Top 10 produktų, kuriuos verta pirkti iš BeautyBay

by - 15:35


Beautybay.com yra viena iš mano mėgstamiausių ir pirmųjų UK internetinių parduotuvių, kuri pasiūlė didelę skirtingų produktų įvairovę ir siunčia į Lietuvą :) Artėjant tokioms amerikietiškoms išpardavimo dienoms kaip black friday ir cyber monday, noriu pasidalinti savo TOP 10 rekomendacijomis, nes nors šventės ir amerikietiškos, beveik kiekvienais metais kažkokias nuolaidas daro ir kitų šalių parduotuvės. Nors tiesą sakant, net ir be jokių nuolaidų šios prekės tikrai labai vertos dėmesio ir jei norit kažko naujo, bet nežinot ko, ar ruošiatės kažką pirkti galbūt bus proga papildyti krepšelį, pasidėti sau dovaną po eglute ar nupirkti ją kitam :) Kiekvienas rausvas priemonės pavadinimas yra nuoroda į tą prekę :)

Kol nepradėjau šnekėti apie produktus, noriu pasidalinti pagrindine informacija, kuri bus aktuali dar nepirkusiems iš šios parduotuvės :
1. Muitai? Jokių muitų ir kitokių mokesčių iš čia perkant nėra, nes tai europinė parduotuvė. Galite pirkti už dideles sumas ir būti ramūs.
2. Siuntimo kaina? Nemokamas siuntimas taikomas tada, kai krepšelio suma viršija 25€. Tai vadinamas international saver siuntimas, jis yra nesekamas, neregistruojamas. Perkant už mažiau - siuntimo mokestis 4.50€. Registruotas (international express) siuntimas kainuoja nemažai - 16.90€ ir yra nemokamas tik išleidus 283€.
3. Siuntimo greitis ir kokiu būdu siųstis? Aš visada siunčiuosi tik tuo international saver, paprastu siuntimu. Dar nei karto siuntinys nebuvo dingęs. Nors siuntimo laikas parašytas labai trumpas (5-7 darbo dienos) tokiu greičiu iš jų greičiausiai dar nesu gavusi siuntinio. Dažniausiai siuntimas užtrunka apie dvi savaites, retais atvejais užtrunka iki mėnesio.



1. Makeup Geek šešėliai / €5.80


2015 gruodį BeautyBay pirmieji „atsivedė“ Makeup Geek produkciją į europą ir jei neklystu, jie vis dar vieninteliai, bent jau tie, kurie patikimi ir siunčia į Lietuvą. Makeup Geek vienetiniai šešėliai tikrai labai puikūs ir vieni iš geriausių tiek kaina, tiek spalviniu pasirinkimu. Mano magnetinė paletė sudaryta iš pačios išsirinktų pagrinde Makeup Geek šešėlių yra mano daugiausiai naudojama ir greičiausiai mėgstamiausia. Nors susidėti savo paletę iš vienetinių šešėlių tikrai kainuos daugiau nei pirkti įprastas šešėlių paletes, bet susidėję ją pačios bent naudosit visas iki vienos spalvas! Mano pilną įrašą apie Makeup Geek šešėlius rasite čia, labai labai juos rekomenduoju.

2. Z Palette / Large Magnetic Palette / €12.70


Tai ta magnetinė paletė, kurioje ir laikau šešėlius. Pats tas dydis, nei per gigantiška, nei per maža, joje telpa 27 standartinio dydžio vienetiniai šešėliai. Žinoma, pagal norą galite rinktis ir mažesnes ar dar didesnes, taip pat ir norimą spalvą :) Ši paletė labai patogi, paprastai atsidaro, netepli, o jei ir susitepa ar pribyra šešėlių lengvai valosi.

3. Anastasia Beverly Hills - Modern Renaissance šešėlių paletė / €49.60


Tai kultinė paletė, iš tūkstančių pirkėjų įvertinimų įvairiose internetinėse parduotuvėse turinti beveik tobulą, 5 iš 5 žvaigždučių įvertinimą. Ne veltui, gera šešėlių formulė ir pigmentacija, jie puikiai sklaidosi, paletėje didelis matinių spalvų pasirinkimas. Tiesa, jeigu jums patinka šaltesnės šešėlių spalvos reikėtų pasieškoti kažko kito :) Šios paletės pilną apžvalgą pas mane galite rasti čia.

4. L.A. Girl - PRO Coverage HD Long Wear Illuminating skysta pudra / €12.80


Man tai vienas iš šių metų pudrų atradimų, nes tokio tipo pudrų nėra daug. Ji vidutinio, link stipraus maskavimo, tačiau nesausina ir nesuteikia to stipraus matinio efekto, o iliuminuoja, padaro odą sveikai spindinčią. Tiesa, spalvų pasirinkimas nėra labai geras, bet yra ir balta šios pudros versija, su ja galima pasišviesinti tiek šią tiek kitas pudras. Apie tris jų spalvas pasakojau šitame įraše.

