Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #8

by - 07:00


Tuštučiai! Tik nesakykit, kad nepasiilgot, nes aš tai pasiilgau :) Apie paskutinius rašiau tik gruodžio pradžioje, o dabar jau rytoj kovas! Kuo toliau tuo tas laikas atrodo bėga greičiau. Ir aš per šį laiko tarpą pabaigiau 28 produktus, kai kurių ir ne po vieną. Tai šiandien apie viską ir kaip visuomet jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Iš pradžių tie, kurie pastoviai kartojami ir jau jums atsibodę - Physiogel DMT kasdienis drėkinamasis kremas (14.99€), Green Feel Aš Ikona kreminės konsistencijos kūno prausiklis (5.99€), Bioderma valomasis vanduo Sensibio H2O (11.69€) ir Uoga Uoga Nebijok Pilnaties kūno kremas šventinėje pakuotėje (9.95€), apie visus girdėjot milijoną kartų, tai nebepasakoju kodėl taip mėgstu :) Aišku, jeigu jūs čia pirmą kartą ir nieko nežinote tai jei bus noro galite persiskaityti ankstesnių tuštučių įrašus, ypač pirmesnius, kur pasakojau plačiausiai.


L'Occitane migdolų dušo aliejus (18.50€) man labai patiko, nes absolučiai nesausino odos ir nusiprausus ji likdavo švelnutėlė, minkšta, pamaitinta, slidi ir kvepianti. Taip pat tobulas kojų skutimui, jei turit sausas suprasit, kad po skutimo jos lieka dar sausesnės ir sudirgę, bet va su šiuo jokių problemų ir poto net kremų nebereikia. Pilną jo apžvalgą rasite čia.

Green Feel dušo želė su graikinių riešutų aliejumi „Riešutytė“ (3.59€) man taip pat patiko. Nėra itin drėkinanti, bet šiaip bent man ir nesausino odos, o pakankamai intensyvus riešutų kvapas vis dėl to neįkyrėjo, nors apžvalgoje spėjau ir kitaip. Mylimiausios Aš Ikona dušo želės nepranoko, bet negaliu nieko blogo pasakyt, faina dušo želė ir tikrai mielai kartočiau. Beto ilgai naudojosi, nuo rūgpjūčio, tik tuo pačiu metu naudojau ne vien tik ją. Bet visvien skalsiai.

Dove Silk Caring Hand Wash rankų prausiklio randu internetu tik papildymą už 3.51€. Rankoms prausti ir sunaudojau, išties nors sudėtis nėra pati žaliausia, bet priemonė super kreminė ir rankų man neišsausino. Jei tai ką keičia, tai buvo atsiųsta iš kompanijos nemokamai.


Sunaudojau The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane ir 100% Organic Virgin Chia Seed Oil, t.y grynas skvalenas ir chia sėklų aliejus. Skvaleną kartoju begales kartų, artimas odai drėkiklis, nėra per sunkus, o chia mėginau pirmą kartą ir man nepatiko. Nemėgstu aš tų sėklų ir valgyti, aliejus veido odą sausino, pradėjo niežtėti. Visada prisiperku The Ordinary aliejų ateičiai tai dar turiu ir naudoju, tačiau.. Mane labai nuliūdino visa Deciem situacija, per teismus buvo nušalintas kompanijos įkūrėjas, kuris greitai poto labai mįslingai žuvo. Iš pačios paprasčiausios nuoširdžios kompanijos man liko mįslė, nepasitikėjimas, išvis WTF. Kai nieko nežinau tai ir nežinau, bet žinot, kad man svarbu kas gamina tą produktą kurį perku, todėl niekada nepirkau Jefree Star produktų, jau virš metų nebeperku L'oreal ir Maybelline ir dar daugiau. O dabar nebežinau ar dar norėsiu palaikyti ir Deciem:/

Toliau tuštučiuose Sunday Riley Ceramic Slip Cleanser veido prausiklis, pas mane buvo ne pilnas dydis iš rinkinio (pilno kaina 26£). Pakankamai skystas, beveik bekvapis, nuprausdavo veidą gerai tiek su makiažu tiek be. Man buvo visai nieko, bet neįsimylėjau. Mačiau, kad žmonės pikti, nes visiems jo senoji versija patiko labiau. 

