Highlighteris ar blizgučių šou? Colourpop Pressed Powder Highlighter Boy Next Door apžvalga

by - 16:15



Kartu su jau aprašytais Colourpop maskuokliais pirkau ir dar vieną naujieną - Colourpop presuotą highlighterį - švytėjimo suteikiančią priemonę. Tuo metu prekyboje pasirodė ir presuoti bronzeriai/kontūravimo pudros, bet jų šiuo metu turiu pakankamai, o naujas highlighteris mane visada džiugina, nes man tai viena iš mėgstamiausių kosmetikos priemonių. Kadangi šia naujiena Colourpop pasidalino tik diena ar dvi prieš jų atėjimą į prekybą, tad rinktis teko beveik aklai tik iš pačių Colourpop padarytų swatchų, nes jokiems blogeriams šių produktų prieš tai išsiuntę nebuvo.


Tiek highlighteriai tiek bronzeriai yra tokiose pačiose dėžutėse ir pakuotėse - baltose, kvadratinėse, su mažomis žvaigždutėmis ir sidabro spalvos užrašais. Pagal norą galima rinktis produktą ir be pakuotės - tai kainuoja euru pigiau, tuomet gausite tik patį produktą, kurį galima įsidėti į magnetinę paletę kaip vienetinį šešėlį. Iš 12 highlighterių spalvų pabandymui išsirinkau vieną, ji vadinasi Boy Next Door.


Pakuotės vidus neypatingas, plastmasinis, man patinka, kad yra pakankamai didelis veidrodėlis, bet tas apvalus produktas kvadratinėje pakuotėje man tiesiog nesižiūri, taip pat kaip ir kvadratinis produktas apvalioje pakuotėje, na tiesiog atrodo, kad kažkas ne taip, nelimpa. Kitas dalykas, ant pakuotės nugarinės pusės bent pas mane kreivai šleivai užklijuotas lipdukas su nedidele informacija, tačiau niekur ant pakuotės pačio highlighterio spalvos pavadinimo nėra. Tai man atrodo kažkokia nesąmonė, nes nusipirkus ne vieną, o kelis tikrai galima nebežinoti kur kuris yra, nebent užsirašinėti gale ant to lipduko pačiam.



Mano įsigyta Boy Next Door spalva apibūdinama kaip pritrenkianti šviesi šilto aukso, tačiau ją gavusi ir atidariusi kiek išsigandau, nes pakuotėje ji atrodo tikrai labai tamsi, iš pažiūros net per tamsi mano odos tonui. Džiugiausia, kad ant odos taip tamsiai nepersiduoda - apibūdinčiau ją tikrai taip pat kaip ir Colourpop, tai šviesi šilto, gelsvo aukso spalva, bet nėra šampaninė, merginoms su labai šviesia oda ji netiks. Kitas ir geras ir blogas dalykas yra tas, kad šis highlighteris ant odos dienos šviesoje fotografuojasi tikrai labai gražiai, bet realybėje taip gražiai visiškai neatrodo.

Boy Next Door formulė labai minkšta, švelni, kaip sviestas, smarkiai pigmentuota, rodos viskas būtų gerai, bet imant su sausu šepetėliu ir dengiant ant veido viskas pradeda byrėti kaip sausi miltai įjungus mikserį. Dėl to, toje vietoje, kur norisi uždėti produkto jo lieka ne tiek ir daug, bet apibyra pusė veido. Kitas būdas su šepetėliu nedaryti tų automobilio langų valytuvo judesių, o produktą tapšnoti irgi nelabai veikia - tas highlighteris tarsi kažkaip nelimpa prie odos. Bet kokiais būdais su sausu šepetėliu erzina tas byrėjimas, o didžiausia problema ta, kurios dar net neįvardinau - šis highlighteris vieni blizgučiai! Nors demo nuotraukose atrodo gražiai, bet patikėkit, dengiant sausą nėra jokio subtilaus švytėjimo, o tik maži pavieniai blizgučiai. Dėl to jį naudojau vien tik sušlapinus šepetėlį Mac Fix Plus, bet galima naudoti ir bet kokį makiažo fiksatorių, tuomet padėtis pagerėja - highlighteris nebebyra, dar labiau suintensyvėja, bet, deja, tie blizgučiai niekur nepradingsta.


Štai kaip highlighteris atrodo ne dienos, o vakaro šviesoje ant odos. Na tikras blizgučių šou, ar ne?


Kalbant apie sudėtį, ji pakankamai trumputė ir beveik saugi - pradžioje silikonas, cinko stearatas, klampumo reguliavimo medžiaga, kuri didina tūrį, teflonas, naudingi odai kaprio trigliceridai (drėkina, atkuria apsauginį sluoksnį), tirštikliai, dažikliai, konservantas fenoksietanolis, vėl silikonas, tirpikliai, minkštikliai ir pabaigoje saugūs dažikliai. Sudėtis tikrai visai nieko, odai bėdų pridaryti neturėtų.

DIMETHICONEZINC STEARATESYNTHETIC FLUORPHLOGOPITEPTFECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEBORON NITRIDESILICAHDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMERPHENOXYETHANOLDIMETHICONOLCAPRYLYL GLYCOLHEXYLENE GLYCOLETHYLHEXYLGLYCERIN, IRON OXIDES (CI 77491)MICA (CI 77019)TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Boy Next Door ir kitų highlighterių kiekis 6,5g, pagaminta JAV. Kaina su pakuote 8$, be jos - 7$. Įsigyti galima tik colourpop.comSiuntimas iš Colourpop kainuoja 9.99$, tačiau užsiprenumeravus naujienlaiškį suteikiama 5$ nuolaida, o kartais internete galima rasti ir nuolaidų kodų. Colourpop yra JAV svetainė ir norint nemokėti muitinei pvm mokesčio reikia neviršyti 22$ neįskainant siuntimo kainos.


Tikrai retai lieku nusivylusi Colourpop produkcija, bet šis highlighteris man nepatinka. Su keliais pavieniais blizgučiais, kaip, pavyzdžiui, Kylie Birthday kolekcijos highlighteryje  tikrai galiu susidraugauti, bet bent jau Boy Next Door highlighteryje jų visa armija. Dėl kitų Colourpop presuotų highlighterių spalvų tikrai nieko pasakyti negaliu, bent bent šios nerekomenduočiau, nebent norite tik blizgučių.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)