5. Stila - Stay All Day Liquid Lipstick skysti matiniai lūpų dažai / €19.40


Stilos skysti matiniai lūpų dažai lyg ir buvo vieni iš mano pirmųjų ir vis dar vieni iš mėgstamiausių. Gan platus spalvų pasirinkimas, švelni, kreminė konsistencija, lygiai dengiasi, nesusigumuluoja, netrupa, nelimpa. Sausina tikrai minimaliai, turi labai švelnų ir patogų plokščią aplikatorių :) Jei tik ieškote gerų skystų matinių lūpdažių mano rekomendacija šimtaprocentinė, ryškiai pajusite skirtumą nuo visokių Maybelline, Rimmel, Nyx ir panašiai.

6. Makiažo šepetėliai / Morphe Brushes / Zoeva / Sigma


Čia jau negalėjau ir nesistengiau kažko išskirti. Mano nuomone, jeigu jums reikia makiažo šepetėlių, BeautyBay yra viena iš geriausių vietų juos pirkti, nes turi daug skirtingų, ne vien mano išvardintų brandų ir labai platų pasirinkimą, taip pat kainos vienos iš žemesnių europinėse parduotuvėse. Mano atskirus įrašus apie šepetėlius galite peržiūrėti čia.

7. Violet Voss dirbtinės blakstienos / 12.90 €


BeautyBay taip pat siūlo tikrai platų dirbtinių blakstienų pasirinkimą, deja, daugumos jų kainos labai didelės. Vienos iš sąlyginai pigesnių, bet vistiek ne pigios yra Violet Voss blakstienos. Jei jūs iš tų, kurios retkarčiais dirbtines blakstienas užsidedat, siūlyčiau peržvelgti jų asortimentą. Kiekvieną kartą nuimdama klijus ir sutvarkydama šios firmos blakstienas vieną porą aš tikrai nešioju apie 10-15 kartų, kas yra tikrai daug.

8. House of Lashes - Lash Adhesive blakstienų klijai / €11.70


Pagaliau, pagaliau BeautyBay atsirado ir House of Lashes produkcija! Tekdavo siųstis ją iš JAV, o dabar puiku, kad bus galima įsigyti ir arčiau. Kažkada ir aš galvojau, kad DUO yra geriausi blakstienų klijai, o dabar kai girdžiu daugelio kartojamą tą sakinį tyliai kikenu ir galvoju - jūs dar nebandėt House of Lashes! Kai tik juos pabandžiau, DUO klijai nusikėlė į stalčiaus galą ir ten pasiliko. House of Lashes klijai yra be latekso, juos lengviau aplikuoti, greičiau nudžiūna ir blakstienos laikosi su jais kur kas ilgiau. Tituluočiau juos geriausiais pasaulyje blakstienų klijais.

9. The Ordinary - 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil argano aliejus / €8.50


Jei jums reikia natūralaus aliejaus veidui, plaukams ar ragams, rekomenduoju The Ordinary argano arba marulos (šiuo metu jie jo neturi) aliejų. Jo kaina kiek didesnė nei oficialiame puslapyje, tačiau jei ten nesurenkate krepšelio už 25€ nemokamam siuntimui pigiau išeina pirkti iš BeautyBay. Mano pilna apžvalga apie argano aliejų yra čia, man laaabai patiko.

10. Morphe 35 šešėlių paletės / €25.50


Na, kaip gi be Morphe šešėlių.. Jei kas prekinotės BeautyBay, greičiausiai kažkuri iš tų palečių buvo pagrindinė užsakymo dalis, nes kiek pastebėjau jie turi jų didžiausią pasirinkimą ir greičiausiai papildo. Dėl Morphe palečių yra galybės skirtingų nuomonių, bet prie BeautyBay įvertinimų beveik visos siekia 5 žvaigždutes iš 5. Aš turiu tik vieną, 35O paletę ir ja esu patenkinta, juk gauname tiek daug šešėlių už gerą kainą. 35O paletės senutė apžvalga randasi čia.


Tai mano toks TOP 10, nors lengvai būčiau padariusi ir penkioliktuką, nes ten tikrai labai labai daug pasirinkimo ir gerų priemonių. Kokios jūsų TOP prekės iš BeautyBay?

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. sveika! o kokias black friday nuolaidas praeitais metais siūlė beautybay ir cultbeauty?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laba :) Kiek pamenu, tai BeautyBay darė kai kuriems brandams/prekėms nuolaidas 15-30%, žinoma buvo kaip visada, kad kuo populiaresnės prekės tuo mažesnės nuolaidos arba išvis joms nebuvo jų. O CultBeauty praeitais metais nieko įspūdingo nebuvo.. Lyg tai perkant už 50svarų-5svarų nuolaida su kodu, perkant už 100 svarų-10svarų nuolaida ar panašiai :)

      Panaikinti