WTF? Kocostar Pink Peach Lip Mask lūpų kaukė

by - 06:00



Kaip jums šių metų Black Friday? Buvo ir gerų nuolaidų, bet visumoj ir metų eigoje per nuolaidas ar tiesiog su papildomais nuolaidos kodais kai kuriose svetainėse bet kada galima nusipirkti už tokias kainas :) Tai aš nelikau ypatingai sužavėta. O šiandien aš rašau apie Kocostar. Tai korėjietiška kompanija, man atrodo Lietuvoje jau pakankamai žinoma - ne viena fizinė ir daug internetinių parduotuvių turi jų produkciją. Man patinka jų Slice Sheet Mask veido kaukės iš atskirų medžiaginių rutuliukų, kuriuos po vieną galima išsidėlioti ant veido kaip tik norisi, tai pamačiusi lūpų kaukę optimistiškai pasiemiau. Kocostar Pink Peach Lip Mask yra tiesiog drėkinamoji kaukė lūpoms iš hidrogelio. Žada nedaug, tik tiek, kad lūpos bus pamaitintos ir saugojamos nuo žalingo aplinkos poveikio, bet smalsumas išbandyti vistiek nugalėjo. 


Pati kaukė viduje, kaip minėjau, hidragelinė, šviesios ir permatomos persiko spalvos. Naudojau taip kaip rekomenduojama - uždėti ant švarių, sausų lūpų ir laikyti 10 minučių. Prilipo sunkokai, nėra šlapia, vis atsilipdydavo kampučiuose. Ji tik buvo vėsi, mano pojūčiai užsidėjus tai net nežinau... Tas pats, kas ant lūpų užsidėjus guminuką. O ir atrodo juokingai. Iki šiol nesusidūrus su tokia procedūra buvo keista ir negalėt kalbėt, judint lūpų. Poveikio nepajaučiau jokio, kai užsidėjau kaukę lūpos buvo sausos, kai kaukę nusiemiau jos nebuvo nei kiek labiau sudrėkintos. 



Sudėtis itin paprasta, nes nors atrodo ilga, pagrindas tik pirmi šeši ingredientai - vanduo, glicerinas, drėkiklis, tirštiklis, ceratonijos derva ir ksantano derva - abu gelizuoja, sudaro tą plėvelę, tai ir visi pagrindiniai ingredientai. Tolesni sudaro vos 1% ar mažiau, tad nėra prasmės ir viską versti :)

Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, PEG-60Hydrogenated Castor Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Panthenol, Chlorphenesin, Allantoin, Butylene Glycol, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Agar, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Prunus Serrulata Flower Extract, Fragrance, Calcium Lactate, Potassium Chloride, Glucose, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Red Oxide of Iron(Cl 77491), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Maltodextrin, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Freesia Refracta Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Coral.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kaukė vienkartinė ir jos kaina apie 3.79€, ją galima rasti Douglas, EurokosMakemyday, ir kitose mažesnėse parduotuvėse internetu.


Miela pakuotė ir visai faina kaukės idėja, bet čia buvo turbūt blogiausiai išleisti beveik keturi ant kosmetikos :D Nerekomenduočiau.. Geriau jau pataupyti geram lūpų balzamui.

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Bandžiau ir aš, įspūdžiai tokie pat.idėja įdomi, bet poveikio jokio nepajutau.tikrai geriau lūpų balzamui tuos eurus išleist :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va, ar patiko ar ne, visuomet smagu, kai įspūdžiai sutampa!

      Panaikinti