Įspūdžiai apie Wet n Wild naujienas Lietuvoje

by - 06:00


Ar galite patikėti, kad į Lietuvą pagaliau vėl atkeliavo Wet n Wild?! Kiek girdėjau, kažkiek šios kompanijos produktų pas mus buvo atsiradę 2011 metais, tačiau tuomet kompanija dar nebuvo tokia populiari, tad nepasitvirtino. Labai smagu, kad pastaruoju metu Eurokos parduotuvių lentynas papildo vis daugiau žymių amerikietiškų (ir ne tik) prekinių ženklų produkcijos! Ta proga, šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie populiariausius Wet n Wild kompanijos produktus. Šis įrašas yra bendradarbiavimas su Eurokos ir taip pat yra patalpintas jų puslapyje. 


Iš pradžių - apie bazes. Wet n Wild Coverall yra silikoninio tipo makiažo bazė, kuri turėtų paslėpti poras, užpildyti raukšleles, iššviesinti ir sulyginti odos toną. Ji truputį skiriasi nuo įprastų silikoninių bazių, nėra gelinė, labiau primena losjoną, tepant ant odos silikono slidumas jaučiasi, tačiau užtepus bazė susigeria į odą ir nepalieka to slidaus, glitaus jausmo ant veido. Deja, ant savo odos nematau žadamų bazės efektų, makiažo išsilaikymo taip pat neprailgina, tačiau galbūt riebiai odai ji galėtų padėti ilgiau neleisti riebaluotis, mano oda sausa, tad dėl šio aspekto pakomentuoti negaliu. Kitavertus, Photofocus Eyeshadow Primer akių šešėlių bazė labai verta dėmesio! Ji tirštesnė, dengiant atrodo, kad yra šviesiai gelsvos spalvos, bet išdžiūna permatoma, tad kažkokios akių vokų pigmentacijos viena pati nepaslėps. Reikia labai mažo kiekio, vos kokių trijų aguonų dydžio žirniuko, nes padauginus pradeda šiek tiek gumuliuotis ir netolygiai dengtis. Priduoda vokams šiek tiek lipnumo, tad šešėliai geriau prilimpa ir šiek tiek ryškiau dengiasi. Manau, kad bazė turėtų labai tikti riebiems vokams. 


Photofocus maskuoklis bei skystas makiažo pagrindas pas mane apsigyveno jau 2017-aisiais ir abi priemonės pateko į mano praeitų metų mėgstamiausius, apie kuriuos rašiau savo tinklaraštyje. Makiažo pagrindas yra skystos konsistencijos, tačiau maskuoja pakankamai gerai. Neapsunkina veido bei nesukuria miltuoto efekto, yra satininis, labiau į matinę pusę, bet nepadaro veido per daug matinio. Man patinka, kad susigeria į odą pakankamai greitai ir nepalieka lipnumo, nesausina odos. Mano oda sausa, tad dėl matiškumo išlaikymo pakomentuoti negaliu. Beje, pudra neturi dozatoriaus, o pasiema su tokia tarsi mentele. Aš visas pudras iš pradžių išsispaudžiu ant rankos ir tik tada imu su kempinėle, tad ta mentelė man nemaišo - paimu didesnį kiekį ir uždedu ant rankos. Galbūt tam, kas mėgsta aplikuoti pudrą kitokiu būdu dozatoriaus neturėjimas bus trūkumas. O šiaip pudra tikrai puikus produktas, turėtų tikti visiems odos tipams. Užsienyje šios pudros yra 20 atspalvių, pas mus kolkas tik 5, tad labai tikiuosi, kad su laiku jų bus daugiau. 

Photofocus maskuoklis yra pakankamai tirštas ir kreminis, ne skystos formulės. Tik užtepus atrodo, kad maskavimas bus pilnas, tačiau besklaidant tampa vidutinis, galima papildomai tepti antrą sluoksnį, bet vistiek ryškių probleminių vietų nepaslėps. Išdžiūna labai greitai ir tampa beveik matinio užbaigimo, gali vos vos pasausinti ir minimaliai subėgti į raukšleles, bet už tokią kainą maskuoklis labai vertas dėmėsio ir man patinka labiau net už kelis populiarius brangius maskuoklius. Vienintelis jo minusas, kad vienu kartu pasiima nedidelis maskuoklio kiekis, tad norint pamaskuoti didesnį plotą daug kartų reikia imti vis iš naujo, taip pat, pati šviesiausia spalva visiškoms šviesiaodėms bus tamsoka. 


