OMG! Tobulas ABH Modern Renaissance šešėlių paletės analogas už 4.99!

by - 14:00



Žinau, kad nuo pirmųjų sakinių neišeis paslėpti entuziazmo, tai net ir nebandysiu. O.M.G !! Po gerų poros metų kažkas pagaliau sugalvojo išleisti kai ką ypatingai artimo Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletei. Kinietiškos, neaiškios kopijos sklandė jau senai, tačiau iš žymesnių kompanijų tokio akivaizdaus nukopijavimo dar iki šiol nemačiau. Wet n Wild tikrai labai pasistengė su šia Rose In The Air šešėlių palete, bet ABH Modern Renaissance paletėje esantys šešėliai yra tikrai nerealiai nuostabios kokybės, vieni iš pačių pačiausių, tad kaip 4.99$ Wet n Wild šešėlių paletė galėtų būti bent iš tolo panašios kokybės į kultinę, 42$ kainuojančia, Modern Renaissance?!


Aš buvau labai nustebusi Wet n Wild paletės dydžiu - ji mažulytė, beveik dvigubai mažesnė už MR paletę. Žinoma, išvaizda taip pat nėra įspūdinga. Tiesiog paprasta pigi plastikinė pakuotė. Visgi, bent man, tas jos mažumas ir šešėlių išdėstymas susižaidžia ir atrodo kažkaip gan mielai ir net neprimena mažų mergaičių kosmetikos. Tarp kitko, mielai šią paletę pasiimčiau kur į keliones, nes ji super kompaktiška.


Apie ABH Modern Renaissance paletę gal jau nebepasakosiu - daug kur matyta, daug kieno turima, viena iš kokybiškiausių ir populiariausių palečių. Visgi, jeigu jus domins apie ją platesnė nuomonė, paskaitykite mano senesnį įrašą apie ją.


Girdėjau užsieniečių gandus ir mačiau, kad youtube yra šių palečių lyginimų, tačiau nei vieno tokio video nežiūrėjau, nes turbūt norėjau susidaryti savo nuomonę ir nusivilti ar nustebti pati. Wet n Wild paletėje yra 10 spalvų, ABH - 14, tad šioks toks deficitas, bet visos (sakyčiau) geriausios spalvos įdėtos. Kai tik atidariau paletę ir paliečiau pirštu pirmą spalvą iš karto supratau, kad Wet n Wild paletė yra daug žadanti! Visų pirma, spalvos yra absolučiai identiškos. Vienintelė spalva, kuri šiek tiek kitokia yra blizgi gelsva (ABH paletėje vadinama Primavera), Rose in the air paletėje ji kiek tamsesnė. Taip pat joje keletas spalvų yra silpniau pigmentuotos nei MR paletėje, bet net swatchinant skirtumų beveik nė nesimato, o dirbant ant akių galima uždėti spalvos tiesiog daugiau ar kelis kartus. Šioje nuotraukoje matote swatchus darytus šepetėliu (braukta po 1 kartą) :


Šioje nuotraukoje, apačioje, šešėliai dengti pirštu (atsiprašau už šleivumą!), taip pat braukta po vieną kartą. Kas galėjo patikėti, kad ir spalvos ir kokybė bus praktiškai 1:1? Dažantis akis nematau skirtumų! Purus šepetėlis iš abiejų palečių spalvas paima puikiai, o dažant skirtingas akis su skirtingomis paletėmis rezultatas man gaunasi identiškas. Niekas negalėtų suprasti, kad tai dvi skirtingos paletės. ABH MR paletė viena iš tos mažumos, kurios visos spalvos dengiasi ir išsisklaido taip lygiai, kad beveik nereikia pastangų ir mano nuostabai, su Wet n Wild palete yra lygiai tas pats! Šešėliai kreminiai, pigmentuoti, tiesa, gal tik truputį labiau birūs. Kalbant apie šešėlių išsilaikymą taip pat nepastebėjau jokio skirtumo. Abiejų palečių šešėliai išsilaiko vienodai gerai.


Sudėtis nėra identiška, nors kokybė tokia panaši. Sutampa tik 7 ingredientai (jie paryškinti), rodau tik pagrindinę sudėtį, be dažiklių. Pagrindinis skirtumas tas, kad ABH paletėje nėra talko, talkas - paprasčiausia, pigioji pudrinių priemonių sudedamoji dalis. O šiaip abiejų palečių sudėtys geros, pagrinde saugūs ingredientai.

Wet n Wild Rose In The Air : Talc, Nylon-12, Silica, Boron Nitride, Synthetic Fluorphlogopite, Ethyl Macadamiate, Magnesium Myristate, Dimethicone, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Trimethylsiloxysilicate, PolybuteneCaprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, o-Cymen-5-ol, Triethoxycaprylylsilane, Water, Aluminum Hydroxide


ABH Modern Renaissance : MICA, DIMETHICONE, BORON NITRIDE, NYLON-12, ZINC STEARATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, ZINC MYRISTATE, GLYCERIN, SILICA, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED LECITHIN, ISOPENTYLDIOL, LAUROYL LYSINE, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, TOCOPHEROL

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kaip minėjau, kainos skirtumas didžiulis - 4.99$ prieš vidutiniškai 42$ (Europoje brangiau). Įdomiausia, tai, kad ABH vieno šešėlio kiekis rašomas 0.7g, bendras ~9.8g, o Wet n Wild paletėje visos spalvos kartu sveria 10g., kadangi dvi spalvos didesnės nei kitos nėra visiškai aiškus kiekvieno šešėlio svoris, tačiau dešimties šešėlių Wet n Wild paletėje kiekis didesnis už ABH keturiolikos. Wet n Wild pagaminta Kinijoje, ABH - JAV. Abi kompanijos netestuoja ant gyvūnų.

ABH paletę galima įsigyti iš šių Europinių puslapių (nebus muitų ir kitų mokesčių) :
beautybay.com (49.70€)

Atnaujinimas : Wet n Wild paletę galite įsigyti beautybay.com ir Eurokos.
Su Wet n Wild paletės įsigijimu prastai, ją galima įsigyti oficialiame JAV puslapyje wetnwildbeauty.com, tačiau į Lietuvą nesiunčia. Wet n Wild produkciją taip pat galima rasti kai kuriose kitose Europos šalyse, tačiau ši paletė dar naujiena ir kada ji pasirodys kur nors arčiau nėra aišku. Žinodama, kad taip gan prastai su šios paletės įsigijimu, aš įsigijau jas dvi ir vieną padovanosiu kažkuriai iš jūsų! Tad greitu metu laukite konkurso :)


Manau pati Wet n Wild paletė ir swatchų palyginimai viską pasako, mano nuomone, tai tiesiog tobulas analogas ir kaina už tokią kokybę neįtikėtina. Labai gaila, kad bent kolkas Wet n Wild produkcijos neturime Lietuvoje, nes ši kompanija man jau tampa viena iš mėgstamiausių! 


Besame❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)