OMG! • Margarita kreminis šampūnas su ramunėlių ekstraktu ir proteinais

by - 07:00


Man patinka lietuviška kosmetika ir visada smagu apie ją pasakoti, o ypač teigiamai. Nežinau ar matėte, bet kosmetika Margarita prieš šventes daug kam išbandyti atsiuntė naujai išleistus produktus ir šį siuntinuką gavau ir aš. Atsiliepimų dar beveik nemačiau, o jau kai ką išmėginau kaip reikiant tad ko dar laukti, papasakosiu!  

Etiketėje rašo, jog Margarita kreminis šampūnas su ramunėlių ekstraktu ir proteinais yra inovatyvi priemonė plaukams, kuri veikia kitaip nei tradiciniai šampūnai. Kreminės konsistencijos priemonė suteikia plaukams žvilgesio, glotnumo bei švelnumo. Šampūnas švariai išplauna plaukus ir atlieka stiprią kondicionavimo funkciją. Tai mažai putojantis šampūnas, praturtintas nuo seno žinomais ir vertinamais ingredientais – ramunėlių ekstraktu bei proteinais, kurie padeda puoselėti plaukus.


Jei gerai įsiskaitėte į aprašymą, turėtų būti pakankamai aišku, kad šis šampūnas nebus tipinis. Pamenu, kažkada mačiau reklamas apie užsienio kompaniją, kuri labai reklamavo savo inovatyvų šampūną, nes pagal juos visi šampūnai sukurti žmonėms iki šiol yra per šiurkštūs ir nereikalingi. Nemeluosiu, pirmą kartą pabandžiusi plauti plaukus su šiuo Margarita šampūnu po kelių išspaudimų norėjau jį padėti ir griebti įprastą šampūną, nes šio visai nesupratau. Jausmas buvo lyg ant plaukų tepčiau kūno kremą arba tiesiog plaukų kondicionierių. Tai baltas, gana riebus, neputojantis kremas. Tikrai nemaniau, kad pavyks juo išsiplauti plaukus, bet visgi pavyko. Ir neslėpiau nuostabos, nes dar po jokio kito šampūno mano plaukai nebuvo tokie švelnūs! 

Pirmas įspūdis buvo toks ir toliau lygiai taip pat sekėsi naudoti šį šampūną. Tačiau, vienas minusas tas, kad jo reikia tikrai daug, nors su vandeniu jis ir putoja, bet minimaliai, tad naudojasi greitai. Taip pat dėl to neputojimo plaukus išplauti užtrunka daug ilgiau nei su gerai putojančiais šampūnais, todėl jei skubu ar tiesiog nenoriu ilgai būti duše, renkuosi kitą šampūną. Bet Margarita plauna net išskirtinai švelniai ir plaukų visiškai neišsausina, jie lieka gražesni nei prieš plovimą, bent maniškiai tampa lygesni ir glotnesni, itin švelnūs ir minkšti. Po to net nebūtinas kondicionierius, todėl dėl šio šampūno tekstūros ir veikimo principo aš jį pavadinčiau plaunančiu kondicionieriumi. Tarsi 2in1 produktas. Mano skalpas greitai riebaluojasi, bet po plovimo su šiuo šampūnu galiu plaukų neplauti dvi dienas kaip ir įprastai, kas man patiko. 


Sudėtis miniatiūrinė, nepridėta ko nereikia. Jeigu atkreipiate demėsį į sudėtis, pastebėsite, kad pirmas, antras ir ketvirtas ingredientai labai dažnai sutinkami plaukių kaukių ir kondicionierių sudėties pradžioje.  Pilna sudėtis : vanduo, minkštiklis, ploviklis, kondicionuojančios medžiagos, ramunėlių ekstraktas, hidrolizuoti pieno baltymai, laktozė - veikia kaip kondicionierius, glicerinas, konservantai, citrinos rūgštis, kvepalai.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Chamomilla Recutita Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Lactose, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Šampūno 250ml. Mačiau Droge jo kaina net be nuolaidos tik 2.89€. Kaip minėjau, man buvo atsiųstas nemokamai, bet kaip ir visada - nuomonės tai nekeičia. Aš jį naudoju lyg ir nuo gruodžio 3d. ir man jau jo liko geriausiu atveju dviems kartams, bet per šį laiką juo galvą ploviau gal kokius aštuonis kartus. Tad man visos pakuotės kaip spėju užteks kokiems 10 plovimų. Įdomu jei kas bandėte kaip greitai jums susinaudoja, nes mano riebūs plaukai, gal todėl reikia gana daug. 

Jei galvojate, kad esu išbandžiusi daug visokių priemonių plaukams, tai tikrai ne. Jokio tokio kreminio šampūno, kurį pavadinčiau plaunančiu kondicionieriumi niekada nebuvau bandžiusi, todėl Margarita inovacija mane nuoširdžiai nustebino ir sužavėjo. Sakyčiau, kad turėtų tikti visiems, bet ypatingai rekomenduočiau išbandyti ploniems, silpniems, balintiems, sausiems plaukams, nes šis šampūnas nepadaris jokios žalos. Manyčiau dėl tokio jo išskirtinio švelnumo puikiai tiktų ir vyresniems vaikams. Tik žinoma, spręskit pagal save, jeigu nemėgstate duše praleisti daugiau laiko ar prastai putojančių šampūnų greičiausiai ši priemonė nebūtų jūsų.

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. Geras Kaip tik šiandien galvoju apie jį rašyti :) Man irgi labai patiko, ir kadangi esu bandžiusi ne vieną plaunantį kondicionierių, tai labai džiaugiuosi, kad dar vienas kažkoks panašus produktas atsiranda mažų kainų kategorijoje, lyg šiol tik "L'oreal" dragstore siūlė pas mus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau teks bėgt ieškot šio gėrio:-D iš aprašymo,atrodo, kad sausiems, besiveliantiems plaukams-tai turėtų būt gėrių gėris.Tikiuosi, dar nebus šis šampūnas iššluotas iš lentynų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, turėtų ypatingai tikti tokiems plaukams! Aš taip pat saviškį beveik jau pabaigiau. Irgi ieškosiu lentynose :)

      Panaikinti
  3. https://lamav.com/blogs/articles/3-harmful-chemicals-you-don-t-want-in-your-hair-products

    jau ruosiausi pirkt, bet pasiziurejau ingridienta Behentrimonium Chloride, kuris 3cias sudetyje. ikeliau nuoroda. cia ne as tureciau nagrinet ingridientu toksiskuma, o jus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Behentrimonium Chloride yra vidutinio saugumo ingredientas, jis būtent taip pas mane ir pažymėtas :) Jis puikus tuo, kad atstoja silikono ir antistatiko funkcijas pats toks nebūdamas, tad neapkrauna plaukų.

      Panaikinti