Drunk Elephant Rise + Glow rinkinukas, ar verta?

by - 07:00



Praeitais metais man nemažai kartų buvo taip, kad galvojau OMG, nebeturiu apie ką rašyti! Šiuo metu jaučiuosi taip pat, bet žinau, kad tai nėra tiesa, nes rašyti apie ką aš turiu, net yra visas stalčius dar nepanaudotų produktų, bet aš nemėgstu nei apsikrauti nei prasidaryti itin daug vienodos paskirties priemonių. O tie produktai ką naudoju dabar jau arba aprašyti (ypač žinant, kaip patikusius aš mėgstu kartoti) arba dar nėra taip gerai išbandyti, kad apie juos pasakočiau. Žinau, galvosit, oi, Besame, gi parašai tik 6-7 įrašus per mėnesį. Skamba kaip nedaug, bet įsivaizduokit save, jeigu reikėtų kas mėnesį aprašyti tiek produktų, pageidautinai skirtingų kategorijų, prekinių ženklų, kainų ir tai darytumėt jau virš trijų metų. Visa, kas buvo sukaupta jau senai aptarta, tad tie bandymai ir aprašymai praktiškai vyksta čia ir dabar. O aš rašydama dar mėgstu jaustis visiškai užtikrinta, dėl to apie beveik visus produktus, išskyrus dekoratyvinę kosmetiką rašau tik beveik juos sunaudojusi ar sunaudojusi bent pusę. Nes ir pirmi įspūdžiai būna klaidingi ir kol nėra jokio prisirišimo prie produkto sunkiai pasakojasi, o kai kurioms priemonėms, pavyzdžiui, veido priežiūros kosmetikai reikia ilgesnio laiko rezultatui pamatyti ir negalima bandyti daug naujų vienu metu, nes bus nežinia kuri kaip veikia. Nežinau kam čia pasipasakojau ir nors turiu dar ką pasakyti :D bet manau, kad jau užteks ir metas pašnekėti apie priemones apie kuris šis įrašas ir yra.

Su Drunk Elephant jau tikrai esu jus supažindinusi, nes ne apie vieną jų priemonę pasakojau. Priemonės brangios, bet esu minėjusi, kad jie pardavime turi ir mini rinkinukų. Pati norėjau išbandyti jų vitamino C serumą, bet mokėti £67 už pilną dydį nežinant ar patiks buvo baisoka, todėl už 19£ nusipirkau jų Rise + Glow rinkinį, kuriame yra drėkinantis serumas B-Hydra (8ml) bei mano norėtas vitamino C serumas C-Firma (8ml).


C-Firma serumas suformuluotas su  15% gryna askorbo rūgštimi (tikru vitaminu C, kurio vienintelio teigiamas poveikis odai įrodytas), 0.5% feruline rūgštimi ir 1% vitamino E, taip pat ir kitais antioksidantais, o visi jie kartu žada stangrinti, šviesinti odą, apsaugoti nuo laisvųjų radikalų ir kitų aplinkos agresorių, drėkinti, mažinti raukšleles ir dėmelės, gerinti odos tekstūrą - na žada praktiškai viską, ko tik iš kosmetinės priemonės įmanoma norėti.

Serumas ganėtinai skystas ir beveik permatomas, turi natūralų oranžinį atspalvį, taip pat ir gana stiprų tarsi sojos padažo kvapą, kuris mane kiek atmuša, nes tiesiog kvepia nemaloniai. Užtepus ant veido jis susigeria labai greitai, šiek tiek vėsina, bet nudžiuvęs palieka stiprų lipnumą ir veidą padaro atrodantį gaiviai, šiek tiek švytintį, bet drėkinimo nesijaučia. Sunaudojusi 8ml kažkokio efekto nepastebėjau, tačiau oda jautriai į jį taip pat nesureagavo - negrauždavo, neberė. Žiūrint į sudėtį, joje labai daug raminančių, šviesinančių odą medžiagų, gali padėti odai su išsiplėtusiais kapiliarais, patamsėjusiems paakiams. Įdėta ferulinė rūgštis taip pat yra stipraus poveikio antioksidantas, šviesina pigmentines dėmes. Galbūt girdėjote, kad pats vitaminas C yra labai nestabilus, greitai oksiduojasi, todėl su šia gryna formule pagaminti kosmetikos priemones yra sudėtinga. Šiame serume įdėti net 8 skirtingi konservantai ir galioja tik 6 mėnesius nuo atidarymo.

