Elle Beauty Awards laimėjusi L'Oréal Botanicals Coriander kaukė / Ar verta?

by - 06:00


Ar matėte, kaip L'Oréal​ gyrėsi, jog jų Botanicals Fresh Care linijos Coriander kaukė buvo išrinkta Elle International Beauty Awards 2018 kaip geriausia plaukų priežiūros priemonė, naudojama po šampūno (best after shampoo care)? Na, akivaizdu - aš mačiau ir todėl dar sausį iš smalsumo ją nusipirkau.

botanicalsfreshcare.lt puslapyje apie šią kaukę galima rasti kiek daugiau informacijos. Ji skirta nusilpusiems arba ploniems plaukams, rašoma, kad „tai botaninis kalendros sėklų, sojos ir kokoso aliejaus kokteilis, kuris stiprina ir atgaivina silpnus plaukus. Rafinuotas aromatas su lengvais ir gaiviais akcentais. Kalendros dominuoja, jas papildo pikantiškos viršutinės pipirų ir eukaliptų natos, kviečiančios jus ir jūsų plaukus į aromatinę kelionę! Mūsų plaukų kaukė yra be silikono, parabenų ir dirbtinių dažiklių.“

Žinot kaip aš mėgstu plaukų kaukes, bet šios naudojimas kiek kitoks, labiau kaip kondicionieriaus. Ją rekomenduojama palikti ant plaukų tik tris minutes ir poto nuplauti.


Kaukė baltutė ir primena paprasčiausią kremą, labiau vidutinio tirštumo. Visa Botanicals linija labai kvapni ir ne visiems patinkanti - aš taip pat jautri kvapams ir prie šios kaukės kvapo priprasti tikrai reikia. Kvapas gerai jaučiasi ir panaudojus kaukę lieka ir ant plaukų, gal net kiek vyriškas, turbūt ta pati kalendra ir eukaliptas jaučiasi labiausiai.  Išties sunaudojusi beveik pusė kaukės indelio prie to kvapo įpratau ir netgi ėmė patikti! Tikrai išskirtinis, ne saldus, ne moteriškus vakarinius kvepalus primenantis kvapas.

Tikrai negalvojau, kad per tris minutes ir pati geriausia plaukų kaukė gali padaryti drąstišką skirtumą plaukams ar kažkokius stebuklus. Žinoma, dažnai Botanicals kaukę palaikau turbūt ir ilgiau, nes duše su chronometru nestoviu, tai nežinau kiek ten tiksliai laiko praeina.. Mano plaukai greitai besiriebaluojantys, todėl ant šaknų netepu, tik ant plaukų per visą ilgį ir ant pačio paviršiaus viršūgalvyje. Išties, ši kaukė padaro plaukus švelnesnius ir minkštesnius nei kondicionieriai, priduoda apimties, bet neišpučia plaukų taip, kad būtų nebesutvarkomi. Tikrai duoda efektą, o kombinuojant ją ir prieš plaukų plovimą panaudojant dar kokio aliejaus išsidžiovinus plaukus jaučiuosi kaip tos merginos per plaukų šampūnų reklamas, su labai gražiais, blizgiais plaukais.


Iš kitos pusės, sudėtis tikrai nėra labai naudinga, ją sudaro vanduo, minkštiklis, kondicionuojanti medžiaga, sojų aliejus, antistatikas, kuris kondicionuoja plaukus (EU ribojamas), minkštikliai, kokosų aliejus, rišikliai, konservantas, kvapikliai, antioksidantas, UV spindulių absorbentas - gali sukelti kontaktinį dermatitą, benzilo alkoholis, drėkiklis (iš naftos), alkoholis (sausina), minkštiklis, kvapiklis, kalendrų sėklų aliejus, citrinos rūgštis, kvepalai. Yra tas jų visas minėtas botaninis kalendros sėklų, sojos ir kokoso aliejaus kokteilis, ir sojos ir kokosų aliejaus sudėtyje bus pakankamai nemažai, bet kalendra tik pačiame gale, tad iš jos naudos nelabai yra.

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, QUATERNIUM-87, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, GERANIOL, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL / CORIANDER SEED OIL, CITRIC ACID, PARFUM.

SaugūsVidutinio saugumoPavojingi

Kaukės nėra ypatingai daug, 200ml, pakuotė nėra didelė. Kadangi naudojama ant šlapių plaukų, vienu kartu susinaudoja nedidelis kiekis, nes gerai pasisklaido. Kaina apie 8€. Rasti galima Droguose, pigu.lt


Dėl kvapo ši kaukė nebus kiekvienai, tad jei nepatinka eukaliptas, kalendra ir toks vyriškų kosmetikos priemonių kvapo aštrumas, tuomet naudoti nebus malonu. Sudėtis toli gražu ne natūraliausia ir geriausia, bet nėra labai dažnai kaukių sudėtyse esančių visokių silikonų, tad bent tas gerai. Man dabar akys smarkiai žaižaruoja į naują Botanicals linijos kaukę su levandomis, tad kai šią išnaudosiu, norėčiau pabandyti tą :) Bet, kad ir kokie kontraversiški atsiliepimai apie L'Oréal Botanicals liniją, mano akimis Coriander kaukė verta dėmesio ir efektą duoda.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)