Va Fresh Soy Face Cleanser veido prausiklis man buvo super! Šio mini dydžio man užteko suprasti, kad pilno dydžio labai norėčiau. Itin švelnus prausiklis, ramina odą, nesausina, negraužia akių, gerai nuplauna makiažą. Visą apžvalgą apie jį galite perskaityti čia :)


Lietuviški SOLIDU kietieji šampūnai - Balance (9.99€) ir Exotic (10.99€) man susinaudojo labai greitai, per 15-11 plovimų. Nuomonių apie juos yra visokių, tad ar jums patiks ar ne turbūt bus aišku tik išbandžius. Balance šampūnas man nelabai patiko, o va apie Exotic katik rašiau ir kartoju. Apžvalga apie Balance čia, apie Exotic čia.


Parodykit man geresnę kaukę už 3€, nes Green Feel intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi mane tikrai nustebino. Pakankamai nebloga sudėtis, plaukus padaro minkštus ir slidžius. Vienintelis minusas, kad po jos dušo grindys lieka nerealiai slidžios :D Bet visa kita tai puikiai, ypač turint omeny jos kainą. Ši man antra, dabar kartoju jau ir trečią kartą. Pilna apžvalga čia.

Briogeo Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask plaukų kaukė (33.5€) nemeluosiu, man patiko labiau už Green Feel's, bet kaip čia ir lyginti 3€ prieš 33€. Puiki sudėtis, intensyviai kondicionuoja ir drėkina, plaukai minkštesni, šilkiniai, blizga, lengviau išsipindavo nuo susivėlimų. Nebuvo tokia per daug slidi, tai ir pėdos duše neslidinėjo, kas man patiko, neerzino kvapas, kas taip pat jautriai nosiai yra labai svarbu. Kaina kiek badosi, bet planuoju kartoti. Pilna apžvalga čia.

EO Laboratorie Macadamia Spa plaukų aliejus - skystis (8.49€) mano mėgstamiausias!! Sunaudojau jau n+, nes netaupau. Niekur neberadau būtent jo pirkti internetu, tai dabar naudosiu tokį iš Karite linijos. O apie visus Eo Lab aliejus mano įrašas čia.


Kitas tuštutisMAC Prep + Prime Fix Plus Goldlite (£19.52). Apskritai Mac Fix Plus yra pats mano mėgstamiausias purškiklis, kuriuo ir pradedu ir baigiu makiažą, tad kartoju ir kartoju. Šis buvo naujovė, Goldlite, su perlamutrinėmis dalelėmis, suteikiančiomis švytėjimą. Jos nusėda ant dugno, o sukratant buteliuką vėl pasiskirto per visą. Išties iš pradžių patiko, bet vėliau pastebėjau, kad tos dalelės per visą veidą itin matosi, ypač dirbtinėje šviesoje ir atrodo nenatūraliai, netgi kvailai. Tad šios versijos dėl to daugiau nebepirkčiau, bet kaip minėjau, kitas versijas kartoju ir kartoju. Atskiras įrašas apie paprastus ir kvapnius Fix+ yra čia.

MAC Lipglass (19.49€) Oyster Girl spalvos maaan dieviškas! Pasakojau kosmetikos favoritai švytinciai odai įraše, ten rasite ir nuorodą į jo pilną apžvalgą. Naudojau beveik kasdien ir mylėjau, o dabar vėl kartoju ir darau tą patį.

Su Colourpop No Filter maskuokliais (6$), deja, atsisveikinu, nes matot iš nuotraukos - sugedo.  Nelabai aš juos naudojau, tai ir išmesti negaila. Nei labai patiko nei prilipo, nors nėra blogi, bet man dienos eigoje pradėdavo atrodyti cakey, sunkiai, išryškinti odos tekstūrą, dar ir oksiduojasi. Turiu daug mylimesnių, tai nesiverčiau ir naudoti. Pilna apžvalga čia. Beje, Colourpop vyksta nemokamas tarptautinis siuntimas! 


Best Damn Beauty - Best Damn Lip Mask lūpų kaukė man buvo geriausia visam pasauly. Sunaudojusi esu nebesuskaičiuojamą kiekį..  Ši paskutinė. Kompanija užsidaro ir nusipirkti jos nebėra kur. Labai labai liūdna, nes sausų lūpų problema rimta, o šiai lūpų kaukei jokių analogų nei iš tolo neradau.

Glow Recipe Watermelon Pink Juice Moisturizer (35£) veido serumas taip pat tobulas! Tapo mylimiausiu produktu, kurį atradau praeitais metais! Kkvapas, tekstūra, poveikis, sudėtis, pakuotė, viskas man patiko ir prilipo. Naudojau kasdien ir džiaugiausi, o dabar jau laukiu kol atsiųs naują. Pilną įrašą apie šį atradimą galite rasti čia.


