Anastasia Beverly Hills priemonės antakiams, kurią pasirinkti? Dipbrow pomade / Brow Definer / Brow Wiz

by - 00:15



Turbūt apie Anastasia Beverly Hills antakių produktus pristatymo nebereikia - kas domisi makiažu ir kosmetika turbūt juos ir matė ir girdėjo visur, nuo kosmetikos megėjų iki profesionalių vizažistų - juos naudoja visi. Šiuo metu kaip tik turiu visas tris populiariausias ir įžymiausias Anastasia Beverly Hills (ABH) priemones antakiams, tad noriu aptarti jas visas.


ABH Dipbrow Pomade tituluojamas kaip vienas iš geriausių gelių antakiams. Priemonės yra 4g - gal skamba ir mažai, bet jos yra tikrai daug. Esu jau minėjusi, kad vieną tokį naudojau pusantrų metų, kol jau jautėsi, kad tikrai paseno, bet buvau sunaudojusi gal tik apie pusę jo. Naudojasi tikrai labai ilgai, nes kiekis didelis, o šios priemonės reikia nedaug. Turiu paminėti, kad šio gelio oficialus galiojimo laikas yra tik 6 mėnesiai nuo atidarymo, bet bent jau aš jį naudoju kur kas ilgiau. Svarbiausia jį laikyti sandariai uždarytą ir besidažant paėmus priemonės su šepetėliu apversti indelį aukštyn kojomis, kad stalas veiktų kaip dangtelis, arba užsukinėti, bet tai nepatogu. Jeigu priemonės nesaugosit tikrai gali labai greitai uždžiūti. Mokant naudotis tepasi tikrai labai lengvai ir juo antakius susitvarkyti lengva, bet neįgudusiems gali būti sunku nepadauginti. Ši priemonė atspari vandeniui, išlaiko visą dieną ir ilgiau, netepa, nejuda nuo antakių. Dipbrow Pomade labiausiai rekomenduočiau toms, kam reikia ilgo priemonės išsilaikymo, fiksacijos (naudodama ją nenaudoju antakių želės, nes tiesiog nereikia), taip pat toms, kam reikia pašviesinti ar patamsinti antakių spalvą, nes geliu visas antakis užsipildo lengviausiai.


ABH Brow Definer (apačioje) yra naujausia jų išleista priemonė antakiams. Jos vienoje pusėje kirstą šepetėlį imituojantis išsukamas pieštukas, o kitoje pusėje šukelės antakiams. Viskas užsidaro uždengtukais. Šios priemonės yra tik 0,2g, tačiau bent man jos pakanka ilgam. Aš naudoju gal apie aštuonis mėnesius, o likę dar vos mažiau nei pusė. Taip pat jo galiojimas ilgas - 24 mėnesiai nuo atidarymo. ABH Brow Wiz (viršuje) vienas iš seniausių, bet vis dar labai populiarus išsukamas pieštukas, tik jis įprastas, plonas, o kitoje pusėje šukelės. Šio pieštuko yra dar mažiau, vos 0,085g, galiojimas taip pat nuo atidarymo 24 mėnesiai. Abu pieštukai labai puikios formulės - nei per minkšti, nei per kieti.


Abi priemonės geros, tačiau mano pastebėjimas toks, kad Brow Wiz žymiai labiau tinka plonesniems, siauresniems, bet tankiems antakiams,  kadangi pieštukas yra plonas, juo lengva preciziškai apvesti antakį ar imituoti plaukelius, bet užpildyti beveik pliką antakį su juo jau sudėtingiau ir ilgiau užtrunka. Jo šepetėlis - šukelės taip pat mažesnis už Brow Definer šepetėlį. Pastarasis tikrai labiau tinkamas storesniems, vešlesniems antakiams, nes ant plonesnių antakių su juo išpiešti dailiai yra kur kas sudėtingiau, bet užpildo antakį pakankamai greitai. Taip pat Brow Definer naujas atrodo kaip kirstas antakių šepetėlis, tačiau benaudojant ta forma pranyksta, maniškis jau toks apvalainas. Turiu paminėti, kad nei vienas iš jų abiejų antakių vietoje neišlaikys, jei jie linkę sklaidytis į visas puses - tam papildomai reikia naudoti antakių želę. Kalbant apie išsilaikymą, abu pieštukai man laikosi tikrai puikiai, nesu tikra ar jie atsparūs vandeniui, bet bent jau lietus jiems nebaisus. Tiesa, stipriau patrynus pirštu, skirtingai nuo Dipbrow Pomade jie nesilaikys vietoje, o pasiterlios, bet lengvai prilietus antakį tikrai nieko neatsitiks.



