Makiažo pagrindas tobulai tinkantis visiems odos tipams?! Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer apžvalga

by - 20:18


Neįsivaizduoju  kodėl šita apžvalga taip nusitempė, nes greičiausiai išvis ją turėjau padaryti tik pradėjus rašyti blogą :) Bet rašau ją dabar ir manau pačiu metu. Nežinau kaip jums, bet man esant rudeniui ir artėjant žiemai norisi kiek sunkesnio makiažo pagrindo, nebe tokio gaivaus, nebe tokio drėkinančio, bet ir ne per sunkaus, be kaukės efekto, be to bjauraus pudrinio vaizdo iš arti. Būtent tada vėl pradedu naudoti Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer. Tai techniškai ir pudra ir maskuoklis viename.


Tiek dėžutė tiek pudros pakuotė labai paprasta ir minimalistinė kaip ir visų Clinique gaminių. Pudros buteliukas ne plastmasinis, o stiklinis ir pakankamai sunkus, dėl to reikalauja kiek atidumo, nes galima sudaužyti. Taip pat pudra be dozatoriaus - pompos, atsukus dangtelį yra didelis maskuoklio tipo aplikatorius. Iš pradžių galvojau, kad bus kažkaip keista, bet yra labai patogu ir lengva jei naudojant vien tik sau, pateplioji su aplikatorium pudros iš karto ant veido ir jau galima blendinti.


Apie Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer rašoma, kad tai du viename pudra ir maskuoklis natūraliam, nepriekaištingam efektui, kuris išliks visą dieną. Pudra nesijaus ant veido, drėkins ir suteiks pilną maskavimą nekimšdama porų, aplikavus ant veido nepakeis spalvos ir išliks tokia pati net esant prakaitavimui ir drėgmei. Taip pat apie šią pudrą rašoma, kad ji išsilaiko 12 valandų, leidžia odai kvėpuoti ir yra ideali visiems odos tipams - nuo labai sausos odos iki mišrios ir riebios. Turi specialią polimerų formulę kuri sudaro lanksčią plėvelę, o ji juda kartu su oda ir ilgai išlieka, taip pat užtepta ant odos pudra lėtai džiūna, tad užtenka laiko gerai išsklaidyti.

Jeigu skaitote mano blogą nuo seniau turite žinoti, kad aš labai nemėgstu pompastiškų, tobulų aprašymų, kai priemonės tiek išgiriamos jog atrodo stebuklingos, o pabandžius tenka smarkiai nusivilti, nes tai neatitinka realybės. Sakyčiau, kad šios Clinique Beyond Perfecting pudros aprašymas irgi įeina į tų per tobulų aprašymų kategoriją, tačiau didžiai nuostabai man ši pudra aprašymą atitinka visiškai!


Turbūt skeptiškiausias sakinys aprašyme, kad ši pudra tinka visiems odos tipams, nuo labai sausos iki riebios. Dažniausiai taip niekada nebūna, nes tai du visiškai skirtingi tipai, reikalaujantys skirtingų pudros savybių. Nežinau kodėl, bet iš tikrųjų ši pudra tinka tiek sausai, tiek riebiai odai. Nors dabar mano oda normali (linkusi į sausumą), bet anksčiau su sausa oda ji man taip pat labai patiko, o mano draugė ją naudoja su riebia oda ir neturi jokių nusiskundimų. Tikrai labai retas atvejis, kad sausos odos neišsausina, o riebiai odai neleidžia riebaluotis, tarsi prisitaiko prie odos tipo.

