį tikrai turėtų minkštinti, drėkinti, saugoti lūpas, man ypatingai patinka, kad yra dvi rūšys taukmedžio sviesto, peptidas, dvi E vitamino rūšys, nėra pakankamai populiariaus blizgiuose kancerogeniško ingrediento BHT.

Rišiklis, riebusis alkoholis, atliekantis rišiklio, drėkiklio funkcijas, toliau du minkštikliai, iš naftos(!) išgaunamas mikrokristalinis vaškas, polietilenas, keli saugūs rišikliai, taukmedžių sviestas, pigmentai, saugūs emulsikliai, minkštikliai, drėkikliai, kvapai, toliau seka minkštiklis, antioksidantas, emulsikliai, dvi E vitamino rūšys, pigmentai, antioksidantas, pieno rūgštis, tūrį didinančios medžiagos, vienas peptidas, vidutinio saugumo rišiklis, keli saugūs dažikliai ir pabaigai konservantas bei dar vienas kvapiklis.

Polybutene, Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Tricaprylin, Microcrystalline Wax, Polyethylene, Silica Dimethyl Silylate, Vp/Eicosene Copolymer, Vp/Hexadecene Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Mica, Sorbitan Oleate, Silica, Octyldodecyl Neopentanoate, Ethylhexyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Flavor, Fragrance, Tribehenin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Synthetic Fluorphlogopite, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Lactic Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Polyethylene Terephthalate, Palmitoyl Tripeptide-1, Acrylates Copolymer, Tin Oxide, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Benzyl Benzoate, Limonene

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Blizgio kiekis nemažas, 9ml. Galioja metus nuo atidarymo, kaina 18.00$. Fenty Beauty produktus įsigyti galima daugelio šalių Sephorose, jei keliaujate, turėtų būti Ispanijoje, Prancūzijoje, Danijoje ir kitose šalyse, bei Harvey Nichols parduotuvėse Airijoje ir UK (platesnis sąrašas čia). Oficiali Fenty Beauty svetainė siunčia ir tiesiogiai į Lietuvą, bet siuntimo kainos gan didelės. Kitas variantas ieškoti tarpininkių ir siųstis iš JAV.

Man šis blizgis patinka. Labai daili, išskirtinė pakuotė, patogus didelis aplikatorius, tiesiog superinė nelipni ir drėkinanti formulė, kvapas irgi skanus, na sudėtis minimaliai turi minusų, bet nėra bloga :) Manau spalva turėtų gražiai atrodyti beveik ant visų, išskyrus (mano manymu) labai šviesią odą. Tačiau tikrai manau, kad kažką panašaus galima atrasti ir Lietuvoje, galbūt net iš pigesnių prekinių ženklų, juk blizgių pasirinkimas nėra mažas. Jeigu norit šio blizgio pirkit, rekomenduoju, bet tikrai nebūtina verstis dėl jo per galvą :)


Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)