2018 atradimai ir mylimiausi

by - 10:00


Ir vėl nauji metai ir vėl sveikinuosi iš įrašo apie mylimiausius, labiausiai naudotus ir šių metų atradimus! Viską metų bėgyje užsirašinėjau, kai kurios priemonės iškrito, kai kurios liko, bet paminėsiu ne vien tik produktus nuotraukoje. Tai nebus priemonės išleistos 2018-ais, tai konkrečiai mano atradimai, labiausiai prilipę, sužavėję ar daugiausiai naudoti produktai :) Apie viską trumpai, nes kažkodėl apie dekoratyvinę ir kūno, veido ir plaukų priežiūros kosmetiką sugalvojau parašyti bendrai ir pridariau milijoną nuotraukų, bet rausvas priemonės pavadinimas bus į atskirą apžvalgą jei ji pas mane yra, tad ten paskaitę sužinosite plačiau.


Glow Recipe Watermelon Pink Juice Moisturizer man atrodo mano pats mylimiausias produktas, kurį naudojau praeitais metais! Viskas jame tobula : kvapas, tekstūra, poveikis, sudėtis, pakuotė. Naudojau kasdien ir džiaugiausi, dabar jau atsisukus buteliuką tik likučius mėginu iškratyti ir tikrai liūdna, kad baigėsi, nors ir kartosiu. Nepaprastas atradimas, tai jau tikrai. 


2018-ais ne tik susipažinau su Glow Recipe, bet išbandžiau net šešis Sunday Riley produktus. Good Genes pieno rūgšties serumą įsimylėjau sunaudojusi 8ml miniuką, gautą Sephoroje. Irgi patiko kvapas, tekstūra, o poveikis.. Net naudojant kelis kartus į savaitę sugebėjo panaikinti daug spuogelių ir paraudimų, pagerino odos būklę. Kadangi Europos rinkai šį produktą pakeitė absolučiai dėl per didelės pieno rūgšties koncentracijos šią versiją aš siunčiausi ir jūs galite gauti tik JAV.  


Shiseido nėra mane labai traukianti kompanija, bet paskaičiusi tūkstančius puikių atsiliepimų apie vatos lapelius susigundžiau ir taip pamilau, kad vėl tenka siųstis, nes norisi kartoti! Sako, kad patys geriausi vatos lapeliai pasaulyje ir bent kolkas aš pritariu. Tobulo dydžio, kvadratiniai, nei per ploni nei per stori, be siūlių, nepraskysta, švelnučiai, o svarbiausia, kad produkto nesugeria taip smarkiai kaip kiti ir tiesiog gerai pasklaido po veidą. 


The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane buvo labiausiai naudotas ir mėgstamiausias, paprastas aliejus veidui. Padrėkina ir maitina, švelnus, nėra labai sunkus. Taip pat labai patiko ir jų B aliejus, sunaudojau ir kelis Marulos aliejus, bet skvaleną kartojau daugiausiai kartų. 


Daug nerimo įnešė vos ne ištisus metus iki šiol tai iš visur dingstantis tai atsirandantis Physiogel DMT veido kremas. Naudoju tiek daug metų, jog atrodo jis jau mano dalis. Niekada neišmainiau į jokį kitą ir nežinau ką daryčiau, jei jis pradingtų. Iš šerpetojančios sausos veido odos jis padaro normalią, puiki sudėtis ir drėkina ir maitina. Tik tiek, kad jis sausai-normaliai odai, kitiems gali būti per riebus, ilgokai nesusigeria, tad turėkit omeny.


Indie Lee COQ-10 Toner tonikas sužavėjo saugia sudėtimi, jaučiamu stipriu tonizavimu, tarsi lengvai sutrauktų ar dezinfekuotų odą, bet ištiesų suteikia nerealų drėkinimą, švelnina ir ramina veido odą, kartu tarsi išvalydamas, nes nusivalius juo jausmas toks, kad oda labai švari ir gaivi. Sunaudojau vieną ir dėka Kalėdų senio kartoju!


