Colourpop stebina ir vėl : I Think I Love You akių šešėlių paletės apžvalga

by - 10:00


Pirmas įrašas, kurį pradedu ne savo nuotraukomis, o skolintomis iš Colourpop, kad atrodytų kiek profesionaliau, nes nors naujausia jų paletė gyvai labai graži ją fotografuoti tikra rakštis ..., dar taip sunkiai besifotografuojančio produkto neturėjau, tad įspėju, kad nuotraukos labai gražios nebus! Tai jau trečia tokio tipo Colourpop šešėlių paletė, apie pirmąją Yes, Please! / Cute AF paletę rašiau čia, ji labai šiltų, pagrinde oranžinių, geltonų, raudonų atspalvių, o ši, trečioji, I Think I Love You pavadinimu paletė kiek šaltesnė, pagrinde rudų, metalo atspalvių šešėlių paletė.


Kaip ir ankstesnės paletės taip ir ši kompaktiška ir nedidukė 13,5x10,5cm, iš 12 spalvų, pagrinde blizgių, tik 4 spalvos yra matinės. Pati paletė ir pakuotė labai įdomios vario - rožinio aukso spalvos, kuri kinta keičiantis apšvietimui ir viską atspindi. Jei tai būtų tik išorinė pakuotė tuomet būtų gerai, tačiau, kai ji visa tokia atidarius sunku susikoncentruoti į pačius šešėlius ir jų spalvas, nes ta pakuotės spalva susilieja su šešėliais ir tarsi juos nustelbia, akys nebežino kur žiūrėti. Kitas minusėlis man tas, kad vėl gi nėra veidrodėlio.


Kiekvienas šešėlis turi pavadinimą, tik jis užrašytas ne prie pačių šešėlių, o ant paletės dugno. Bitter Better (blizgi geltono aukso), Bel Air (matinė šalta ruda),  Fancy Face (blizgi raudono vario), Girls Bite (blizgi bronzinė), Howdy (blizgi tamsiai ruda), Rowdy (matinė smėlinė), My Treat (blizgi beveik balta - smėline), Level Up (blizgi vario), Screw It (blizgi rožinio aukso), Let's Do It (matinė juoda), Rule Breaker (blizgi ryški geltona- citrininė), My Type (tamsi, matinė ruda).

Ši paletė tikrai tik blizgių spalvų megėjoms, nes matinės spalvos tik keturios ir visos labai paprastos, greičiausiai jau turimos : šviesi smėlinė, dvi rudos ir juoda. Iš 8 blizgių spalvų vienos šiltesnės, kitos šaltesnės, žemiškos, dauguma tauriųjų metalų spalvų. Vienintelė ryški citrininė geltona atrodo ne į temą, bet po daugelio susižavėjimo Fenty Beauty Trophy Wife highlighteriu manau labai gerai, kad ji čia yra, nes spalvos identiškos.





Šešėliai visi labai intensyvūs, net matinės spalvos smarkiai pigmentuotos, kreminės, juoda spalva labai tamsi. Blizgios spalvos kaip sviestas, metališkos, bet geriausiai ir intensyviausiai dengiasi pirštu ant akies voko, nors šepetėliu pasiema irgi neblogai, bet dengiant pirštu atrodo šlapiau, intensyviau. Šiaip visi šešėliai labai stipriai pigmentuoti, manau net smarkiau nei ankstesnėje Yes, Please! / Cute AF paletėje.

Dėl stiprios pigmentacijos šešėlių byrėjimas labai didelis, dėl to gali pakankamai greitai išsinaudoti plius dažantis tamsiau geriau būtų iš pradžių dažytis akis, o ne veidą, nes šešėlių tikrai pribyra ant paakių. Taip pat su šepetėliu reikia dirbti atsargiai - labai lengva paimti per daug šešėlio, o paėmus per daug matinės spalvos gana sunku gražiai išsklaidyti, nes vietomis nueina šviesiau vietomis tamsiau, bet nepadauginant šešėlio išsisklaido gerai.



Sudėties, kaip ir visų kitų Colourpop produktų ant pakuotės nėra, bet ją galima rasti jų svetainėje. Iš tiesų kiekvienos spalvos sudėtis išvardinta atskirai ir jos pakankamai skiriasi vienos nuo kitų, todėl šį kartą sudėčių nenagrinėsiu.

Rašoma, kad vienas šešėlis paletėje sveria 0,85g, pavyzdžiui vienas Colourpop magnetinis šešėlis sveria 1,5g, tad čia to šešėlio tikrai mažiau.  Pati paletė pagaminta JAV. Kaina 16$. Siuntimo kaina šiuo metu apie 10$, bet pirmam pirkimui galima gauti 5$ nuolaidą. I Think I Love You paletės nuoroda.


Pasikartosiu, kad ši paletė blizgių, metališkų bronzinių šešėlių spalvų megėjoms. Pigmentacija tikrai 10 balų iš 10, todėl manau, kad nors ir kaina gera, bet pradedančioms nesiūlau, nes bus tikrai sudėtinga susitvarkyt. O šiaip vėl mano lūkesčiai viršyti, man labai patinka šešėlių spalvos, tik visai nepatiko pačios paletės įpakavimas, spalva, dėl to manau ateityje šešėlius išsiimsiu ir susidėsiu į magnetinę paletę :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)