Ką aš rekomenduoju iš Colourpop?

by - 18:17


Kadangi colourpop.com kuriam laikui taiko nemokamą siuntimą į visas šalis sulaukiau labai daug klausimų ir prašymų parekomenduoti kažką, pasidalinti mėgstamiausias. Tai nebus labai detalus įrašas, į sudėtis, pakuotes nesigilinsiu, tiesiog aptarsiu ką ir kodėl verta prigriebti, parodysiu swatchus, žodžiu daugiau vaizdinės medžiagos, nei žodžių, kad kol dar yra nemokamas siuntimas padėčiau kažkam apsispręsti ką įsigyti.

SUPER SHOCK SHADOW 

Tai vieni iš mano mėgstamiausių Colourpop produktų. Tai yra kreminiai šešėliai, kurie yra labai minkšti ir švelnūs, kiek tarsi „oriniai“ . Liečiant su pirštu (taip geriausiai dengiasi ir ant voko) atrodo, kad šešėlis yra šlapias ir tokio aksominio švelnumo, kad stipriau įspaudus rodos ir įdumba. Ant voko nudžiūna į sausą ir dienos eigoje netepa, nesubėga, visiškai nejuda. Labai patogu, kai nėra laiko ar nesinori dažytis, greitas darbas - su pirštu paterlioji akį ir viskas, išsisklaido per sekundes ir pigmentacija puiki. Jeigu galvojate, kad pirkdami gaunate visą indelį produkto, tai taip nėra - pats šešėlis tik indelio viršuje, kai kurių aš jau pasiekiau dugną.  Rodau jums savo mėgstamiausias spalvas - Wattles, Brady, Mittens, Muse ir Reversible. Visų swatch'ai bus kiek žemiau :)








PRESSED SHADOW

Tai ne taip seniai Colourpop išleisti standartiniai presuoti magnetiniai šešėliai. Šiuo metu turiu tik 4 spalvas. Labiausiai rekomenduoju blizgius šešėlius, jie labai pigmentuoti, gražiai dengiasi. Matinį turiu tik vieną, tad sunku kažką pasakyti, tiesiog šešėlis kaip šešėlis, dažnai matiniai būna kiek prastesni už blizgius. Mano spalvos - Ringer, Ego, Bouquet toss, Say I do.




SUPER SHOCK HIGHLIGHTER

Tai identiškos formulės super shock šešėliams highlighteris, tik jis kiek didesnėje pakuotėje. Flexitarian šviesios šampaninės spalvos, indelyje atrodo žymiai tamsesnis nei, kad persiduoda ant odos. Konsistensija lygiai tokia pati kaip ir šėšėlio - įtin pigmentuotas, minkštas ir rodos šlapias. Tiesa, šis highlighteris nėra subtilus ir lengvas, dėl stiprios pigmentacijos net ir mažiausią kiekį naudojant atrodo ryškiai ir savyje turi ne vien švytėjimo, bet ir blizgių dalelyčių. Šviesiaodėms labai jį rekomenduoju. Taip pat rekomenduoju ir Lunch Money spalvą.







ULTRA MATTE LIP

Vieni iš populiariausių Colourpop gaminių - skysti matiniai lūpų dažai. Jie nudžiūna visiškai matiniai, išlieka labai ilgai ir yra atsparūs lietimui - praktiškai nepersiduoda ant kitų paviršių. Dienos eigoje kiek sausina lūpas, bet tikrai pakenčiamai. Nesusigumuliuoja, neišryškina lūpų raukšlelių. Tai viena iš mano mėgstamiausių Colourpop lūpų dažų formulių.



ULTRA SATIN LIP

Tai toks hibridas tarp matinių skystų lūpų dažų ir įprastų lūpų dažų. Jie nudžiūna iki beveik matinių, bet ne visiškai ir tikrai tepa viską, bet nesausina lūpų. Išsilaikymas nėra pats ilgiausias, priklausomai ką veikiant, nes jie yra tikrai teplūs, tad greitai nusivalgo ir dingsta. Jų tekstūra yra labai kreminė, minkšta ir švelni. Tai nėra mano megstamiausia formulė dėl jų teplumo, bet didžiajai daugumai jie patinka kur kas labiau nei Colourpop matte formulė, tad pamaniau įtrauksiu ir juos.




