Atradimas! Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow skysti šešėliai

by - 21:08


Šiuos Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow skystus šešėlius atsitiktinai pamačiau Eurokos internetinėje parduotuvėje kaip naujieną. Negirdėjau visiškai jokių  atsiliepimų ir iki tol šio produkto niekur nemačiau, tad nusprendžiau pabandyt, nes priminė Stila Magnificent Metals tokio tipo skystus šešėlius, į kuriuos senai žvilgčioju, bet visiškai nenoriu už vieną mokėti arti 30 eurų. Šis Catrice šešėlis su nuolaida tekainavo 2,49€, tad pagalvojau - verta pabandyt. Tiesa, nuoširdžiai noriu pasakyt, kad galbūt tai bus atradimas tik man, o ne visoms jums, nes nors produktas ir puikus vis gi yra keli dalykai, kurie gali apsunkinti naudojimą.


Aš išsirinkau antrą spalvą, 020 Champagne Shower (Eurokos yra pasirinkimas iš penkių spalvų). Šie šešėliai apibūdinami kaip nesubėgantys, nedingstantys nuo vokų, stiprios pigmentacijos ir lengvai aplikuojasi dėl minkšto ir preciziško aplikatoriaus. Taip pat, kad juos galima naudoti vienus ir kaip bazę kitiems blizgiems šešėliams.



Išties dėl aprašymo visu šimtu procentų pritariu. Aplikatorius minkštas ir pailgas, tikrai paprasta užtepti. Pats šešėlis tikrų tikriausiai kaip skystas metalas, smarkios pigmentacijos, ryškus, atspindintis šviesą, neturi jokių stambių blizgučių ar kažko tokio. Tačiau turiu du tokius pastebėjimus. Tepant ant akių su aplikatoriumi ir bandant išsklaidyti pirštu tas šešėlis praranda dalį intensyvumo, nes akivaizdu - prasisklaido. Norint nepalikti griežtų linijų geriausia tepti su aplikatoriumi tiesiai ant akies ir pasiemus mažytį šepetėlį išsklaidyti tik tą šešėlio viršutinę liniją, kad gautųsi gražus perėjimas ar kitas vietas, priklauso nuo to kaip aplikuojama. Kitas dalykas, visa tai reikia daryti laaabai greitai. Užteptas šešėlis nudžiūna per sekundes ir kaip prilimpa prie voko tai jau ir prilimpa. Jeigu padarysit klaidų ir užgaišit jo nebepajudinsit iš vietos. Dėl to būtina padažius vieną akį iš karto skubėti prasklaidyti.





Tiek ant rankos, tiek ant akių atrodo labai gražiai, kiek skirtingai prie tam tikro apšvietimo. Nuotraukose ant akių kažkodėl atrodo kiek kitaip nei realiai. Realiai spalva nėra tokia šviesi ir atrodo intensyviau. Šiaip šešėlis puikus, nesausina, išlaiko visą dieną, nesubėga į raukšleles, palietus vokus neištepa pirštų, tarsi nieko ten nebūtų, neturi kvapo. Kaip bazė kitam blizgiam šešėliui irgi veikia, tik turėkit omeny, kad Catrice šešėlis visiškai nelipnus, tad nepadės gerau prilipti kitam šešėliui, tik suteiks extra metališkumo.

Kalbant apie sudėtį, manau, kad ji pakankamai gera. Sausinantys ir visą krūvą problemų galintys sukelti alkoholiai (apie juos plačiai mano įraše čia) yra tikrai pačiame sudėties gale, tad jų koncentracija turėtų būti labai mažytė, o ir iš įspūdžių naudojant šiuos šešėlius galiu pasakyti, kad odos bent man tikrai nesausina. Nemanau, kad galėtų dirginti akis, nes sudėtis pakankamai saugi, nėra kvapiklių.

Aqua (Water), Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Polyurethane-35, Xylitylglucoside, Saccharomyces Ferment, Anhydroxylitol, Glyceryl Caprylate, Sodium Acrylate / Acryloyldimethyltaurate / Dimethylacrylamide Crosspolymer, Xylitol, Isohexadecane, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Glyceryl Undecylenate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Phytate, Silica, Polysorbate 60, Tin Oxide, Alcohol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide) 

(Vanduo, pigmentai, plevėles sudarytojai, minkštiklis, keistas ingredientas, žymimas kaip antioksidantas, tačiau išgaunamas fermentuojant mieles, daug įvairių minkštiklių, odą kondicionuojančių medžiagų, emulsikliai, pigmentas, pirmas vidutiniškai saugus ingredientas - tirpiklis, saugus dažiklis, už jo du blogi alkoholiai, konservantai ir dažikliai)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Šių Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow skystų šešėlių kiekis 6ml, galiojimo laikas rašomas 9 mėnesiai nuo atidarymo. Pagaminti Lenkijoje. Šiuo metu bent internetinėje Eurokos parduotuvėje nuolaidos nėra ir jų kaina 4,19€, nuoroda. Man super ir aš labiau nei patenkinta tokiu eksprontiniu pirkiniu, o dar už tokią kainą, neatsilaikiau ir nusipirkau dar vieną :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)