Čia net trys vienodi Uoga Uoga lūpų balzamai Slaptasis Pirato Receptas (3.50€), tik du dar Kalėdinėse pakuotėse :) Sakė jų populiariausi, o dabar matau, kad net ir šiuo metu išpirkti. Nu ir tikrai nors paprasti, natūralūs ir paprasčiausiose pakuotėse, bet šaunūs! Lengvas kvapas, po kelių minučių nedingsta nuo lūpų, drėkina ir apsaugo. Tik kadangi turiu sausas lūpas ir mėgstu jas tikrai gerai padažyti išsukamais balzamais tai varinėju po lūpas su balzamų ir minutę ir dvi kas pusvalandį :D Dėl to visą vieną balzamą laisvai sunaudoju per savaitę. Dabar jau naudoju ir ketvirtą. Toks paprastas, bet šiuo metu naujas mylimiausias dalykėlis. Keista, kad neišbandžiau anksčiau.


Na ir pabaigai vėl mano išgirtieji tobuliausi Shiseido Facial Cotton (12$) vatos padeliai, kuriuos taip pat eilinį kartą kartosiu, tik laukiu kol pagaliau atsiųs ir Montagne Jeunesse 7th Heaven Tea Tree lakštinė veido kaukė. Taip, taip, gal jūs lepinatės kaukėmis kartą per savaitę, bet man sočiai ir karto per tris mėnesius, nes nuo tokio tipo kaukių man efektai tik momentiniai :) Ši nuo seno viena iš mano mylimesnių, kvepia mėta ir labai atgaivina ir atvėsiną veidą.

Šį kartą tiek. Ar neprailgo? Kas tuščio pas jus?

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

10 komentarai (-ų)

  1. Aš gal atsilikus,bet kas su Loreal ir Maybelline yra? Beje lūpoms tikras stebuklas yra AD Herba tepalas, labai rekomenduoju jei dar nesi girdėjusi:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia tas emeraldxbeauty ir L'oreal skandalas mane papiktino :) Viral čia nuėjo prieš metus kokius kai atmetė merginą dėl odos problemų.O L'oreal ir Maybelline man kaip ta pati kompanija. Apskritai ir kainas labai išpūtė pastaraisiais metais abi. Na, juk kiekvieno pasirinkimas ką pirkti ko ne, tai va aš ir neperku, bet man tai jokios problemos nesudaro :) Ačiū, girdėjusi apie AD tepalus, bet jų pagrindinė sudėtis petrolatum iš naftos, o aš su šiuo ingredientu stengiuosi nenaudot priemonių 🤗

      Panaikinti
  2. Man dar is pigiu plauku kaukiu patiko Nida su keratinu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, ir gamina tas pats Cosmoway ir sudėtyse panašumų yra 🤔 O koks Nida kaukės kvapas?

      Panaikinti
  3. Yra dar Dove viena plaukų kaukė, lyg ir su makadamijom, bet labai gera! :)
    Lauksime ir mūsų bloge, gal ką atrasi:) https://divublogas.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man Green Feel kaukė taip pat labai patiko. Nusipirkau pabandyti perskaičiusi Jūsų apžvalgą. Kaip už tokią mažą kainą - super produktas. Pritariu Jums visu šimtu procentų, kad dabar turime galimybę rinktis kokių kompanijų produktus pirkti. Manęs Maybelline ir L'oreal produktai taip pat nevilioja. Žiūrint į kainas galima atrasti pigesnių ir kokybiškesnių produktų. Jefree Star produktų aš taip pat niekada nepirksiu. Nors jie ir sulaukia gerų įvertinimų tarp grožio blogerių, tačiau manęs pati jo asmenybė, kaip jis atėjo į rinką, pasisakymai ir stilius visai nežavi.
    Įdomi apžvalga. Lengvai susiskaitė. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu, kad taip sutampa mūsų nuomonės dėl visų jūsų išvardintų dalykų 🤗 ačiū, kad skaitot ir nepatingėjot tiek pakomentuoti! :) 💗

      Panaikinti
  5. Kodėl neperkate Jefree Star produktų?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl pačio Jefree Star. Kaip ir prieš tai narė paantrino, man nepatinka nei asmenybė, nei jo elgesys, kalba, rasismas?, keiksmažodžiai, visokios dramos ir t.t.

      Panaikinti