Ši pudra vidutinio - pilno maskavimo, priklauso nuo to kiek jos dedam, gerai sluoksniuojasi. Tikrai užmaskuoja problemas, veikia kartu ir kaip maskuoklis. Kalbant apie paakius - galima nenaudoti kito maskuoklio, o naudoti šį Clinique 2in1 gėrį - užmaskuoja puikiai, tačiau nors ir užtvirtinant sausa pudra prie pat paakių kur yra raukšlelės dienos eigoje subėga tikrai smarkiau nei daugelis maskuoklių, dėl to prie pat akių jos naudoti nerekomenduočiau. Suteikia veidui natūralų matinį efektą, neapkrauna odos ir neapsunkina, nepalieka pudriškumo, kaukės efekto ir cakey atrodymo, nors maskuoja tikrai labai gerai realiai atrodo tiesiog kaip graži oda. Pati pudros konsistencija yra iš tirštesnių, tikrai primena pilniau maskuojančius maskuoklius, nėra skysta. Beveik pamiršau paminėti, kad mano spalva yra antra pagal šviesumą - linen. Lietuvoje su šios pudros atspalviais labai prastai, nėra šviesiausių spalvų, tad siūlyčiau pirkti arba siųstis iš užsienio, jei reikia šviesesnių atspalvių.



Pilna sudėtis tokia : vanduo, tirpiklis, du silikonai, minkštikliai, tirpikliai, drėkinantis odą glicerinas, vidutiniškai saugus emulsiklis (dėl galimų priemaišų), tirštiklis, drėkiklis, vidutiniškai saugus silikonas (vėl dėl priemaišų), tirštikliai, hialurono rūgštis, hidrolizuoti sojų baltymai - drėkina odą, E vitaminas, plėvelę sudarančios medžiagos, odos atsinaujinimą skatinantis drėkiklis lecitinas, toliau saugūs emulsikliai, tirpikliai, drėkikliai, yra druska, kuri linkusi sausinti, tirštiklis (gali erzinti akis), poliaminopropilo biguanidas - naudojamas kaip plevėlės sudarytojas ir konservantas, vienintelis kuri sudėtyje palikau pilką, nes nėra kaip jo vertinti, todėl, kad vis dar nėra vieningos nuomonės iš mokslinės pusės, vienur vertinamas kaip pilnai saugus ingredientas, kitur kaip pavojingas, už jo seka mineralas, kokosų riebalų rūgštys ir du konservantai - vienas saugus, o kitas populiarus ir nesaugus. Plius minus sudėtyje gali būti įvairių dažiklių, visi jie saugūs.

Jeigu jūsų poros labai linkę kimštis vis dėl to gali būti tikimybė, kad ši pudra gali jas pakimšti, nors priekiniai ingredientai žymimi ir kaip vos vos kemšantys poras. Mano akimis sudėtis visai nebloga, yra nemažai drėkiklių, nėra jokių parabenų ir labai svarbu, kad nėra kvepalų ir kvapiklių, galbūt ne visiškai tinkama kasdienai dėl tų vidutiniškai saugių ingredientų ir to vis dar neaiškaus p-biguanido, bet yra krūvos skystų pudrų su žymiai baisesnėmis sudėtimis.

Water / Aqua / Eau, Isostearyl Neopentanoate, Dimethicone, Isohexadecane, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Glycerin, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Trehalose, PEG-10 Dimethicone, HDI / Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone / PEG-10 / 15 Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopheryl Acetate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Carbonate, Lecithin, Laureth-7, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone Silylate, Xanthan Gum, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Magnesium Aluminum Silicate, Polyaminopropyl Biguanide, Silica, Coconut Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Oxide (CI 77947), Bismuth Oxychloride (CI 77163)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNeužtenka duomenų


Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer pudros kiekis standartinis, 30ml. Galiojimas kaip pudrai yra tikrai ilgas - 24 mėnesiai nuo atidarymo. Kaip jau minėjau, gaila, bet Lietuvoje pirkti nerekomenduoju, nes atspalvių pasirinkimas labai skurdus ir kaina yra didesnė lyginant su kainomis užsienyje. Nuorodos, kur ją galima įsigyti : lookfantastic.com (31,95€), feelunique.com (32,40€) - einant per šią nuorodą gausite 10£ nuolaidą, kad kuponas veiktų, reikia pirkti ne mažiau nei už 30£ ir pirkti pirmą kartą arba prisiregistruoti iš naujo, douglas.lt (42,95€), kristiana.lt (42,98€).


Labai rekomenduoju pabandyti toms, kas dar neatrado savosios pilno maskavimo pudros, bent man Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer tikrai yra labai puiki ir manau viena iš geriausių Clinique pudrų ir net apskritai gaminių.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)