Išbandžiau : Lookfantastic grožio dėžutė nr 6 birželis / Kas patiko - o kas ne?

by - 22:05



Tokia apžvalga jau viena koja šaukštai po pietų, bet gera žinia ta, kad lookfantastic grožio dėžutes galima įsigyti bet kuriuo metu - dar net kalėdinė gruodžio mėnesio dėžutė yra pardavime. Visą savaitę absolučiai nebuvo nei laiko nei jėgų naujam įrašui, bet kaip sakoma geriau vėliau nei niekada. Visus produktus jau spėjau neblogai išbandyti, tad nebus tik pirmo įspūdžio įrašas :) Manoji grožio dėžutė yra praeito - birželio mėnesio, Salomėja iš venividi.lt mačiau jau apžvelgė ir šio (liepos) mėnėsio dėžutę, tad galit užmesti akį ten. Prisipažinsiu, kad aš visiškai nesu grožio dėžučių mėgėja, esu pirkusi gal tik tris ar keturias ir kelias iš jų perleidau, nes likdavau nusivylusi. Todėl man labai patinka lookfantastic grožio dėžučių „politika“ - turiniai yra atskleidžiami ir tada jau galima galvoti ar pirkti ar ne.



Šį kartą mane labai užkabino pats dėžutės dizainas, bent man tai ji įstabi, net tokia magiška, sakyčiau viena iš kolkas gražiausių lookfantastic dėžučių. Apskritai jų dėžutės kokybiškos, laisvai galima pasilikti kažką įsidėti, ne kaip tos lietuviškose svetainėse tortinės - vienkartinės. Peržiūrėjus turinį labiausiai sudomino First Aid Beauty, o poto pagalvojau, kad ir kiti produktai visai nieko, tad nusprendžiau užsisakyti. Dėžutės turinys atrodo taip, ji skirta kelionėms :


Manau. kad būtent First Aid Beauty Facial Radiance Pads ir yra šios dėžutės žvaigždė, bent mane labiausiai dominęs produktas. Tai tiesiog smarkiai sudrėkinti vatos lapeliai sandariame indelyje, kas kelionėms idealu. Apie makiažo nuvalymą nerašo nieko, bet valo ir jį, tačiau šis produktas labiau kaip tonikas, sudėtyje yra puikių ingredientų - alavijų ekstraktas, glicerinas, agurkų ekstraktas, ridikėlių šaknies fermento filtratas, baltosios arbatos, skaistenės, saldymedžio, citrinos žievelės, mandarino, agrasto ekstraktai, hialurono rūgštis. Vienintelis nelabai geras ingredientas - natrio hidroksidas, reguliuojantis ph ir šviesinantis odą, tai ingredientas, kuris gali alergizuoti, erzinti jautrią odą. Vatyčių čia 28, yra pirkti ir didesnis kiekis. Šio kiekio kaina lookfantastic 14.45€ (šiuo metu išpirkta) ir yra puiki akcija jiems feelunique - 11.52€. Man laaabai patiko! Atgaivina, negraužia nei veido nei akių, iš karto sudrėkinti, tad sutaupo laiko, kelionėms išvis puikus variantas, nes ir dėžutė kompaktiška.



Kérastase šampūnas nuo pat pradžių man toks meh produktas, apskritai šampūnas man toks dalykas kaip dantų pasta - būtinas, bet nenudžiuginantis. Pakuotė realiai graži ir prabangi, na, gyvai atrodo geriau. Sudėtis kaip ir visų Kérastase šampūnų - natūralumo nelabai yra - keli naudingi ekstraktai pabaigoje, po visų kvepalų, sausinančios druskos ir SLS. Man užteko vieno karto pabandyti ir supratau, kad nenaudosiu - plaukus išplauna gerai, bet kvapas labai aštrus, toks vyresnės tetos, nepatiko. Pilno kiekio (250ml) kaina lookfantastic 17.95€, tad šito mažiuko (80ml) kaina būtų apie 5.7€.