Prieš jus - dvi šešėlių paletės. Mažoji, iš trijų šešėlių vadinasi Walking On Eggshells, didesnė, kurią sudaro 8 spalvos - Comfort Zone. Abi paletės yra blizgios, vienos šešėlių spalvos švyti intensyviau, o kitos labiau satininės, bet matinių šešėlių mylėtojoms netiks. Ant šešėlių yra išspausti užrašai, kaip gairės, kuriose akių vokų vietose siūloma naudoti spalvas, bet tikrai nėra jokios būtinybės jų laikytis ir galima su spalvomis žaisti kaip tik norisi. Kokybė mane nustebino - įrašo pabaigoje matysite nuotraukas, kur šešėliai dengti ir pirštais ir šepetėliu bei kaip atrodo ant akių, išties tai vieni iš mažumos šešėlių, kurie dengiasi intensyviau šepetėliu. Puikiai draugauja su prieš tai minėta akių šešėlių baze, išsisklaido lengvai, labai geros pigmentacijos, kai kurios spalvos visai nebirios, kai kurios byra labiau, bet iš esmės neturiu jokių priekaištų. 


Wet n Wild Megaglo kontūravimo paletė yra vienas iš populiariausių jų produktų. Šio spalva - Dulce De Leche. Yra dar viena, kiek tamsesnių atspalvių paletė. Tai paletė, kurioje dvi matinės pudros spalvos - šviesi, gelsva skirta iššviesinimui ir skystų produktų užtvirtinimui, o tamsi - kontūravimui. Abi pusės yra labai smarkiai pigmentuotos, bet ir labai birios, pasidaro daug produkto pertekliaus, tad paėmus su šepetėliu tikrai reikia švelniai nukratyti nuo jo perteklių, nes užsidės per daug produkto. Šviesioji pusė gerai užtvirtina maskuoklį, beveik neprideda papildomo maskavimo ir pernelyg neužmatizuoja. Tamsesnė, kontūravimo pusė turi savyje geltono atspalvio, tad bent mano odos tonui kažkodėl nelabai tinka, tačiau pats produktas geras, dengiasi tolygiai, labai švelnios tekstūros.


Apie Wet n Wild Coloricon skaistalus (spalva Mellow Wine) galėčiau atsiliepti taip pat kaip ir apie prieš tai minėtą kontūravimo paletę. Mano akimis, formulė tokia pati, labai švelni ir nerealiai intensyvios pigmentacijos, labai byranti. Nenorint padauginti reikia naudoti labai atsargiai, vos vos priliesti su puriu šepetėliu ir perteklių nupurtyti. Highlighteris arba švytėjimo suteikianti priemonė yra mano mėgstamiausias produktas makiaže apskritai, jų išbandžiusi esu labai daug, bet ir šis Precious Petals spalvos highlighteris mane sužavėjo. Labai dailus dizainas, formulė visai kitokia nei prieš tai minėtų presuotų priemonių - kietesnė, beveik neturinti jokio byrėjimo. Highlighteris pakankamai intensyvus, bet savyje neturi jokių stambių blizgučių, tiesiog duoda odai labai natūralaus spindėjimo ir šlapio efekto. Pati spalva tarsi šampaninė su persikiniu atspalviu, gaila, bet nėra labai šviesi, tad šviesios odos merginoms gali būti tamsoka. 



Dėl Coloricon lūpų pieštuko dydžio turbūt bus nustebę visi.. Išties, pats ilgiausias kadanors matytas lūpų pieštukas, per kiek laiko toks išsinaudotų net neįsivaizduoju. Maniškė spalva - Chesnut, ir išties spalva pilnai atitinka kaštono spalvą, gana tamsi šilto, raudono atspalvio ruda. Pieštukas man iš karto priminė MAC pieštukus, formulė labai puiki - nei per kieta, nei per minkšta, smarkiai pigmentuota, tolygiai dengiasi, ilgai išlieka. Labai puikus pieštukas! Megaslicks Balm Stain Moisturizing Lip Colour (spalva Caffeine Fix) yra tas produktas, kurio pavadinimas beveik viską pasako. Tai kreidelės tipo, išsukami lūpų dažai, paprasčiausiai būtų apibūdinami kaip vazelinas su spalva, tad yra lengvi, plonai besidengiantys, slidūs. Jokiu būdu nėra matiniai, tikrai drėkina lūpas ir lengvai spindi ant jų, savyje dar turi pavienių didelių sidabro spalvos blizgučių, kurių ant lūpų beveik nesimato, bet labai gerai matosi žiūrint į pačią kreidelę. Aplikavus ant lūpų po kokių penkių minučių pasijaučia dilgčiojimo efektas ir vėliau, nusivalius lūpų dažus lūpos lieka nudažytos ryškiai rožine spalva.


Štai kaip bene visi produktai antrodo ant odos :


Ir štai kaip man pavyko makiažas, naudojant visus minėtus Wet n Wild produktus :


Dar kartą noriu pasidžiaugti ir padėkoti Eurokos, kad šią kosmetiką jau turime Lietuvoje. Tikiuosi šį kartą ji čia įsitvirtins ir su laiku sulauksime vis daugiau Wet n Wild gėrybių!

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)