Amerikoje - L'Oréal Voluminous Lash Paradise, Lietuvoje - Paradise Extatic, ar yra skirtumas?

by - 15:12


Prieš du mėnesius rašiau apžvalgą apie amerikietišką L'Oréal Paris Voluminous Lash Paradise blakstienų tušą, kuris labai greitai apžavėjo daugelį ir tapo bestseleriu. Pagaliau šį tušą turime ir Lietuvoje, tik kaip ir buvo galima nuspėti kiek kitokiu pavadinimu ir pakuote. Smalsumas mane nugalėjo ir įsigijusi naujieną Lietuvoje L'Oréal Paris Paradise Extatic sugalvojau juos abu palyginti ir pažiūrėti ar apart pakuotės yra dar kažkokių skirtumų?


Įpakavimai beabejo skiriasi ir nors amerikietiškas kiek saugesnis tuo, kad išpakuoti tušą galima tik visiškai suplėšius pakuotę, vis dėl to man atrodo, kad tai pirmasis tušas Lietuvoje iš L'Oréal, Maybelline ir kitų drugstore tipo prekių ženklų, kuris išvis turi įpakavimą! Tad derėtų džiaugtis tuo, nors atidaryti įpakavimą ir pradaryti tušą tikrai nesunku, vis dėl to, mačiau, kad visose parduotuvėse yra šio tušo testeriai, todėl labai norėčiau tikėtis, kad niekas naujų tušų iš dėžučių nepradarinės.


Tušų dydžiai realiai vienodi, lietuviškas vos vos ilgesnis, nuotraukoje gali atrodyti ir didesnis, bet taip yra tik todėl, kad jis arčiau. Vis dėl to gana ženkliai skiriasi tušų kiekiai - amerikietiškame Lash Paradise yra 8,5ml, o lietuviškame Paradise Extatic tik 6,4ml. Kiek mačiau Lietuvoje turime tik vieną vienintelę spalvą - tiesiog Black, juodą, kai Amerikoje yra net keturi pasirinkimai - Blackest Black, Black, Mystic Black, Brown Black. Kainų skirtumas taip pat yra gana ryškus, Amerikoje be jokių nuolaidų kaina 9.99$ (apie 8,41€), Lietuvoje 14,49-13,99€ be nuolaidų, su dabartinėmis nuolaidomis pora eurų mažiau.


Kalbant apie tušų šepetėlius, kažkokio ryškaus skirtumo nėra. Paradise Extatic galbūt vos vos didesnis ir storesnis, bet nemanau, kad tai sudaro kažkokį ženklų skirtumą juos naudojant.



Paradise Extatic tušas naujesnis, todėl dar gana šlapias. Tušo paimamą kiekį ant šepetėlio galima reguliuoti nubraukiant į įpakavimo kraštus ar ant servetėlės, tad nuo to priklauso dalis efekto, nes paimant per daug produkto tikrai abu tušai klampina blakstienas. Kolkas Paradise Extatic klampina labiau, bet manau, kiek pradžiuvus abu dirbs lygiai taip pat.


Sudėtis buvo mane pačią labiausiai dominęs dalykas. Tik parsinešus lietuvišką tušą namo pradėjau nagrinėti ir lyginti sudėtis. Beveik iki pabaigos neradau jokių skirtumų. Vis dėl to į lietuvišką tušą pabaigoje dar yra įdėta ricinos aliejaus, maltodeksino ir rugiagėlių ekstrakto, nėra amerikietiškoje versijoje buvusio mineralo silicio dioksido ir mėlyno kosmetinio dažiklio. Taip, tai skirtumai, tačiau abejoju, kad jie kažką labai keistų, nes jie ne sudėties priekyje, o pačiame gale, tad ir jų kiekis sudėtyje yra labai mažytis.

Lietuviško Paradise Extatic tušo sudėtis :

Aqua / Water / EauParaffinPotassium Cetyl PhosphateCopernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax / Cire De CarnaubaEthylene / Acrylic Acid CopolymerStyrene / Acrylates / Ammonium Methacrylate CopolymerCera Alba / Beeswax / Cire DabeilleSynthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2PolybuteneCetyl AlcoholSteareth-20Glyceryl DibehenateSteareth-2PhenoxyethanolHydroxyethylcelluloseAcacia Senegal GumTribehenin, Caprylyl GlycolGlyceryl BehenateSodium DehydroacetateHydrogenated Jojoba OilHydrogenated Palm OilDisodium EDTAButylene GlycolSodium Laureth SulfateTetrasodium EDTA (toksiškas akims), Ricinus Communis Oil / Castor Seed Oil, MaltodextrinPotassium SorbateBHT (gali būti toksiškas, kancerogeniškas), Centaurea Cyanus Flower Extract. May Contain:  CI 77499 / Iron Oxides.


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų

Amerikietiško Voluminous Lash Paradise tušo sudėtis :

Aqua / Water / EauParaffinPotassium Cetyl PhosphateCopernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax / Cire De CarnaubaEthylene / Acrylic Acid CopolymerStyrene / Acrylates / Ammonium Methacrylate CopolymerCera Alba / Beeswax / Cire DabeilleSynthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2PolybuteneCetyl AlcoholSteareth-20Glyceryl DibehenateSteareth-2PhenoxyethanolHydroxyethylcelluloseAcacia Senegal GumTribehenin, Caprylyl GlycolGlyceryl BehenateSodium DehydroacetateHydrogenated Jojoba OilHydrogenated Palm OilDisodium EDTAButylene GlycolSodium Laureth SulfateSilicaTetrasodium EDTA (toksiškas akims)Potassium SorbateBHT (gali būti toksiškas, kancerogeniškas). May Contain: CI 77491CI 77492CI 77499 / Iron OxidesCI 77007 / Ultramarines.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi
Nėra duomenų



Abu tušai dienos eigoje bent man nenubyra ir netepa, jeigu kam įdomu apie pačią tušo formulę ir išnagrinėta sudėtį plačiau, jei dar neskaitėte paskaitykite prieš tai mano rašytą apžvalgą apie amerikietišką Lash Paradise versiją, nes juos abu tikrai galėčiau apibūdinti tais pačiais žodžiais.

Amerikietiškas tušas pagamintas JAV, lietuviškasis - Italijoje. Kainų skirtumas kaip minėjau yra gana ryškus, Amerikoje be jokių nuolaidų kaina 9.99$ (apie 8,41€), Lietuvoje 14,49-13,99€ be nuolaidų, su dabartinėmis nuolaidomis pora eurų mažiau. Apibendrinant, galvoju, kad skirtumų tikrai yra! Pavadinimai, pakuotės, kiekiai (8,5ml ir 6,4ml), kainos, spalvų pasirinkimai, gamybos šalis, minimalūs skirtumai sudėtyje.. bet efektas ant blakstienų mano akimis tikrai vienodas ir jeigu visą apžvalgą tikėjotės išgirsti tai kuris vis gi prastesnis, į šitą klausimą atsakyti negaliu :) Jeigu nuspręsčiau kartoti manau pirkčiau iš Amerikos, nes ten labai dažnos nuolaidos ir gaunasi pigiau, tušo kiekis didesnis plius yra platesnis spalvų pasirinkimas. O šiaip bent mano nuomone, Paradise Extatic yra vienas iš geriausių tušų, kuriuos galima nusipirkti Droge ar Eurokos, pabandykit.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)