OMG! Didžiausia makiažo kempinėlė pasaulyje??

by - 06:00


Man visuomet buvo ir yra įdomu stebėti kaip žmonės vieni kitiems daro įtaką, o tai prasideda dar vaikystėje, kai užsinorim tokių pačių daiktų ar drabužių, kuriuos turi kiti. Youtube anksčiau darydavo labai didelę įtaką mano pirkiniams, dabar jau kur kas mažiau, bet rečiau jį ir žiūriu. Casey Holmes yra viena tų youtuberių, ant kurios video prieš kokius tris metus buvau labai pasinešusi, dabar pažiūriu tik retkarčiais. Sausio mėnesį pasižiūrėjusi jos video apie Wet n Wild naujienas pamačiau, kad ji naudoja nenormaliai didelę oranžinę Real Techniques kempinėlę, tada panaršiusi komentarus sužinojau kaip ji vadinasi ir šuoliavau į iherb jos pirkti! P.S kalbant apie Wet n Wild naujienas, labai raginu dar nemačiusias perskaityti mano straipsnį apie jas Eurokos svetainėje! 


Ta didžiausia kempinėlė pasaulyje vadinasi Real Techniques Miracle Face + Body Sponge. galima naudoti tiek veidui tiek kūnui, todėl ji tokia didelė, kad būtų patogu aplikuoti savaiminį įdegį, bronzerį ar kitą norimą makiažą ant kūno. Real Techniques (RT) turi analogiškai atrodančią, tik mažesnę Miracle Complexion kempinėlę, kuri viena iš pirmųjų išpopuliarėjo kaip arčiausia alternatyva Beauty Blenderiui (BB). Esu įsitikinusi, kad bene visos ją jau bandėte. Aš irgi bandžiau, bet, deja, man ji nepatiko - prieš tai naudojau tik originalųjį BB, tad RT kempinėlė man neprilipo kitokia savo forma, atrodė kietesnė ir suvalgydavo kiek daugiau produkto. Todėl turėjau kiek abejonių dėl didžiosios kempinėlės versijos, bet Casey video ji atrodė tokia didžiulė ir minkštutė, kad neatsilaikiau išbandyt :)


Kadangi šiuo metu minėtos mažesnės RT kempinėlės neturiu, jums rodau dydžio palyginimus su originalia BB kempinėle. Galit matyti, kad ji didesnė dar gal net daugiau nei dvigubai, išties milžiniška! Nors RT Face + Body kempinėlė didelė ir sausa, sušlapinus padidėja pakankamai greitai. Galvojau, kad dėl dydžio ją reiks maigyti po vandeniu kur kas ilgiau nei kitas kempinėlės, bet nepasakyčiau - suminkštėja ir padidėja taip pat greitai kaip ir dauguma. 

Kirsta/plokščioji pusė man nepatiko nei ankstesnėje RT kempinėlėje, nei šioje - dengiant veidą pudra man ji tarsi palieka antspaudus, tad viską darau ta smailiąja puse. Ji tikrai labai minkšta ir švelni, ant veido tapšnojant jaučiasi maloniai, produkto sugeria vos daugiau nei BB ar mano mylima L'Oreal kempinėlė. Labiausiai tikėjausi, kad su šia RT kempinėle pudra veidą padengsiu sekundžių greičiu, nes ji tokia didelė, tad vienu tapšnojimu padengs didesnį plotą. Žinokit, taip neįvyko - užtrunku tiek pat, jei dar ne daugiau nei su kitomis kempinėlėmis.



Dėl kempinėlės dydžio sudėtinga apeiti plotelius aplink nosį ar išsklaidyti maskuoklį ties vidiniais akių kampučiais, jos galą reikia suspausti pirštais, kad šis kiek suplonėtų ir susispaustų, bet ir tai kartais norėtųsi jog būtų siauresnis. Tad turbūt šis dalykas man RT Face + Body kempinėleje yra didžiausias minusas. Kitas erzinantis dalykas yra plovimas. Čia vėl kaltinu dydį, nes skysti produktai turbūt giliau įsigeria ir išplauti man kur kas sudėtingiau nei kitas kempinėles, užima daugiau laiko ir pastangų. Beje, man atrodo, kad kempinėlės medžiaga tokia pati kaip ir pradinės RT Miracle Complexion Sponge kempinėlės, maniškėje po kokio penkto plovimo atsirado mažų įtrūkimų, bet toliau kolkas neplyšta.  


Kempinėlės kaina visai nedidelė - 6.55€ internetinėje iherb.com parduotuvėje. Tik šiandien (03.14) galioja dar papildoma 10% nuolaida visoms kempinėlėms ir šepetėliams, ji pritaikoma krepšelyje. O su kodu BES1709 dar papildoma 5-10% nuolaida, tad kempinėlės kaina gaunasi tik apie 5€. Palyginus, su apie 20€ kainuojančiu beauty blenderiu tai kaina už tokį produktą tiesiog nereali.


Aišku, kad RT Face + Body kempinėlė turi ir pliusų ir minusų - nemanau, kad bus geresnis pasirinkimas skubančioms ar toms, kurios kankinasi plaudamos įprasto dydžio kempinėles. Neiššovė ji į mano kempinėlių NR1, bet bent į top trejetuką ją įtraukčiau, ypač už tokią kainą ir gan nesunkų parsisiuntimą. Jeigu jums smalsu pabandyti pačioms tokią turbūt tikrai didžiausią pasaulyje kempinėlę - tikrai bandykit!

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)