LIPPIE STIX / LIPPIE PENCIL

Aš turiu ir bandžiau tik vieną lippie stix, matte x formulės, spalva yra Crack me Up, tai skysti matiniai lūpų dažai Beeper tik lippie stix formulėje, jie taip pat yra matiniai, bet labai malonūs, kreminiai ir lūpų nesausina. Ant paviršių beveik nepersiduoda. Crack me up ilgą laiką buvo mano toks favoritas, kad negalėjau net dažytis kitais lūpų dažais, vis dažiausi juo. Labai rekomenduoju ir šią spalvą ir matte x formulę.

Lūpų pieštukai taip pat superiniai - jie itin kreminiai, sviestiniai, smarkiai pigmentuoti. Mano turimos spalvos yra Beeper ir Bound, abi jos labai panašios spalvomis ir viena į kitą ir į MAC Whirl lūpų pieštuką. Pieštukai plastikinėje pakuotėje, bet yra drožiami ir drožiasi labai lengvai.



CREME GEL LINER

Tai išsukami akių pieštukai, tinkantys tiek į akies vandens liniją, tiek ant voko. Visi smarkiai pigmentuoti, labai minkšti, kreminiai, lengvai brėžiasi, jei reikia lengvai retušuojasi ir išsilaiko tikrai ilgai. Mano rekomenduojamos spalvos - juoda Swerve, kūno spalvos - Honeydude, ruda - Mr. Bing.






Kaip minėjau, kolkas siuntimas iš Colourpop į Lietuvą visiškai nemokamas.

Taip pat vyksta akcija - trys skysti lūpų dažai už 15$ ir trys akių šešėliai už 10$, bei pasirinktinas lūpų dažų miniukas dovanų perkant už 20$ kainos puikios ir apskritai kaip ir ankstesniame įraše minėjau, kad Colourpop tikrai labai kokybiški produktai už žemą kainą :)

Kadangi siunčia iš Amerikos, stenkitės neviršyti 22€ sumos, nes reikės susimokėti muitinei pvm mokestį.



Tikiuosi šis mano įrašas buvo naudingas, ir kol yra proga parsisiųsti Colourpop nemokamai siūlyčiau pagriebti tiek, kiek galite, nes produkcija tikrai puiki, o nemokamas siuntimas (+ dar tokios nuolaidos) tikrai labai retai pasitaiko! 

Besame ❤

You May Also Like

10 komentarai (-ų)

  1. Ooo taip, labai laukiau šio įrašo. Ačiū. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar jum leidzia colourpop tinklapis moketi per paypal? Man vis atmeta pirkima...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Per šias dienas dariau tris užsakymus, visus mokėjau per paypal - viskas buvo tvarkoje. Bandykit atsiskaitinėti kortele arba patikrinkite paypalą, gal susieta su sąskaita kurioje nepakankamas pinigų likutis. Nežinau net kitų variantų, kodėl galėtų atmesti :/

      Panaikinti
    2. Dekui Jums uz pagalba. Kad likutis pakankamas. Visose kitose el parduotuvese paypal mokejimas man veikia. Labai keista sel colourpop...

      Panaikinti
  3. O ar kortele leido jums atsiskaityti ar nebandėt? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip,kortele lygtai patvirtino, neseniai padariau uzsakyma tai tikiuos neatsauks jo vel. Bet kodel su paypal neleidzia tai mistika...

      Panaikinti
    2. Svarbiausia, kad pavyko užsisakyti! :)

      Panaikinti
    3. Na taip, labai idomu bus pagaliau isbandyti CP! Dekui uz rekomendacijas!:)

      Panaikinti
  4. Sveika,

    Norėčiau pasiteirauti, ar prekes siunteisi tiesiai iš jų puslapio? Jei taip, jei nepaslaptis, kiek teko sumokėti už muitus (be 21proc.)?

    Dėkui! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laba, taip tiesiogiai iš colourpop puslapio :) viskas pirkta ne per vieną ir ne per kelis užsakymus, tad vienu užsakymu niekada neviršiju 22€ sumos neįskaičiuojant siuntimo, tada jokių muitų ar mokesčių mokėti nereikia :)

      Panaikinti