Uoga Uoga naujiena - Kondicionuojantis purškiklis plaukams ❤

by - 10:00


Na žinokit man šių metų pradžia labai Uogauoginė, nes su savais pirkiniais ir kalėdinėmis dovanomis pasipildžiau penkiais jų produktais, dar vieną laimėjau konkurse ir apskritai turiu nemažai mėginėlių. O šis kondicionuojantis purškiklis plaukams atsidūrė mano norų sąraše vos tik pamačius, kad jį išleido. Uoga Uoga turi daug kūno ir rankų kremų, šampūnų ir dušo želių, bet purškiklio plaukams rodos dar nebuvo išleidę niekada. O tokių, kurie būtų geros sudėties ir prieinamos kainos reikia gerai paieškoti, o čia va, prašau. Tik visgi nusipirkti buvo sunkiau nei galvojau :D

Paleidimo į prekybą dieną internetu iškart jo nepirkau, nes ateinančią dieną planavau važiuoti į Akropolį ir sakau įsigysiu jų salelėje, nereiks laukti kol atsiųs. Nu ateinu sau laiminga, jau vos ne piniginę traukiu, o man ir sako : nebeturim, jau vakar, per dieną išpirko.. Oho sakau, kaip greitai. Bet nieko, nusipirkau to ko reikėjo, o purškiklį sakau atsisiųsiu iš internetinės parduotuvės, Akropoly daug žmonių praeina, tai ir nebeliko. Aha, nueinu į uogauoga.lt ir žiūriu, kad ir ten jau nebėra. Tai teko kasdien po kelis kartus tikrinti, kol pagaliau beveik po pusantros savaitės laukimo grįžo į prekybą ir nusipirkau. Tai moralas toks, kad jei kažko reikia pirkit iš karto, nors aš vis nepasimokau :D

Na, grįžtant prie purškiklio, tai jo aprašymas labai aiškus : Sudėtyje esantys hidrolizuoti kviečių proteinai sugeba prasiskverbti į plauko vidų ir pastiprinti jį iš vidaus. Taip jie padeda atkurti plaukų struktūrą, padaro juos stipresnius ir paklusnesnius. Hialurono rūgštis yra efektyvus drėkiklis, o natūralūs nerafinuoti arganų, simondsijų ir moringų aliejai pamaitina plaukus ir suteikia jiems blizgesio. Naudojimas taip pat : Jei po šampūno nemėgstate naudoti plaukų balzamo arba net ir po jo jaučiate, kad plaukai sunkiai išsišukuoja, elektrinasi, šis kondicionuojantis purškiklis yra jums. Galite jį naudoti ant drėgnų plaukų po plovimo arba įsimesti į rankinuką ir panaudoti dienos bėgyje, kai reikia susišukuoti.

Kaip jau tikrai pastebėjot, purškiklis raudonoje pakuotėje kaip ir visa jų intensyvi linija ir dar stiklinėje. Tai nebūtų tobulas pasirinkimas keliaujant, o buteliukas dar ir pakankamai sunkus, bet namuose naudojant tas netrugdo, na gal tik tiek, kad baisoka numesti. Iš pradžių labai pykausi su purkštuku, nes spjaudydavo tiesiog tiesiom čiurkšlėm. Po kiek naudojimų sumaniau tiesiog pavalyti jį, pakrapšyti nagu, tai pradėjo purkšti normalia dulksna. Tik kas kelis naudojimus man ir vėl pasikemša, tad reikia vis pakrapštyt.


