Naujiena iš Anastasia Beverly Hills - Dipbrow Gel antakių gelis, wow?!

by - 07:00



Anastasia Beverly Hills antakių produktai man yra klasika. Prieš du metus aprašinėjau, lyginau tarpusavyje jų tris žinomiausius produktus ir dar iki šiol tik juos ir tenaudoju, tiesiog man tikrai labai patinka, tai nematau prasmės kažką keisti. Tačiau prieš keturis ar penkius mėnesius ABH išleido naują ir gana įdomų produktą - Dipbrow Gel. Įkvėptas garsiojo ir numylėto Dipbrow Pomade, Dipbrow Gel yra tarsi antakių gelis antakių tušo buteliuke.

„Naudojant lengvai tepamą gelinę tekstūrą, šią formulę smailėjančio šepetėlio pagalba galima tepti tiesiai ant antakių plaukelių, kad be vargo antakiams suteiktumėte tūrio ir apimties. Dipbrow Gel, kaip ir Pomade yra smarkiai pigmentuotas ir išlieka taip ilgai kaip norisi - jis yra atsparus vandeniui, todėl nepamesite antakių lietingą dieną, taip pat atsparus lietimui ir išliekantis ilgą laiką - daugiau nei 12 valandų!“


Jei mane skaitot ilgiau, tai turėtumėt apie mane žinot nors vieną dalyką - jei bus galimybė rinktis produkto mini dydį, tai aš jį ir rinksiuosi. Nebent kaina būtų tragiškai neadekvati, tuomet padaryčiau išimtį. ABH Dipbrow Gel pilną dydį galima rinktis iš 11 skirtingų atspalvių, o kelioninį tik iš 5 atspalvių, tačiau tie atspalviai populiariausi ir aš lengvai radau saviškį - pasirinkau tą pačią spalvą, kurios naudoju visus kitus jų produktus, Dark Brown

Gal priemonės šepetėlis ir nėra pats mažiausias, bet man pasirodė tikrai patogus ir geras.  Gelis ant jo pasidengia tolygiai ir šepetėlis taip pat tolygiai perneša jį ant antakių, taip pat visada ištraukusi šepetėlį, perteklių, kuris būna ant pačio šepetėlio viršaus nuvalau, tad nėra jokių bajerių su išsiterliojimu. 


Mano antakiai dabar baisiai neprižiūrėti, nes remontai, esu nuolat pavargus ir nesiprausus normaliai jau dvi savaites, nes tiek laiko neturim dušo ;((( bet ir šiaip dažnai tingiu nusidažyt antakius, o dažantis stengiuosi juos derinti prie plaukų, tai šis gelis man labai patiko tuo, kad labai lengvai ir greitai galiu pasitamsinti antakius iki tokios spalvos, kokios man reikia ir jie atrodys natūraliai. Formulė tikrai smarkiai pigmentuota, bet ne ant tiek, kad pridarytų problemų ir būtų sunku nepadauginti. Bet pasirodė tirštoka, klampoka, ne iš skystųjų. Šepetėlis antakius gerai iššukuoja ir yra daug lengviau pasidaryti bushy eyebrows, tą tokį pilnesnių, vešlesnių, netvarkingesnių antakių efektą, nei stengtis kažką padaryti preciziškai - griežtų antakių vien tik su šia priemone nenusipiešite. Dėl to vienintelis minusas tas, kad bent man sunkoka dailiai paryškinti pačią antakio pabaigą, tą siaurą uodegytę, kaip sakiau, griežtos linijos neišeina.

Bet apskritai, man šis produktas puikus - net nepastebiu kaip nudžiūna ir pasidažyti užima labai mažai laiko, nereikalauja tiek kruopštumo kiek pieštukai ar pats Pomade gelis. Antakius pafiksuoja, bet jie išlieka minkšti, o trinti per dieną galima kiek norisi - aprašymas nemeluoja, atsparūs lietimui, vandeniui ir išsilaiko tol, kol nenuvalau. 


Sudėtis pagrinde sudaryta iš įvairių tirpiklių ir minkštiklių, galimai esančių dažiklių, kondicionuojančių ir plėvelę sudarančių medžiagų :) Iš paprastesnių ingredientų yra talko, silikono, bičių vaško. Tokia trumpa ir gana aiški.

Isododecane, Talc, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Beeswax/Cera Alba/Cire D'abeille, Vp/Eicosene Copolymer, Caprylyl Methicone, Trihydroxystearin, Triethylhexanoin, Trisiloxane, Silica, Disteardimonium Hectorite, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Pentaerythrityl Tetra‐Di‐T‐Butyl Hydroxyhydrocinnamate, May Contain/Peut Contenir (+/-): Manganese Violet (Ci 77742), Ultramarines (Ci 77007), Carmine (Ci 75470), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Iron Oxides ((Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)
★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaip mano mini dydį (2.2g) galima įsigyti cultbeauty.co.uk (9£) ir beautybay.com (10€),
pilną dydį (4.4g) taip pat rasite ten pat : cultbeauty.co.uk (19£) beautybay.com (23€). Cultbeauty visam ABH asortimentui siuntimas kurjeriu nemokamas, o beautybay iki nemokamo siuntimo paštu teks parinkti 25€ krepšelį. Dipbrow Gel galioja 18mėn. nuo atidarymo, pagaminta JAV.

Man labai patiko idėja, kad tai kaip Pomade, bet buteliuke - natūraliau, kiek paprasčiau. Nežinau kodėl delsiau ir neįsigijau, kai tik išėjo į prekybą. Labai puikus produktas ir prilipęs, dabar mano go-to.

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)