ModelCo x Hailey Baldwin lūpų blizgis, spalva vadinasi Biz. Rausva nude, spalva tikrai graži, bet ant lūpų persiduoda tik vos vos. Nėra tirštas ar klampus, nelimpa, yra pakankamai lengvas. Kvepia tikrai pakankamai smarkiai braškėmis, bet man visai patinka. Lyg turi kažkokio mėtiškumo, užsitepus jaučiasi lengvas šaldymas. Konkretus 3ml miniukas, pilno dydžio pakuotė atrodo kiek kitaip, bet jos kiekio niekur parašyto neradau, apskritai mažai kur parduodamas produktas, bet yra lookfantastic - pilnas dydis 21.45€.



Veido kremo miniukas iš Balance Me - teigiama, kad 99% natūralus, iš tiesų sudėtis ilga ir pilna įvairių ekstraktų ir aliejų. Blogiausias dalykas, kad šis kremas skirtas riebiai, aknės kamuojamai odai, maniškė sausa - tad užtepus man iš tiesų nesudrėkino, o sutraukė ir išsausino odą. Kvapas taip pat man labai nepatinka, per stiprus. 50ml kaina lookfantastic - 28.95€ (išparduota), feelunique - 28.80€ , šio 20ml kaina būtų apie 11,58€, tikrai nepigus.


Monu Spa Rosewood Reviving Mist - pavadinimas koks gražus! Deja, pati priemonė tikrai ne. Mėgstu veido dulksnas ir visokius purškiklius, bet jau šitą tai sunku žodžiais apibūdinti. Kvapas labai labai stiprus ir oldschool'inis kaip kokio senelio dezodorantas, žodžiu anaiptol kvapas ne moteriškas. Kitas dalykas sudėtis ir nesusipratimai. Ant buteliuko puikuojasi užrašas „Paraben free“ - be parabenų. Sudėtyje matau methylparaben, kuris net penktas ingredientas nuo viršaus ir vėliau kiek žemiau propylparaben, du vieni iš žymiausių parabenų! Kažkoks vartotojų klaidinimas, bet panašu, kad ir patys Monu Spa nežino ką daro. 180ml kaina lookfantastic 23.95€, čia 40ml - kaina būtų apie 5.32€.


Paskutinis produktas dėžutėje - BellaPierre Cosmetics birūs blizgučiai. Prie dėžutės pridėtame žurnaliuke rašo, kad tai highlighteris, bet lookfantastic svetainėje įvardijama tiesiog kaip blizgi pudra. Mano gauta spalva - Exite, šalta, turinti sidabro atspalvio balta spalva. Kaip highlighteris tikrai man netinka, bet kaip šešėlis pakankamai nieko, tik šepetėlį reikia sušlapinti prieš imant produktą. Jo kaina 12.45€.


Štai kaip ant rankos atrodo BiellaPiere blizgučiai ir ModelCo lūpų blizgis :


Na, man vėl aišku dėl ko dažnai neperku grožio dėžučių - lieka per daug produktų, kurių nėra kur dėti, nes jie nepatinka ar jau turiu kažką panašaus. Dėžutė tikrai atitinka kelionių temą, visi produktai nėra dideli ir realiai pakankamai gerai apgalvoti. Nors dėžutės turinį mačiau prieš įsigydama džiaugiuosi tik labai gražia dėžute ir First Aid Beauty vatos padeliais, visa kita iš esmės so-so. Veido kremas netiko pagal odos tipą, dulksnos per stiprus kvapas ir kliūna parabenai, šampūno vėl gi kvapas per aštrus. Blizgi pudra ir lūpų blizgis visai faini, bet nemanau, kad naudosiu, nes jau turiu tokių produktų. Jeigu kažkam po mano apžvalgos vis dėlto atsiras noras juos išbandyti ir perimti iš manęs, lauksiu laiškelio besameapzvalgos@gmail.com :)


Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. labai patinka man visos tos grožio dėžutės, kartais užsisakau ir aš sau, naujovių atrandu, pvz pas jus tos servetėlės, kai pirmą kartą pamačiau irgi gavus dėžutėje buvau. labai įdomu dezutespakavimui.lt

    AtsakytiPanaikinti