Makeup Revolution Iconic 3 apžvalga : Ką gauname už pigiau grybo?

by - 15:15


Kaip keista, kad tai pirmas įrašas mano blog'e skirtas Makeup Revolution London kosmetikai, nes ši kompanija tikrai yra populiari. Atsiradusi pakankamai nesenai, 2014 metais, kaip pavadinimas sufleruoja - Londone, Anglijoje, ši kompanija pagrinde tapo įžymi tuo, jog gamina daug pigesnių, beveik identiškų alternatyvų brangiai kosmetikai. Šiandien mano apžvalgos objektas Makeup Revolution Iconic 3 akių šešėlių paletė, kuri yra Urban Decay Naked 3 paletės analogas.


Aš esu tikrai prieš tuomet, kai neaiškiuose kinų fabrikuose yra gaminami visiškai identiški kosmetikos padirbiniai, su lygiai tokia pačia išvaizda ir neaiškia sudėtimi. Šiuo atveju Makeup Revolution nukopijavo Naked 3 paletės spalvas ir patį jų išdėstymą paletėje. Tai žinoma nėra į naudą originalo gamintojams, dėl to paskutiniu metu yra kilę ir skandalų, tačiau kaip Makeup Revolution teigia, jų produktus gali sau leisti kiekvienas, skirtingai nuo brangios kosmetikos. Šios Iconic 3 paletės kaina Lietuvoje vidutiniškai apie 5 eurus!


Makeup Revolution Iconic 3 paletė yra visiškai paprastoje, juodo plastiko pakuotėje, su permatoma viršutine dalimi, nėra veidrodžio. Pats paletės viršus nėra labai kokybiškas, jaučiasi pigumas, nes laikui bėgant gerokai apsitrynė, bei įskilo viršus. Prie paletės dar buvo pridėtas dvipusis kempinėlių tipo šepetėlis, kurio aš nebeturiu, jo ir nenaudojau. Paletę sudaro 12 romantiškų, į rausvumą linkusių spalvų, visiškai matines įvardinčiau tik tris, septynias kaip blizgias, įskaitant paskutinė juodą spalvą su atskirais violetiniais blizgučiais, ir dvi satinines spalvas. Kaip ir Urban Decay Naked paletėse, taip ir čia spalvos yra išdėstytos pailgomis juostomis, kas man asmeniškai yra nepatogu, tačiau, žinoma, tai yra subjektyvu.




Kadangi kiekviena spalva neturi savo pavadinimo, atskirai kiekvienos spalvos neapibūdinsiu. Štai čia swatch'ai daryti su pirštais :




Čia šešėliai dengti su šepetėliu :




Spalvos tiek vienu tiek kitu būdu persiduoda tikrai pakankamai gerai. Blizgios spalvos geriau ir stipriau dengiasi pirštu, bet taip būna su dauguma blizgių spalvų, taip pat jos stipriau ir pigmentuotos už matines ar satinines spalvas. Šešėliai nėra labai minkšti, labiau vidutiniški, tačiau jų byrėjimas tikrai yra minimalus. Pati esu turėjusi vieną iš Urban Decay palečių, tad atvirai galiu pasakyti, kad pigmentacija yra panaši, tiesą sakant mažai kuo skiriasi, tačiau man vistiek norėtųsi stipresnės pigmentacijos. Dengiasi ant akių vokų beveik be problemų, sklaidosi pakankamai gerai, blizgios spalvos gali šiek tiek gumuliuotis, jeigu uždedam per daug produkto. Tiesa, nemažai šios paletės spalvų ant akių vokų atrodo labai panašiai, bet taip jau būna, kai spalvų koloritas toks pats.


Iš arti pauosčius šešėlius tikrai yra jaučiamas stiprus, neįtin malonus tiesiog cheminis kvapas, kaip jį apibūdinti aš nežinau, bet nemaža dalis pigių šešėlių tokį kvapą turi. Kalbant apie ingredientus, pirmasis yra Mica - žėrutis, antrasis Talc - talkas, talkas yra pigesnė medžiaga už žėrutį ir kai kuriuose šešėliuose būna naudojamas vienas pats. Magnio stearatas taip pat yra nekenksmingas ingredientas, naudojamas ir kaip dažiklis ir kaip drėkiklis. Paraffinum Liquidum - iš naftos išgaunamas mineralinis aliejus, toliau seka keli minkštikliai-rišikliai, už jų turime silikoną ir pabaigai du parabenus, kurie kaip žinoma kenkia endokrininei sistemai. Toliau seka kosmetiniai dažikliai. Tad sudėtis, mano nuomone, minimali ir tikrai būtų nebloga, jeigu ne pabaigoje įdėti tie du velniai. Tiesa, Urban Decay pirmoje Naked paletėje taip pat yra parabenų, kitose nėra.

Kalbant iš asmeninės pusės, tik įsigijusi šią paletę ją naudojau pakankamai nemažai, tačiau pagrinde 3-4 spalvas. Aš esu labiau matinių šešėlių mėgėja, čia daugiau blizgių spalvų, tad vėl gi tas naudojimas priklauso nuo kiekvieno asmeninių pomėgių. Vėliau atsirado man labiau patinkančių šešėlių palečių, tad ši jau tikrai ilgą laiką pas mane nenaudojama, bet ji tikrai nėra bloga, o ypač pagalvojus apie kainą, už 5 eurus iš daugumos kompanijų neišeitų įsigyti net vieno šešėlio, o čia gauname dvylika.

Šioje paletėje iš viso 14g produkto, pagaminta Anglijoje. Galiojimas - 12 mėnesių. Makeup Revolution kompanija yra cruelty-free, t.y ant gyvūnų netestuoja.

Makeup Revolution Iconic 3 paletę galima įsigyti :
Eurokos parduotuvėse ir internetu - nuoroda
Topbeauty.lt - nuoroda 


Mano nuomone, tie penki eurai už šią paletę yra labai puikus sandėris, dar atkreipiant dėmesį į tai, kad už Urban Decay Naked paletes mokame dešimt kartų daugiau. Galbūt pati paletės išvaizda nėra ypatingai graži ar prabangi, tačiau pats produktas tikrai neblogas, vienintelis man kliūnantis dalykas yra kvapas ir sudėtis, konkrečiau parabenai. Jeigu jums tai nė motais tikrai siūlyčiau užmesti akį į Makeup Revolution Iconic paletes, ypač pradedančioms, kurios dar nežino, kokios spalvos joms tinka ar patinka :)

Besame 

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Labai gera apzvalga, padejot apsispresti. Aciu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super, aciu labai uz issamu aprasyma. Buten to ir reikejo apsispresti, kad buitiniam naudojimui tikrai neblogas biudzetinis variantas ;)

    AtsakytiPanaikinti