Bioderma Atoderm SOS Spray kažkas nerealaus išleisto praeitais metais. Būtinai paskaitykit pilną apžvalgą jei jūs ar kažkas šeimoje turi itin sausą kūno odą, kurią net niežti. Šitas stebuklas greit ją nuramina.


Pagrindinis mano tuštučių serijos dalyvis - Green Feel/Aš Ikona kūno prausiklis su natūraliomis Bergascrub šveičiamosiomis dalelėmis. Šios priemonės per metus sunaudojau rekordiškai daug, gal kokių 15 jei ne daugiau. Mylimiausias prausiklis net mano vyrui. Man buvo pabodęs, bet padarius pertrauką vėl laiminga naudoju. Skaniai kvepia, kreminis, gerai prausia, šveičia ir nesausina, o padrėkina odą. Jei nebandėt nežinau ko laukiat :)


Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream kūno kremas greitai ir smarkiai sužavėjo, bet poto tas žavesys greitai ir atslūgo. Visgi buvo mano vasaros kvapas ir kol tas kvapas buvo tobulas, tol ir kremas buvo užburiantis. Taip pat man labai patiko ir praeitais metais atrastas The Body Shop aviečių kūno kremas. Sunaudojau labai smagiai juos du. Lyg ir jau išimtas iš prekybos, lyg ir pervadintas į uogų karamelių kvapą kiek uosčiau, bet tokį kaip mano nuotraukoje dar galima gauti per perdavinėtojas iš UK, kur savo antrąjį ir pirkau. Visgi Uoga Uoga Nebijok Pilnaties kremą kartojau dažniausiai, o dar vienas patikęs - Eo Lab Deep Skin Hydration kūno serumas.


Šiuo mano atradimu, tikrai veikiančiu matizuojančiu ir itin poras mažinančiu primeriu susigundė daug kas :D Gaila, kad negavau jokių kreditų, nuėjo tarsi banga. Šiaip ar taip Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner Primer man vienintelė ištikrųjų poras gerokai pamažinanti, paslepianti bazė, kuri veikia. Mylimukas buvo visus metus ir bus toks toliau. Jei turit problemų su didelėmis poromis ar greit besiriebaluojančia oda šis produktas turėtų pagelbėti.


Bent antroje metų pusėje mano makiažo pradžia tokia ir būdavo - kur reikia prieš tai minėtas Dr. Brandt ir keli papurškimai MAC Fix+. O čia jis visakeriopai naudingas produktas, kiekvienų metų mylimiausiuose mano minimas, apžvalgoje pasakojau kodėl :)  


Totaliai mėgstamiausia skysta pudra, kurios nepaleidau iš rankų - Too Faced Born This Way! Jetus, kaip aš ją pamilau. Man ji svajonių pudra. Ant veido atrodo žiauriai natūraliai, tarsi nepastebima, bet maskuoja labai gerai. Jokio pudriškumo, kaukės efekto. Nugula kaip antra oda, tik dar ir drėkina. Puiki,va kaip tik turėsiu jau ir dvi, žiemai užsisakiau šviesesnį atspalvį. Taip pat dar labai patiko Nars Natural Radiant Longwear pudra, bet Too Faced visgi man nugalėtoja. 

Maskuoklių naudojau daug ir visokių, visai patiko išgarsėjęs Revolution maskuoklis, tačiau man labiausiai prilipo vėlgi naujasis iš Too Faced apie kurį viską skaitėt arba jei norėsit perskaitysit apžvalgoje :)


Šešėliai.. Galbūt tikėjotės pamatyti ABH, Morphe ar Colourpop, bet va. Viena iš mėgstamiausių man buvo dar 2017-ais įsigyta Kylie Cosmetics Take Me On Vacation šešėlių paletė. Taip pat momentais labai lipo paprasta Tarte Clay Play šešėlių paletė, kurioje dar ir trys spalvos veido kontūravimui. Visų spalvų gera kokybė, kvepia kakava ir tokie paprasti, kad puikūs norint lengvo, kasdienio makiažo. Dar taip pat beveik visuomet į akių kampučius naudojau mažutės Wen n Wild Walking on eggshells paletės pirmąją, balkšvą spalvą, kuri nuostabi ir labai artima daugelio pamėgtai MAC Nylon.



