Apie Green Feel dušo želę „Riešutytė“

by - 16:00


Man atrodo, ką geriausio daro lietuviškos kosmetikos kompanijos, yra visokios dušo želės. Bent aš mintimis prabėgusi pro lietuviškos gamybos pirkinius galiu daugiausiai suskaičiuoti pirktų prausiklių, o jie man dažniausiai pasiteisina. Žinoma, vieni patinka labiau nei kiti. Green Feel leidžiamas Aš Ikona prausiklis yra mano mėgstamiausias, bet už nedidelį kiekį brangokas, todėl, kai ši kompanija išleido nedidelę, gan natūralią, naujų dušo želių liniją „Lovely Line“, aišku, kad susidomėjau! Linijoje kolkas trys dušo želės - su kokosais, su mangais, ir toji, kurią aš įsigijau, Riešutytė. 


Pavadinimas labai mielas, o kompanija įkvėpta žmonių poreikių būtent ir sukūrė dušo želes, kurios pasiruošusios pateikti kaip įmanoma daugiau informacijos apie save, itin mielai, atvirai ir kviečiant nusišypsoti :) Kaip matot, ant pačio priekio yra išvardintos prausiklio savybės, o tą lengva pastebėti ir nereikia knistis ir ieškoti užrašų mažomis raidelėmis. Tiesa, toks produkto pateikimas neatrodo naujiena, man kažkur matytas, tik šiuo metu neatsimenu kur.


Mažos raidelės slepia apie dušo želę daugiau : „Na aš tikrai ne veltui esu laboratorijoje vadinama Riešutyte. Manyje gausu graikinių riešutų aliejaus, kuris prausiant odą padeda ją pamaitinti bei drėkinti. O jau kvapas... Sunku net išsireikšti. Kvepiu kaip sauja ką tik nuskintų, išgliaudytų riešutų. Be to, žmonės sako, kad „gerų dalykų turi būti daug“, tad ir mano apimtys nemažos, net 400ml. Pagaminta Lietuvoje. Kaip naudoti? Reikiamą kiekį manęs tepkite ant odos. Įtrinkite. Nuplaukite.“

Pakuotė paprasta, bet su dozatoriumi, kas labai patogu. Želė smarkiai kvepia riešutais, sodriai, ne per sintetiškai. Riešutų kvapas tikras ir ryškus, sudėtyje yra graikinių riešutų aliejaus, todėl jei jums nepatinka ar yra kažkokios alergijos, šį produktą reiktų apeiti. Aš ir pati pasilieku prie minties, kad po kurio laiko kvapas gali atsibosti, labiau mėgstu sėslesnius, lengvus kvapus. Dušo želė be SLS, bet putoja gerai. Yra pakankamai skysta, balkšva, lengvai kreminė, neriebi. Nuprausia gerai, tik man šiek tiek sausina odą, nors gal tiksliau būtų įvardinti, kad mažai drėkinimo, o mano antra pusė pareiškė dėl to priekaištus. Jam, nors kvapas ir labai malonus, nepatinka odos sausinimas. Todėl kiekvienam gali būti skirtingai, nors pagal sudėtį želė ir nebloga.


Sudėtis trumpa ir pakankamai paprasta, galima teigti, kad saugi. Įtariu, kad benzilo alkoholis buvo naudojamas graikinių riešutų aliejui išgauti, dėl to jis paminėtas sudėtyje. Pilna sudėtis : vanduo, valikliai, glicerinas, dar keli valikliai, graikinių riešutų aliejus, vitaminas B5, emulsiklis, pieno rūgštis, drumstiklis, benzilo alkoholis, kvepalai ir konservantas. 

Aqua*, Coco Glucoside*, Sodium Coco-Sulfate*, Glycerin*, Coco-Betaine*, Glyceryl Oleate*, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil*, Panthenol*, Xanthan Gum*, Lactic Acid*, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzyl Alcohol*, Parfum, Dehydroacetic Acid*. 
*-ekologiški sertifikuoti arba natūralios prigimties ingredientai.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


400ml galioja pora metų, data atspausdinta. Pirkti ieškokite didžiosiose parduotuvėse, aš pirkau Maximoje3.59€. 

 „Riešutytė“ man visai patinka, bet bent kolkas neįsiveržė į topų topus, mylimiausius prausiklius. Bet dušo želė nebloga ir sudėtimi, nuprausimu, kvapu (tam, kas dievina riešutų kvapą turėtų būti nuostabu), tik, kad jautrioms nosims kvapas gali įkyrėti, o sausėti linkusiai odai daug drėkinimo gali nesuteikti. Kaip jums, gal jau irgi išbandėte šios linijos želes? :)

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Labai geras šampūnas-dažytiems plaukams su goji uogų ekstraktu,visus kitus atidėsiu į šoną.Ačiū jums👍😄

    AtsakytiPanaikinti