Purškiklio konsistencijos perteikti per nuotraukas nepavyko, nors purškiasi kaip ir permatomas, bet buteliuke atrodo balkšvas, o suplakus ant sienelių lieka riebalų. Šiaip yra sunkesnis už vandenį, juk jame tiek daug ekstraktų ir aliejų, bet pats nėra riebus. Kvapas super! Čia reikia pauostyti, lyg šviežia citrinos žievelė, greipfrutas be kartumo, spanguolės.. Šiaip nesu citrusinių kvapų fanė, bet jis kažkuo kitoks, ne intensyvus, toks tinkamai lengvas, gaivus, vaisinis. Ant plaukų jaučiasi silpnai, išsipurškus nieko neužuodžiu, tik prisikišus plaukus prie nosies :) Kalbant apie naudojimą ir poveikį, tai naudoju po plovimo ant drėgnų plaukų per ilgį, retkarčiais ir ant sausų. Tikrai neapsunkina plaukų, galai atrodo sveikesni, nes mano kieti ir nušiurę, vis gaila kirpti, bet va juos padaro blizgesnius ir suminkština! Vien dėl to man atrodo purškiklis yra vertas dėmesio. Padeda lengviau išpinti susivėlusius plaukus, nors nuo susivėlimo neapsaugo. Tikrai turėtų sumažinti plaukų pasišiaušimą, elektrinimąsi, nes sudėtyje yra ne viena tai daranti medžiaga, bet va mano plaukai ties tuo nėra problematiški. 


Sudėtis išversta skliausteliuose, kaip matot didžiausi kiekiai tų medžiagų, kurios jau buvo minėtos : vanduo, hidrolizuoti kviečių baltymai, kurie būtent ir yra naudojami plaukų kondicionieriuose ir kaukėse dėl antistatinių, kondicionuojačių savybių, drėkinantis glicerinas, visiems puikiai žinoma hialurono rūgštis ir toliau seka aliejai, ekstraktai, na, kam įdomu tai pasiskaitysite :) Gal kai ką baimins alkoholiai, bet kaip iš anksčiau teko girdėti Uoga Uog naudoja juos išgauti uogų ekstraktams, o net jei ir pridėti kaip konservantai ten jų turėtų būti lašas. Svarbu, kad nesausina plaukų, o ir šiaip man asmeniškai geriau sudėties gale alkoholis negu kiti pavojingi konservantai kaip parabenai ar phenoxyethanol'is, bet čia jau kiekvieno asmeninis reikalas.

INGREDIENTS: Aqua (vanduo), Hydrolyzed Wheat Protein (hidrolizuoti kviečių proteinai), Glycerin (augalinis glicerinas), Sodium Hyaluronate (hialurono rūgštis), Argania Spinosa Kernel Oil (arganų aliejus)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Moringa Oleifera Seed Oil (moringų aliejus), Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract (spanguolių ekstraktas), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (alavijų ekstraktas)*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (antistatikas), Alcohol (alkoholis), Benzyl Alcohol (benzilo alkoholis), Dehydroacetic Acid (konservantas), Sodium Benzoate (konservantas),Citrus Paradisi Peel Oil (greipfrutų eterinis aliejus)*, Pelargonium Graveolens Flower Oil (pelargonijų eterinis aliejus)*, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**. *Išauginta ekologiniame ūkyje. **Įeina į eterinių aliejų sudėtį. 91 % ekologiškų sudedamųjų dalių. 99,4 % natūralios kilmės.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


100ml Uoga Uoga kondicionuojantis purškiklio plaukams kainuoja 8.95€, įsigyti galima uogauoga.lt arba jų salelėse prekybos centruose. Galiojimas atspausdintas data, tad priklausys nuo gamybos, maniškis geriausias naudoti iki beveik kitų Kalėdų :)

Naudoju jau šiek tiek virš mėnesio ir išnaudojau daugiau nei trečdalį, bet mažiau nei pusę. O galvą plaunu kas antrą dieną, tai jūs man pasakykit ar čia daug ar mažai išsinaudojo? Man labai jis patinka ir atrodo, nei reklamų nei dėmesio jam nereikia, nes jo turi ir taip, kiek sekiau tai bent pora kartų buvo jau dingęs, nes išpirko :) Labai vertas dėmesio purškiklis.

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤



You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Ačiū už naudingą apžvalgą, kaip tik dairausi naujo plaukų purškiklio palengvinančio iššukavimą. EO Lab su blondine nepasiteisino, nes plaukai atrodo gerai tik kurį laiką, o po to pradeda veltis ir išsausėje. O ir taip labai trūksta saugių purškiklių rinkoje. Išbandysiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. EO Lab su blondine nebandžiau, bet man visai patiko Volumizing iš Eo Lab, su geltona gėle :) Net kartojau, dabar truputį šone stovi, bet jau mėginu kaitalioti su Uoga Uoga. Abu man šie patinka :)

      Panaikinti