Kylie Cosmetics analogai - Colourpop Luster Dust, kurie geresni?

by - 10:00


Birus Kylie Cosmetics highlighteris tapo vienu iš mano praeitų metų mėgstamiausių. Kadangi Colourpop taip pat išleido tokio tipo highlighterius norėjau pabandyti ir juos, nes sutapimų tarp šių dviejų kompanijų tiesiog akivaizdžiai pilna. Tačiau nebuvau užtikrinta dėl spalvų ir dar daugiau highlighterių man tikrai nereikėjo, bet besidėdama Colourpop krepšelį visgi nusprendžiau juos išbandyti ir pasirinkau dvi šviesiausias spalvas - Gnomie ir Aura Voir.


Šios priemonės turi labai gražiai skambantį pavadinimą - Luster Dust, lietuviškai būtų tarsi blizgesio dulkės. Tiek pačios pakuotės, tiek dėžutės labai švelnios, pastelinės ir dailios, nors pačioje Colourpop svetainėje atrodo kitaip. Kiek pagooglinusi peržvelgiau kitų pirkėjų nuotraukas ir visur šie produktai atrodo taip pat kaip ir pas mane, tad net nenumanau, kodėl Colourpop svetainėje jie rodomi ne tokie.


Grįžtant prie Kylie Cosmetics temos, galiu tiesiai šviesiai pasakyti, kad jos ir Colourpop highlighterių pakuotės, neskaitant spalvinių sprendimų, yra visiškai vienodos, tokio paties dydžio ir dizaino. Indeliai atsisuka ir kaip visų birių produktų pakuotėse yra skylutės produktui išbyrėti.


Colourpop'as Gnomie spalvą apibūdina kaip švelnaus šampano spalvą su sidabriniais blizgučiais, o Aura Voir - auksinę persiko spalvą su aukso blizgučiais. Išties abi spalvos gana unikalios ir nėra vienodai intensyvios, Gnomie spalva dengiant visais būdais yra stipresnė, ryškesnė. Mano nuotraukų triptike, pirmoje nuotraukoje ant veido matote Gnomie, antroje Aura Voir. Trečioje nuotraukoje nuo viršaus abu highlighteriai yra dengti pirštu, žemiau dengti šepetėliu sušlapintu MAC Fix+ purškikliu, o dar žemiau dengti sausu šepetėliu. Kaip matote, skirtingais būdais dengti highlighteriai skirtingai ir atrodo.  


Abi spalvos indeliuose atrodo tamsokos, taip pat buvo ir su Kylie highlighteriu, tad labai nepergyvenau. Deja, Aura Voir spalva man per tamsi, tad ant manęs gražiai neatrodo, palieka tamsų blyną, tad šviesiaodėms netiks. Su Gnomie spalva situacija žymiai geresnė, tačiau nuo to kaip ji atrodo labai priklauso nuo apšvietimo, kartais ji ant veido neša net į tokią pilkšvai melsvą spalvą, kas man visai nepatinka. Šiuose highlighteriuose yra ir pavienių blizgučių, kurie šiek tiek didesni nei Kylie tokio tipo highlighteryje, tačiau efektas, neskaitant spalvų, labai panašus - ryškūs, stiprūs, ne kasdieniai, išryškinantys odos tekstūrą highlighteriai.

Abiejų sudėtys trumpos ir beveik identiškos, jas sudaro klampumą reguliuojančios ir tūrį didinančios medžiagos, labai aukštai pavojingas konservantas fenoksietanolis, už jo riebusis alkoholis, keli pigmentai, mineralai ir dažikliai. Neskainant raudonuojančio konservanto sudėtys tikrai saugios.

Aura Voir : Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Silica, Tin Oxide, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491), Mica (CI 77019), Red 6 (CI 15850), Titanium Dioxide (CI 77891).

Gnomie : Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Synthetic Fluorphlogopite, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Silica, Tin Oxide, Iron Oxides (CI 77491), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Jų kiekis yra po 3g (Kylie 4g), pagaminti JAV, galiojimo laikas nėra rašomas. Kaina nėra labai didelė - 7$,  tačiau siuntimo kaina šiuo metu apie 10$, bet pirmam pirkimui (arba rašant kitą el.paštą) galima gauti 20% nuolaidą - nuolaidos nuoroda. Šių produktų nuorodos : Aura Voir ir Gnomie.


Aš abu juos mylėčiau labai labai, bet man nelimpa spalvos, na, Gnomie dar visai nieko, bet Aura Voir tikrai ne man :) Jeigu randate patinkamą spalvą ir mėgstat intensyvius highlighterius tikrai bandykit! Formule beveik nesiskiria nuo Kylie, tad tai vos ne tas pats produktas tik kitoj pakuotėj, tik tiek, kad Kylie Cosmetics turi daugiau šviesesnių ir labiau pritaikomų spalvų :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)