Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil / aliejų pagrindo veido prausiklis

by - 10:00


Kokie jūsų reikalai su Kiehl's? Aš va, nesu gerai pažįstama, nes nors kompanija prasidėjo kaip vaistinė ir dar dabar bent išoriškai panaši į modernią vaistinę vis gi labai dažname jų produkte slepiasi bent po kelis skirtingus parabenus, kremuose silikonai, aukštai sudėtyse konservantai. Žodžiu atrodo ne tiems, kas išrankūs sudėtims, bet pala.. o aš juk tokia! Vistiek norėjau rasti ką išbandyti ir ačiū internetui, nes peržiūrėjau bestselerius, skaičiau atsiliepimus, sudėtis ir deja, tiek daug priemonių turėjau dėl to atmesti. Atsidarau vieną produktą, perskaitau sudėtį ir mintyse tariu nope, atverčiu antrą - nope, trečią - nope, tad rasti bent kažkiek priimtinas priemones nebuvo taip ir lengva. Visgi kai ką nusižiūrėjau, nušuoliavau į Kiehl's, nusipirkau ir likau labai patenkinta aptarnavimu ir nemokamu dovanos supakavimu, kadangi nusprendėm jog tai bus mano Kalėdinė dovana nuo antros pusės :) Ir štai, po tokios ilgos įžangos šiandien jums pasakosiu apie Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil - valomąjį veido aliejų/prausiklį.


Apie prausiklį rašo, kad jis aliejinis, tačiau susijungęs su vandeniu pavirsta į valomąjį pienelį, kuris švelniai, bet efektyviai nuvalo nešvarumus ir makiažą neišsausindamas odos. Praturtintas augalinių aliejų miksu - skvalenu, kuris yra augalinės kilmės lipidas panašus į lipidus esančius mūsų odoje, nakvišų aliejumi, kuris turi daug omega riebiųjų rūgščių ir levandų eteriniu aliejumi prausiklis palaiko odos balansą, glotnina bei paruošia odą regeneracijai nakties metu. Tinka visiems odos tipams.

Kai kam turėtų būti girdėta Kiehl's Midnight Recovery linija kurioje ypač žymus veido koncentratas ir paakių kremas ir visi jie kaip ir šis veido prausiklis kvepia vienodai - levandomis. Jau kam nepatinka levandų kvapas, tai apžvalgą galit išjungt ir dabar, nes čia tas kvapas ryškus ir tikras, ne muilinis kaip dažnai pasitaiko kūno priemonėse ar žvakėse. Prausiklis super skystas ir bespalvis, nėra sunkus ar labai riebus. Kaip ir buvo rašyta aprašyme susijungęs su vandeniu pavirsta į balkšvą pienelį, o tam užtenka būti drėgnais delnais ir aliejų ištrynus delnuose prausti veidą arba su sausais delnais dėti ant sauso veido ir poto šlapinti, bet pirmas variantas man priimtinesnis.


Kiekio reikia nemažo. 3-4-5 išspaudimai delne atrodo nemažai, bet kai lengvas aliejus pasiverčia pieneliu tas kiekis gerokai sumažėja, lieka tik plonytis sluoksnis ant rankų. Veidą prausti bent man malonu, jausmas lyg tepantis aliejinio pagrindo veido kremą, nes absolučiai nėra jokio putojimo. Dėl šios priežasties kai kam gali trūkti švaros jausmo, bet man kuomet nenaudoju makiažo juo veidą prausti patinka. Su makiažu nelabai susitvarko, nors ir rašo atvirkščiai. Pudrą nuplauna, negraužia akių, bet neįveikia iki galo net blizgių šešėlių ar tušo, nebent prausti veidą dukart ar naudoti daugiau prausiklio. O šiaip po nusiplovimo veidas būna nerealiai švelnus kaip padrėkintas aliejumi, bet ne šleikščiai riebaluotas. Kas įdomiausia, mano sausai/normaliai veido odai tinka ir jos nei kiek nesausina, bet va delnai po nusiprausimo juo lieka pasausėję. 


Pats sudėties pagrindas iš karto tikrai nėra tie minėti aliejai. Neišvengta ir tradicinių sintetinių kvapiklių ir kiek keista, kad su jais ir levandomis gana žemai priemonė išlaiko stiproką kvapą. Pradžioje tirpiklis-minkštiklis, kukurūzų gemalų aliejus, drėkikliai, minkštikliai ir emulsikliai, tada jau nakvišų aliejus, minkštiklis, skvalenas, kalendrų sėklų aliejus, konservantas, kiti turėtų būti iki 1% - tikrųjų levandų aliejus, minkštiklis, tirpiklis, minkštiklis, snapučių aliejus, rozmarinų lapų aliejus, kvapiklis, E vitaminas, kvapikliai, sojų aliejus, emulsiklis.

Ethylhexyl Palmitate, Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyglyceryl-10 Dioleate, Polyglyceryl-6 Dicaprate, Oenothera Biennis Oil / Evening Primrose Oil, Polyglyceryl-2 Oleate, Squalane, Coriandrum Sativum Seed Oil / Coriander Seed Oil, Phenoxyethanol, Lavandula Angustifolia Oil / Lavender Oil, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonate, Geranium Maculatum Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil / Rosemary Leaf Oil, Linalool, Tocopherol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Glyceryl Stearate Citrate.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



175ml Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil prausiklio kainuoja 32€, kas nėra pigu. Galioja tik 6mėn. nuo atidarymo. Šiuo metu Lietuvoje įsigyti galima tik dvejose Kiehl's parduotuvėse Vilniuje.

Aš prausikliu patenkinta, man patinka ne aršus veido nuplovimas, kvapas, ypač tai, kad po plovimo veido oda ypač švelni, nesudirginta ir nėra tempimo jausmo. O jums derėjo įsidėmėti ir tai : levandos, gerai nenuplauna makiažo, reikia nemažo kiekio, nėra putojimo. Kiehl's garsėja išdalinamų mėginėlių skaičiumi - 12 milijonų per metus, nežinau ar jie labai dosnūs ir Lietuvoje, bet jei šis ar kitas produktas jus sudomino tikrai galit bent pabandyt paprašyt mėginėlių pasibandymui prieš perkant pilną dydį :)

kiehls

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)