Netgi ilgiau nei pirmą pusmetį kaip bronzerį naudojau nuostabųjį Physicians Formula Butter Bronzer, bet kai įsigijau Marc Jacobs Omega bronzerį, kortos susimaišė ir nuo tada naudojau beveik tik jį. Abu tikrai puikūs ir vienas į kitą labai panašūs, myliu abudu.


Catrice x Caviar Gauche highlighteris man buvo didelis praeitų metų atradimas, nes gerų pigių higlighterių mažai yra, o čia dar toks išskirtinis pakuote ir spalva.


Tik visgi kaip ir praeitais metais taip ir šiais, tas must go, vis dar mylimiausias buvo Jouer Citrine highlighteris. 


Su tušu nenustebinsiu, kasmet iš eilės tas pats Too Faced Better Than Sex. Nepasidaro klampus, nekrauna košės ir neklampina blakstienų! Yra labai juodas, gan gerai užriečia blakstienas ir nerealiai smarkiai tankina ir pailgina. Be to klampumo jos atrodo idealiai, neapsunkintos, ilgos ir tankios. Rimtai, su nei vienu tušu mano blakstienos neatrodo taip gerai kaip su šiuo dėl to jis man nepakeičiamas.  Dar vienas paminėjimo vertas tušas yra NYX Worth The Hype, iš visų naujų mėgintų tušų praeitais metais šis įstrigo labiausiai.


Lūpų produktų šiais metais naudojau ir pirkau gerokai mažiau, du mylimiausi išliko tie patys nuo 2017-ųjų, tai MAC Whirl lūpų pieštukas bei ABH Pure Hollywood skysti matiniai lūpų dažai. Puiki kokybė ir man prilipę spalvos. MAC Oyster Girl lūpų blizgis tapo ne tik vasaros, bet favoritu iki šiol. Nelabai mėgau blizgesių, bet šis itin prilipo, jau beveik sunaudojau! MAC Blankety lūpų dažai irgi buvo nemažai naudojami. Graži neutrali spalva ir nesausinanti, kiek švytėjimo turinti formulė labai patiko. 


Best Damn Beauty - Best Damn Lip Mask lūpų kaukė/balzamas tokia gera, kad jos kitaip net ir aš nepavadinčiau. Kolkas neradau jai jokių analogų nei iš tolo, kas yra tiesiog baisu, nes kompanija užsidaro ir nusipirkti jos nebėra kur. Sunaudojusi esu gal net kokias 10..  Ant lūpų išlieka ilgai, geriasi į jas, drėkina ir maitina, saugo nuo suskilinėjimo ir sausumo. Jau ir paskutinė man prie pabaigos, tiesiog apmaudu, kad laiku neprisisakiau bent keliem metam.


Šampūnas gana nuobodi priemonė, bet atsirinkti tinkamą, kuris patiktų bent daugeliu aspektų man labai sudėtinga. Daug kartų kartojau Deciem Stemm linijos aminorūgščių šampūną, susidraugavau su keistoku kvapu ir tuo, kad jis silpnai putoja ir jo naudoti reikia labai daug. Mano plaukams labai patiko. Gaila irgi, kad jau nebegaminamas, bet žadėjo, kad kažkas panašaus turėtų atsirasti po The Ordinary ženklu.


EO Lab didinantis apimtį purškiamas plaukų kondicionierius mano buvo naudojamas kaip papildomas kondicionierius ant plaukų per visą ilgį, bet ne ant šaknų. Kvapas saldžiai gaivus ir neerzinantis, purškia smulkia dulksna, man atrodė, kad kiek lengvina iššukavimą ir šiaip malonu buvo naudoti. Gal nėra kažkoks super duper nuostabus, bet nebloga sudėtis ir yra kartojamas.


Eo Lab Macadamia Spa plaukų aliejus - fluidas super ir daugelis tą žinot! Per metus sunaudojau ir kitas rūšis ir kelias Macadamia ir tai buvo mano vieninteliai naudoti plaukų aliejai. Svarbiausia jog nei kiek nebesišakoja plaukų galiukai, ilgam užtenka, neriebina plaukų ir gera kaina. Bėda, kad vėl neberandu kur įsigyti. 

Štai ir tokie mano 2018-ųjų atradimai ir mylimiausieji. O kas visus metus karaliavo pas jus?


★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤




You May Also Like

14 komentarai (-ų)

  1. Labas!
    Maciau kad atsirado 4 nauji revolution primer'iai,negalvojate ju isbandyt? Ziurejau uzsienietes apzvalga,bet nepasitikiu taip kaip jusu apzvalgomis��

    AtsakytiPanaikinti
  2. Metų atradimas - tavo blogas ;)) Nuo metų pradžios užmačiau blogą ir nuo tada skaičiau kiekvieną postą. Labai žaviuosi ir giriu už kiekvieno posto objektyvų įvertinimą iš visų pusių ;) Ne kartą pirkau produktus vien dėl to, kad mačiau bloge;D Didžiausios sėkmės ir nenustok rašyti ;))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jetus koks gražus komentaras, skaitydama šypsojausi :) Labai ačiū, kad taip ištikimai skaitot ir pasitikit!

      Panaikinti
  3. Hahha, Better than sex miniuką nusipirkau ką tik per kalėdinių rinkinukų išpardavimą Sephoroje - smalsumo vedama noriu pati išbandyti :D Iš mėgstamiausių paminėsiu Schmidts dezodorantus stiklainiukuose - mano nuostabai jie gerai laikė net vasarą. Kol kas turėjau tik rožių kvapo, bet dairausi į Bergamot+Lime, manau surizikuosiu, nors aliejai gali sualergizuot :/ Šiaip labai mėgstu rutulinius, bet paskutinis pirktas(Deo Balm-active derm) buvo visiškas pravalas, kad net metu lauk, praktiškai beveik niekad taip nesielgiu :D Džiaugiuosi pagaliau atradusi geros sudėties intymios srities putas - YES. Kol kas turiu bekvapes, bet mačiau yra rožių kvapo - kadangi tikrai kartosiu produktą, galbūt rinksiuos sekantį su rožėmis. Iš serumų paminėsiu Hylamide SUBQ - nežinau kiek efekto turėjo odai (skirtumo man nesimato niekad su jokiais serumais), bet bent jau žinau kad maloni tekstūra, odos neerzina, man labai tiko rytais po makiažu, nesivėlė ir pan. (tuo tarpu jų Low Molecular HA man mažiau patinka, lyg ir linkęs dilgčioti, bei tirštesnis - didesnė produkto išeiga, to nusprendžiau nebekartoti). Iš The Ordinary vis dar mėgstu Granactive Retinoid 2% Emulsion, patinka jo tekstūra, kvapas, turiu įsitikinimą kad ir gražina odą :D (tuo tarpu Alpha Lipoic Acid 5% greičiausiai mesiu lauk nesulaukus subaigimo, nes per daug dilgčioja, ir šiaip sunkiai jį naudoju). Iš dekoratyvinės - esu ištikima The Balm presuotų produktų naudotoja, šešėlių, kelioninio rinkinių. Turbūt dar praeis ne vieni metai kol bent įpusėsiu sunaudot :D Kol nenusibodo - viskas ok, bet gali būti, kad užsinorėsiu naujų spalvų :) Į makiažo pagrindą kurį naudoju dabar - Ere Perez Oat Milk foundation (new tūtelės formoj) - pradžioj žiūrėjau skeptiškai, bet dabar visai pamilau. Jis daug nemaskuoja, bet man taip tinka :) Jis besilikonis - pastaruoju metu perėjau prie tokių. Ir, nors Too Faced Born this way skambai viliojančiai, bet turbūt liks neišbandyta (kaip ir tavo minėti talkiniai ar poras kemšantys highlaiteriai/bronzeriai, deja) :) Iš dekoratyvinės ką greičiausiai įsigysiu ateityje - turbūt ABH klasikinius produktus: antakiams ir galbūt šešėlius, o galbūt ir kažką iš lūpų produktų! :) (dar nieko nesu turėjus iš ABH). Kūno kremą atradau Devita Shea Butter Brulee (iš Iherb, bekvapį) - produktą kartojau, man patiko. Tik gal kiek pradedu pasiilgti kvapų :D Stemm produktai man patiko, būtent dėl to kad įtikėjus esu jų nauda :) Tiesa, šampūno jau nelabai pamenu, bet kondicionierių turiu dar užsipirkus :D Bet pastebėjau, kad buteliui į pabaigą, jis sutirštėja, nebesipompuoja, ir tenka apvertus butelį kratyt, kas mano kantrybę veikia neigiamai :D
    Rodos tiek pagrindinių įspūdžių iš 2018, nemoku trumpai :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho kiek visko daug ir negirdėto :) Man irgi svarbi sudėtis, ypatingai veido ir kūno priežiūros priemonėse, bet jūs visai daugiau natūralistė :D Talkas ir man nepatinka, bet, kad man rūpi išbandyt išgirtą ir populiarią kosmetiką :D ABH antakių produktai visi puikūs, aš šiais metais vis tai tą tai tą naudojau, tai galutinio favorito neturiu :) O su stemm taip man tik su vienu šampūnu ar kondicionierium taip buvo, bet jau teko perkirpti pakuotę, nes kitaip niekaip likučio nepavyko išsiimt :D ačiū, kad pasidalinai favoritais!

      Panaikinti
  4. Mano metu atradimas yra Too Faced pudryte Born This Way ir HOURGLASS pydru palete kazkas tokio!!! Nieko panasaus dar neteko tureti!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia apie paprastą Hourglass Ambient Lighting paletę ar Unlocked ar Edit 4? :)

      Panaikinti
    2. Apie Ambient Lighting palete ji man nereali, sumaisius visas 3 spalvytes rezultatas tobulas, jau ne vienas zmogus klause kas tepta ant mano veido!!! Tiesiog gyvas photoshopas!

      Panaikinti
    3. Oho! Dabar jau ir aš baisiai užsinorėjau kažko iš Hourglass pudrų :/

      Panaikinti
    4. Anonimiškas, o kuris pas jus edit? Matau yra minimum 5. Ar Ambient edit? Klausiu dėl visa ko, jei kada paleistų su 50% nuolaida :D

      Panaikinti
    5. Ne edit pas ją, o ta tradicinė Ambient Lightning Palette kur trijų spalvų kaip supratau :) o tokių nuolaidų nemanau, kad kadanors bus :D

      Panaikinti
    6. Paskui taip ir pagalvojau, nes kituose puslapiuose mačiau tik tą vieną, o pradžioj žiūrėjau Sephoroj, ten buvo įvairių variantų-editų tų trispalvių :)
      O dar norėjau paklaust iš kur siunties tuos Shiseido padelius? Nes lookfantastic, feelunique ar beautybay nematau :D

      Panaikinti
    7. Iš jav sephoros per tarpininkes, nes europoj kažkodėl niekur nėra jų, aš irgi visas svetaines apieškojus ://

      Panaikinti