Azijietiška grožio procedūra su Schaebens Matcha veido kauke

by - 19:00


Mano tikslas per mėnesį parašyti dešimt įrašų, bet pastaruoju metu nors ir viršiju skaičių, bet kai kuriuos įrašus rašyti sudėtinga, reikia verstis. Tikiuosi, kad šiaip kažkoks niūrus debesėlis užplaukė ir nusinešė įkvėpimą, kuris sugrįš, bet kolkas norisi kažkokių pokyčių :) Prieš savaitę instagram stories apklausose 94% jūsų pasirinkot, kad norėtumėt Q&A - klausimų ir atsakymų įrašo, plačiau sužinoti apie mane. Tiesa, jau tik 67% jūsų turėtų ko manęs paklaust, bet pagalvojau, kad pats metas tokiam įrašui :) Jeigu sulauksiu užtektinai klausimų tikrai padarysiu įrašą. Klausimus galit siųsti ir privačiai per visas platformas ir el.paštą, galit palikti komentaruose po šiuo įrašu, čia galit komentuoti ir anonimiškai. Tad kaip jau norit, galit klausti visko kas jums įdomu, tad jei kažkas domina dabar palikite nors vieną klausimą :)

Po ilgos įžangos, grįžtu prie apžvalgos. Įrašai apie kai kurias veido kaukes dažnai mielai jūsų skaitomi, tad gal patiks ir apie šią. Schaebens vokiškų kaukių esu išbandžiusi jau daug, o limituoto leidimo kaukes dar įdomiau bandyti. Veido kaukė Matcha yra su smulkintais į miltelius japoniškos žaliosios arbatos lapeliais (matcha), imbierų ekstraktu, ženšeniu ir ryžių aliejumi. Visi šie ingredientai apsaugo odą nuo įvairių veiksnių, drėkina, švelnina, lėtina senėjimo procesus, skatina kolageno gamybą ir užsiima kitais naudingais reikalais. Iš pradžių perskaičiusi apie sudėtį likau kiek skeptiška, nes labiau mėgstu tradicinius, skanius ingredientus, o ženšenis ar imbieras tikrai netraukia kaip bitės prie medaus, bet buvo žymiai geriau nei tikėjausi!


Kaukė purvinai žalsvos spalvos, turi labai silpną žaliosios arbatos kvapą, beveik bekvapė, laimei, nesijaučia jokių imbierų ir ženšenių. Pakankamai tiršta, tokios majonezinės tekstūros. Ant veido pasisklaido labai lengvai ir tepant ji vėsi, iš karto drėkinanti ir maitinanti, rieboka. Kaip ir daugumos Schaebens kaukių ji suskirstyta į dvi dalis, tad vienos dalies visam veidui padengti man buvo sočiai. Po 10 minučių beveik visa kaukė buvo apdžiūvusi, bet nesausino ir netraukė veido kaip molinės kaukės. Nors rašoma, kad ją nuvalyti reikia servetėle, tai man pasirodė misija neįmanoma, tad tiesiog ploviau ir naudojau šlapią rankšluostėlį, kad būtų paprasčiau nuvalyti. Nėra rašoma, ką ši kaukė turi padaryti po vieno naudojimo, bet veido oda jautėsi labiau sudrėkinta, pamaitinta ir įtemptesnė gerąja prasme.
  

Prie sudėties lengvai galima kabinėtis, nors jos pirmoji pusė visiškai saugi ir naudinga, su visais minėtais ekstraktais, matcha (penktas ingredientas), dar yra ir pantenolio, taukmedžių sviesto. Sudėties gale yra nemažai kvepalų, nežinau nei kam jie, nei kiek jų ten yra, nes man kaukė beveik bekvapė, tad galbūt jų įdėta labai mažas kiekis. Taip pat kliūna sausinantis benzilo alkoholis ir nesaugus konservantas.

Pilna sudėtis : vanduo, minkštikliai-drėkikliai, žaliosios arbatos milteliai (matcha), daug kitų kondicionuojančių odą medžiagų, minkštiklių, tirpiklių, yra pantenolis (provitaminas B5), taukmedžių sviestas (pasižymi priešuždegiminėmis ir antioksidacinėmis savybėmis), ryžių sėlenų aliejus, ženšenio šaknies ekstraktas, E vitaminas, imbierų ekstraktas, benzilo alkoholis - blogas ingredientas, jis sausina odą, pažeidžia odos apsauginį sluoksnį, emulsiklis, citrinos rūgštis ir labai daug įvairių kenksmingų kvapiklių ir konservantas fenoksietanolis, pH reguliuojanti medžiaga ir du saugūs konservantai.

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Camellia Sinensis Leaf Powder, Glyceryl Stearate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Oryza Sativa Bran Oil, Panax Ginseng Root Extract, Tocopherol, Zingiber Officinale Extract, Benzyl Alcohol, Carbomer, Citral, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaukę bent kolkas galima rasti tik Drogas parduotuvėse, kaina 1.59€ - 1.99€. Man ši kaukė buvo atsiųsta išbandyti nemokamai, bet mano nuomonės tai nekeičia.

Tikrai maniau, kad dėl neįprastų ingredientų kaukė man nepatiks ir net dvejojau ar ją bandyti, bet viskas buvo gerai ir tikrai galiu rekomenduoti! O dabar laukiu jūsų klausimų Q&A įrašui :)


Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. Taigi klausimai :)
    Ką veiki (dirbi/mokaisi) gyvenime? Kokia tavo specialybė? Ar perki kosmetiką, tik todėl, kad ją aprašytum bloge (nujauti, kad bus populiaru), nors šiaip nepirktum?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar teiki pirmenybe pigesnei (drugstore) ar brangesnei kosmetikai? Ar labiau patinka kates ar sunys? Megstamiausia knyga? Megstamiausias filmas/serialas?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Klausimai: koks tavo amzius? kuo uzsiimi gyvenime-dirbi, mokaisi? Koks issilavinimas? Gal susijes su grozio sritimi, chemija ar pan? Jei ne, kaip pradejai dometis gaminiu sudetimis, kuri laika jau tai darai, kokiais principais vadovaujiesi ir pan.? Koks menesinis biudzetas asmeninems grozio priemonems ir proceduroms? Butu idomu pamatyti tavo kosmetikos priemoniu „kolekcija“ :) naudodamasi proga noriu pasakyti, kad labai patinka tavo blogo koncepcija, minciu destymas, foto, ir svarbiausia jauciasi tikrumas ir nuosirdumas, objektyvumas! Keep going!

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip atrodo tavo greita, no makeup makeup rutina?
    beto aciu labai uz tokias issamias apzvalgas, kiekviena labai laukiama! Tikiuosi, kad nesustosi rasyti :(

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labas, kazkada Vinted maciau lyg tarp eiluciu issakyta minti, kad nelabai tiki blogeremis rasanciomis apie pr, bet ar tai nera dviprasmiska? Jei rasai, kad tai, kad kauke tau atsiunte nekeicia nuomones, tai kas vercia manyti, kad keicia kitu apzvalgininku? Ar skaitai lietuviskus blogus, ar turi megstamus, kas tavo megstamiausi jutuberiai, kiek laiko uztrunki rasydama, facebook ar i?stagam, koki telefona naudoji.

    AtsakytiPanaikinti
  6. O man rūpi kokiu fotoaparatu ir objektyvu (telefonu) darai nuotraukas? Nuotraukos aiškios, ryškios, neperkrautos.

    AtsakytiPanaikinti