Visos ABH priemonės pas mane Dark Brown spalvos ir spalva vienodai atitinka visose priemonėse, pagal spaudimo intensyvumą arba Dipbrow Pomade atveju paimamą priemonės kiekį galima lengvai reguliuoti spalvų intensyvumą nuo tamsesnės iki šviesesnės rudos spalvos.


Demo ant mano antakių - realiai jokio skirtumo pasidažius viena ar kita priemone nelabai yra (bet pilnai gali būti nuo dažymosi pobūdžio), galbūt Dipbrow Pomade automatiškai gaunasi kiek pilniau užpildyti antakį, o pieštukais atrodo kiek natūraliau. Greičio atveju bent man tas pats - vieną antakį padažyti užtrunku apie pusantros minutės. Brow Wiz ir Brow Definer dažytis gal kiek paprasčiau, nes nereikia ieškoti papildomo teptuko ir šukyčių.


Finansine prasme pigiausia priemonė yra Dipbrow Pomade - skaičiuojant internetinės parduotuvės beautybay.com kainomis, jo kaina 18,80€ už 4g, tai 0,05g kaina tik 0,23€. Brow Definer kaina 22,30€, jo kiekis 0,2g, tad 0,05g kainuoja 5,57€. Brow Wiz priemonė brangiausia - kaina 20,60€, tačiau jos kiekis 0,085g, tad už 0,05g mokame 12,11€.

Čia ir prasideda visas žaidimas, ar mokėti mažiau perkant Dipbrow Pomade ir turėti daugiau priemonės ir neteplumą, bet rizikuoti uždžiuvimu ir pastoviai ieškoti teptuko ir šukelių, ar mokėti daugiau perkant Brow Wiz ar Brow Definer ir nesinervinti dėl galiojimo ir uždžiuvimo, plius patogesnis naudojimas, tačiau dėl fiksacijos papildomai naudoti antakių želę ir turėti truputį natūralesnius antakius. Spręsti tik jums, tačiau visų trijų priemonių turėti tikrai nereikia, užteks vienos, na gal dviejų, turėti ir gelį ir pieštuką manau pats geriausias sprendimas. Asmeniškai man mylimiausias ABH produktas antakiams vis keičiasi, praeitais metais neįsivaizdavau antakių be Dipbrow Pomade, o šiais ranka dažniausiai siekiasi Brow Definer. Bet visos trys priemonės tikrai ne veltui yra visų taip mylimos ir išgirtos.

ABH antakių priemones galima atsisiųsti į Lietuvą iš :
beautybay.com (UK puslapis)
cultbeauty.co.uk (UK puslapis)

Arba įsigyti Lietuvoje iš makemyday.lt (kainos didesnės).

Besame ❤






You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. Jau išbandžiau visas tris, ir galiu tik pritarti Tavo nuomonei :) Mano įpročiams mažiausiai patiko Pomade, nes daugiausia "žaidimo". Naudoju su Nr.12 šepetuku (nežinau ar yra kitas storesnis?), bet su šiuo gan ilgai užtrunka antakio užpildymas. Ir tikra tiesa, labai nedaug reikia, aš dar tik viršutinį sluoksnį prakrapščiau, dar liko kokie 95% produkto :D Brow wizz man patiko, nes greita naudot (lyginant su Pomade). Labai patiko, kad išsukamas, nes mano pirmasis buvo MAC drožiamas pieštukas, tai labai vargdavau su drožimu, ir nepavykdavo gaut smailesnio. Brow Wizz greit ir susinaudojo... O labiausiai patiko Definer, nes turiu vešlesnius antakius, tai su Definer man greičiausiai užsipildo, ir kadangi nereikia labai preciziškų linijų - man labai tinka. (šio spalvą ėmiau Medium Brown, nes vasarą norėjos šviesiau :), o šiaip irgi man tinka Dark Brown). Gal tik dizainą patobulinčiau - jis lengvai sukinėjasi, ir gana nestabiliai dažosi. Todėl nesi tikra, ar kai dažaisi pailga forma ant antakio ar jau ta plati :) Taip pat ir plastmasinis išlinkimas galėtų būt ryškiau padarytas kad geriau matytųsi ar pailgą ar plokščią dalį nusimatei dažytis :) Na o dėl išsilaikymo pilnai pritariu, kad Pomade mažiausiai nusitrina :) Dar ir Dipbrow Gel nusipirkau mini (irgi Medium Brown), bet dar nespėjau išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti