Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #5

by - 06:00


Nežinau kaip jūs, bet mane tas karštis tiesiog sekina ir jau taip nusibodo. Viską, kas susiję su blogo reikalais galvoju padarysiu rytoj, bet atėjus rytojui kartoju tą patį ir gaunasi užburtas ratas, nes sunku prisiversti tiek rašyti tiek sufotografuoti. Pora įrašų turiu beveik paruošusi iš seniau, bet trūksta nuotraukų ant veido, o dažytis ir dar fotkintis kažkodėl dabar viena iš tų veiklų, kurios nei kiek nenoriu. Pavyzdžiu tam, ko orai neveikia ir kas išlieka produktyvus :) Na, o šiandien bandysiu jums eilinį kartą papasakoti apie sunaudotus produktus, nors šį įrašą bandau rašyti jau ketvirtą dieną :D Jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


The Chemistry Brand Retin-Oil (24€) - mažiau žinomos Deciem kompanijos linijos kūno aliejus, skirtas prieš randus ir strijas. Jums labai pasisekė, jei niekados neturėjot strijų, nes mane jos pradėjo kankinti jau nuo paauglystės ir lieka raudonos tiesiog visą amžinybę. Iš pradžių nurašiau šį produktą, nes tikėjausi greitesnių efektų, bet skirtumą pradėjau matyti sunaudojusi pusė buteliuko ir negaliu atsidžiaugti, nes iki šiol absolučiai niekas nepadėdavo! Būtinai kartosiu, bet pirkau per nuolaidas ir dabar ranka nekyla mokėti pilną kainą, nes ji už 100ml kiekį didoka. P.S šis produktas retinolio pagrindu ir jo nėščioms/maitinančioms naudoti negalima.

Bioderma Atoderm Sos Spray purškiklis (14.99€) - jau trečias, puikiai nuramina sausos odos niežėjimą, drėkina, greita ir patogu naudoti, tik labai greitai išsipurškia. Pilną jo apžvalgą rasite čia.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter (Pilna 18.90€, su nuolaida 9.45€)  - aviečių sviestinis kūno kremas. Mačiau kaip instagram'e Irma gyrė tokį persikinį ir man įsiminė, po kurio laiko eidama pro Body Shop parduotuvę prisiminiau ir iš smalsumo užsukau, nes jų priemones esu bandžiusi labai minimaliai. Pasiemiau su -50% nuolaida ir taip patiko, kad sutepiau per dvi savaites :D Puikiai ir drėkina ir maitina, labai skanus kvapas, patogi pakuotė. Labai patiko.

EO Lab Body Cream Butter Deep Skin Recovery - Mexican Guava kūno sviestas (5.49€) - sunaudojau, bet tikrai nekartočiau. Labai nemaloni klampi konsistencija, kvapas per aitrus. Plačiau apie jį rašiau čia.


Biok Dermatology kreminis kūno prausiklis sausai/jautriai odai tikrai buvo puikus, bet jau nebėra pirkti. Pigesnė ir kiek malonesnė alternatyva man šiuo metu mėgstamiausi Green Feel Aš Ikona prausikliai. Užsipirkau per nuolaidas po 1.91€, bet tuomet Eurokos pradinė kaina tebuvo 3.19€. Dabar visur suvienodino - 5.99€, tai man pirkti už tiek nekyla ranka :( Naudoju jau paskutinį turimą ir turbūt žiūrinėsiuosi kažko naujo, jei nesulauksiu gerų nuolaidų.

Palmolive Berry Delight dušo želė (3.99€) - kažkuriuo metu buvo išpopuliarėjusi, išsiųsta visokiems influenceriams. Aš pirkau ją dar gerokai prieš tai ir naudojimui prausti tik rankas, nes kūnui sudėtis man pasirodė prastoka. Kvapas tikrai labai uoginis, saldus ir skanus, tik rankas plaunant ne pora kartų per dieną, o bent dešimt, man prasidėjo alergija.


Sunday Riley Good Genes yra vienas iš geriausių atradimų šiais metais! Vien 8ml miniukas sugebėjo mano odą smarkiai pakeisti ir pagražinti! Žiauriai įsimylėjau šį produktą ir labai liūdna, kad jau baigėsi, nes cultbeauty jau baisiai ilgai išpirktas ir vis nepapildo. Pilno kaina didžiulė, bet vertas taupymo. Labai norėčiau pilno, tikiuosi, kad iki Kalėdų pardavime atsiras :D Dariau odos būklės nuotraukas jį naudodama, todėl norėčiau dar jį panaudojusi viską papasakoti ir parodyti jums.

MAC Prep+Prime Fix+ (20.95€) - jau gal prieš pora mėnesių sunaudojau, bet į jį persipyliau Mario Badescu dulksną, tai taip ir gavosi. Dabar per karščius jame paprastas vanduo ir tarnauja kaip gaiviklis. Apsipurškus ir papūtus ventiliatoriui taaaip gera, bent trumpam. O pats Fix+ man super produktas, turbūt niekada nenustosiu jo naudot. Šis buvo kokosinis, iš limituotos kolekcijos. Apžvalga čia

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane (7.20€) ir Hyaluronic Acid 2% + B5 (6.80€) kartojami produktai. Skvalenas iš jų aliejų kaip ir mėgstamiausias, nes puikiai drėkina ir yra lengviausias, ne toks riebus. Hialurono rūgštį pirkau, nes nelabai turėjau ką naudoti rytais, bet ir pora buteliukų sunaudojusi lyg ir nematau skirtumų, pats produktas man odos nedrėkina, palieka lipnumą. Naudoju iš įpratimo, toks nei labai geras, nei labai blogas produktas.

Mažiukas pieštuko galiukas yra MAC Lip Pencil Whirl lūpų pieštukas (17€) - šios spalvos lūpdažis kažkodėl man neprilipo, bet pieštukas truputį šviesesnis ir tobulas. Kartoju jau net trečią ir naudoju beveik prieš bet kokį lūpdažį, ypač prieš skystus matinius.


Apie EO Lab Argana Spa plaukų aliejų-fluidą nesenai pasakojau čia, tai nesiplėsiu. Tiesiog kartočiau, patiko, bet iš tos EO Lab aliejų trijulės šitas nėra mano mėgstamiausias.

L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Coriander plaukų kaukės (10€) naudojimas kažkaip užsitėsė, bet man ji tikrai patiko. Naudojau kaip kondicionierių, plaukai po jos švelnūs, minkšti, blizgantys. Minusas daugeliui būtų stiprokas kalendros kvapas, bet man jis patiko. Jos apžvalga čia.  

Garnier Fructis Repairing Papaya Hair Food plaukų kaukė (8.59€) man irgi buvo tik kaip kondicionierius. Efektas nebuvo kažkoks stebuklingas, bet paminkštindavo plaukus, lengviau šukuodavosi. Patogi pakuotė ir nuostabiai skanus, kažkuo man labai artimas kvapas labiausiai patiko. Dabar naudoju bananinę. Noriu dar su goji uogomis, bet mielai kartočiau ir šią. 


Lumene Basic Blue Cleansing Gel veido prausiklio pardavime jau nebėra. Šį naudojau N metų ir labai mėgau, bet neliūdžiu. Nusipirkau kitokį Lumene prausiklį ir jis man visai patinka, o po jo gal vėl bus proga pabandyti kažką naujo.

Bioderma micelinis vanduo man vis dar mėgstamiausias, Biok toniko pardavime vėl gi nebėra. Per išpardavimus jo užsipirkau, bet jei po nauju Kilig ženklu neatsiras irgi labai nesigraušiu. Kolkas tas naujas brand'as man visiškai nelimpa. Kai kurių priemonių sudėtys keitėsi, kainos išaugo, o blogiausia, kad jie apie savo produkciją nieko nebežino. O kaip jums? 

Physiogel DMT kremas (75ml 14.99€) - vienu metu dingo ir visus išgąsdino, bet kaip sakiau, gandai nepasitvirtino, pardavime vėl yra :) Tai mano n metų naudojamas veido kremas, gana kuklios, bet puikios ir naudingos sudėties. Vienas iš tos mažumos kremų, kuris iš tikrųjų ir ilgam sudrėkina ir maitina odą, ilgokai nesusigeria - kas man apie jį ir patinka, bet jeigu jūsų oda nėra sausa, tai jis netiks. Kai nebeišsispaudžia visuomet prakerpu pakuotę, nes ten būna dar 10-15ml mažoje pakuotėje, maniškėje 150ml slėpėsi dar apie 30ml. 


Kerastase šampūno miniukas man nepatiko, vieną kartą pabandžiau, o jis ilgą laiką ir stovi. Sudėtis nekokia, o kvapas man senamadiškai bobutiškas.

Noughty To The Rescue Moisture Boost šampūnas (8.39€) irgi stovėjo ilgą laiką. Kvepia vynuogėmis ir aš pagaliau supratau, kad jų kvapo kosmetikoje negaliu pakęst. Kelis kart ploviau galvą, poto padėjau naudoti skutant kojas, bet tas kvapas.. Šampūnas jau senokai stovėjo duše ir pakuotė tapo baisi, dėl to kiek buvo likę išpyliau į kriauklę, bye bye.

Apie Batiste sausą šampūną pykau instagrame, nes toks pats tik kitoje pakuotėje man buvo geresnis. Bet įsinaudojus nebepurškė taip baltai kaip iš pradžių ir susinaudojo. Kai karšta nebedžiovinu plaukų fenu, nes ir be jo greitai išdžiūna ir dažniau plaunu galvą, tai sausi šampūnai dabar nenaudojami ir be jų taaip gera! 

Kaip jūs? Ir kas pas jus tuščio, arba atvirkščiai, naujo ir nerealiai gero? :)

Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. Galėčiau tuštučių įrašus skaityt ir skaityt kasdien❤️

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš naujų turimų produktų labiausiai turbūt norėčiau pasidžiaugti intymios higienos prausikliu, kurį pagaliau pavyko rasti normalios sudėties ("Yes" Livinn'e). Kitas minėtinas yra Vit. C serumas, kam aktualu, stiprus ir su kuriuo pagaliau pavyko pamatyti bent kažkokį efektą odai (Wishtrend). Taip gavosi, kad dabar susipirkau atsargai įvairių serumų (laukia eilės), bet po vakar dar ir gundausi Hylamide SUBQ įsigyt :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mano mintyse sąraše irgi senai yra Subq anti age ir Subq eyes :) Bet dar visokių turiu, tai neįsivaizduoju kada jiem eilė ateis :D

      Panaikinti
  3. Bioderma micelinis.. kiek vis pirkdavau ir lygindavau su garnier rožiniu miceliniu, nematydavau skirtumo, nebent kainos atžvilgiu..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo Garnier sudėtis prastesnė, nebent atnaujino formulę. Jame būdavo pavojingas konservantas polyaminopropyl biguanide, kurio aš, pvz, vengiu :)

      Panaikinti