Pilna sudėtis : vanduo, tirpiklis, C vitaminas, emulsiklis, glicerinas, probiotikų ir moliūgo fermentas, kietrių aliejus, saldymedžių šaknies ekstraktas, vynuogių sulčių ekstraktas, žaliosios arbatos ekstraktas, E vitaminas, granatų filtratas, hialurono rūgšties forma, kondicionuojančios medžiagos, ferulinė rūgštis, drėkiklis, hialurono rūgštis, antioksidantai, kondicionieriai, silikonas, konservantai, emulsikliai, pH reguliatoriai, konservantai
Water/Aqua/EauDimethyl IsosorbideAscorbic AcidLaureth-23, GlycerinLactobacillus/Pumpkin Ferment ExtractSclerocarya Birrea Seed OilDipotassium GlycyrrhizateGlycyrrhiza Glabra (Licorice) Root ExtractVitis Vinifera (Grape) Juice ExtractPhyllanthus Emblica Fruit ExtractCamellia Sinensis Leaf ExtractTocopherolLactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment ExtractSodium Hyaluronate CrosspolymerHydrolyzed QuinoaPhytosterolsGlutamylamidoethyl ImidazoleHydrolyzed Wheat Protein, Ferulic AcidAcetyl Glucosamine, Sodium HyaluronateTetrahydrobisdemethoxydiferuloylmethaneTetrahydrodemethoxydiferuloylmethaneTetrahydrodiferuloylmethaneGlycineLeuconostoc/Radish Root Ferment FiltrateSucroseMaltodextrinChondrus Crispus ExtractHydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate CopolymerIsohexadecanePhenoxyethanolCaprylhydroxamic Acid, Caprylyl GlycolSorbitan Isostearate, PropanediolPentylene GlycolXanthan GumButylene GlycolSodium HydroxideChlorphenesinPolysorbate 60Sodium Dehydroacetate, Potassium SorbateSorbic AcidEthylhexylglycerin ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 


B-Hydra serumas yra drėkinamasis, suformuluotas su B5 vitaminu bei ananasų keramidais ir jo aš esu turėjusi pilną pakuotę, todėl visus įspūdžius esu papasakojusi apžvalgoje, taip pat ten esu išnagrinėjusi ir sudėtį. Sunaudojus dar ir miniuką nuomonė liko ta pati, jei nenorite skaityti, tai trumpai priminsiu, kad šis serumas gelinis ir beveik neturi kvapo, drėkinimas jaučiasi, šiek tiek paputlina odą, tačiau man atrodo, kad jis labiau tiktų riebiai ar mišriai odai, nes man su sausa efektas iš jo tiesiog kiek per mažas.

Padarykim truputį matematikos, patogiau skaičiuoti svarais : C-Firma serumo 30ml kainuoja £67, o B-Hydra serumo 50ml kainuoja £40. Skaičiuojant nuo pilno dydžio kainų C-Firma serumo 8ml kainuotų £17.86, o B-Hydra serumo 8ml kainuotų £6.4. Tad iš viso abiejų vertė £24.26, o rinkinyje kainuoja £19, tad šiek tiek pigiau. Visą Drunk Elephant asortimentą ir šį rinkinį aš siunčiausi iš cultbeauty.co.uk - siunčia nemokamai nuo £40 per kurjerį arba perkant pirmą kartą su kodu CBWELCOME.



Pilnas dydis dažnai smagiau, nes gražesnės ar kokybiškesnės pakuotės, didelio kiekio ilgiau užtenka, bet tai gerai tik tuo atveju, jei produktas tinka/patinka. Jeigu domina konkrečiai šios Drunk Elephant priemonės, aš rekomenduočiau prieš galvojant apie pilnus dydžius išbandyti tokį rinkinį, nes kaina nėra užkelta ir susipažinę su serumais lengviau galėsite spręsti ar pilną dydį pirkti verta. Aš va, nors iš pradžių norėjau jų vitamino C serumo, bet dabar pirkti nesiruošiu, nebent būtų laabai didelė nuolaida :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤










You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Labas, ar teisingai suprantu, kad Volition Beauty C serumas patiko kur kas labiau? Labai noriu išbandyti, tik nežinau kurį.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas, gal planuoji apžvelgti Clinique Almost Lipstick?

    AtsakytiPanaikinti